ya çok basit değil mi? sana yazdı yazdı, sen yüz vermedin. tabii ki o 1.5 sene içinde boş kalmadı, erkekler kalmaz çünkü. ama sen hep elinin altında tuttuğu, şansını denediği bir eski sevgiliydin onun için. bu esnada hayatına girenleri de pek ciddiye almadığından seninle dijital bağını kesmek istemedi. sonra hayatına ciddiye aldığı biri girdi, seninle alakalı ilişkisini bozabilecek her ihtimali düşünerek seni engelledi. illa senin yazıp onunla etkileşime geçiyor olman gerekmiyor bunu yapması için. o eşeği sağlam kazığa bağlamak istemiş sadece. hani rahatsız etmiyorum ki diye düşünmene gerek yok. etsen de etmesen de o engeli basmak doğruydu onun için. bence 1.5 sene öncekine harcadığın şu kadarcık enerji bile fazla.
bunu bir arkadaşım da yapsa aklıma takılırdı demişsin. bana bunu 2 kişi yapmıştı. eski iş yerimdeki arkadaşım ben oradan ayrıldıktan 1 ay sonra durduk yere beni engelledi üstelik yazmazdım da yani. ve aramız kötü değildi. takipten çıksa anlarım da engellemek nedir ben o dönem bunun aşırı saçma olduğunu düşünmüştüm. sevgiliye anlam veriyor insan ama arkadaşa hiç veremiyor açıkçası.
bunu bir arkadaşım da yapsa aklıma takılırdı demişsin. bana bunu 2 kişi yapmıştı. eski iş yerimdeki arkadaşım ben oradan ayrıldıktan 1 ay sonra durduk yere beni engelledi üstelik yazmazdım da yani. ve aramız kötü değildi. takipten çıksa anlarım da engellemek nedir ben o dönem bunun aşırı saçma olduğunu düşünmüştüm. sevgiliye anlam veriyor insan ama arkadaşa hiç veremiyor açıkçası.