• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 bucuk sene sonra engelleyen eski sevgili

ya çok basit değil mi? sana yazdı yazdı, sen yüz vermedin. tabii ki o 1.5 sene içinde boş kalmadı, erkekler kalmaz çünkü. ama sen hep elinin altında tuttuğu, şansını denediği bir eski sevgiliydin onun için. bu esnada hayatına girenleri de pek ciddiye almadığından seninle dijital bağını kesmek istemedi. sonra hayatına ciddiye aldığı biri girdi, seninle alakalı ilişkisini bozabilecek her ihtimali düşünerek seni engelledi. illa senin yazıp onunla etkileşime geçiyor olman gerekmiyor bunu yapması için. o eşeği sağlam kazığa bağlamak istemiş sadece. hani rahatsız etmiyorum ki diye düşünmene gerek yok. etsen de etmesen de o engeli basmak doğruydu onun için. bence 1.5 sene öncekine harcadığın şu kadarcık enerji bile fazla.

bunu bir arkadaşım da yapsa aklıma takılırdı demişsin. bana bunu 2 kişi yapmıştı. eski iş yerimdeki arkadaşım ben oradan ayrıldıktan 1 ay sonra durduk yere beni engelledi üstelik yazmazdım da yani. ve aramız kötü değildi. takipten çıksa anlarım da engellemek nedir ben o dönem bunun aşırı saçma olduğunu düşünmüştüm. sevgiliye anlam veriyor insan ama arkadaşa hiç veremiyor açıkçası.

Aslında şaşıracak birşey yok sizin aksinize genelde güzel bir ilişkiye başlayanlar daha önce kendisine ilgisi olan ya da eski sevgilisi olan kişileri hesaplarında tutmazlar. Değil eski sevgili hoşlandığını düşündüğün kişileri bile silersin karşıdakine saygı için. Temiz bir sayfa açmak için. Anormal olan sizin yaptığınız. O 2 aylık ilişkiniz 2 yıllık eski sevgilinizi silmediğinizi istediği zaman size mesaj atmasını ve egonuzu tatmin ettiğinizi biliyor mu ?

Konum cok basit aslinda biriyle 2 sene sevgili olmustum uzerinden 1.5 sene gecti. En son 2 ay oncesine kadar ara ara mesaj atiyordu ama hic cevap vermedim. Twitter ve instagramdan takiplesiyorduk fakat bende hep sessizdeydi cunku zamaninda beni cok kirip uzmustu, her ayriligimizda da birbirimizi engellerdik sonra barisirdik son ayrilik beni cok acitti eskisi gibi olamadim tekrardan engellemek istemedim. Diger ayriliklar gibi naz yaptigimi, bir sure sonra barisacagimi vs dusunmesin diye. Ara ara sebepli sebepsiz mesajlar atiyordu ben de engellemedim, o kadar uzulmustum ki zamaninda o mesajlar benim egomu tatmin ediyordu acikcasi o yuzden engellemedim. Ama hesaplari sessizde oldugu icin gormuyordum ne paylastigini, o benimkilere bakiyordu. Gecen ayni isimde birine bakarken bir baktim onun ismi cikmiyor, gozume carpti. Arkadasimdan kontrol ettim beni engellemis instagramdab, whatsapptan fotografi yok ama twitterdan hala takiplesiyoruz. Benim yaklasik 2 aydir sevgilim var sosyal medyada paylasmadim cok yeni oldugu icin, o da sevgilisi oldugunda yakin arkadaslara paylasir sadece. Sevgilisi olsa haberim de olmaz. Ne mesaj attim ne aradim hic rahatsiz etmedim onun aksine. Sevgilisi var diyelim bir konu gecse kiz istemez belki engelletir ama inanin hicbir iletisimim yoktu. Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.
Sevgili yapmıştır, aşıktır, seviyordur vs. ;)

Yeni sevgiliniz eski sevgilinizin sizi engellemesini kafaya takıp konu açtığınızı duysa ne der acaba? Bırakın geçmiş gitmiş kim ne yapıyorsa yapsın, kıskanç sevgilisi vardır ya da daha önce ilişkinizi bilen biri ile sevgili olmuştur engellemiştir, kafayı takacak şey mi bulamadınız? Böyle kaç yıl önceki sevgilinizin yaptıklarını önemseyip, dertlenirseniz, hayatta hiç mutlu olamazsınız.
Ben sizin derdinizi anladım aslında, arada size bir iki mesajla yoklama çekmesi, size peşinizde koştuğu hissi veriyordu, ego tatmini yapıyordunuz, engellemesi egonuzu sarstı, acaba sevgilimi öğrenip, trip mi atıyor bana diye düşünmek isteyip, hala o adamın aklının sizde olduğunu düşünmeye çalışarak, egonuzu beslemeye devam etmek istyorsunuz, bizden de buna ilişkin cevaplar vermemizi bekliyorsunuz ama üzgünüm erkekler bir çoğu ayrılınca yoluna bakar, hayatını yaşamaya devam eder ama arada kendince daha iyisini bulana kadar eski sevgililerinede bir iki mesajla yoklama çeker ki hem kadının aklı karşısın, hem de geri dönerse elimde bir kozu olsun. Sizde bu oltaya gelmişsiniz ve yeni sevgiliniz olmasına rağmen eski sevgilinzin kafanızı meşgul etmesine izin vermişsiniz.

Sevgilin var ne diye eskini düşünüp sorguluyorsun? Kendini yerine koy bakalım karşındaki kişi bu şekil bir sorgulamaya girse ne hissedersin?

Konum cok basit aslinda biriyle 2 sene sevgili olmustum uzerinden 1.5 sene gecti. En son 2 ay oncesine kadar ara ara mesaj atiyordu ama hic cevap vermedim. Twitter ve instagramdan takiplesiyorduk fakat bende hep sessizdeydi cunku zamaninda beni cok kirip uzmustu, her ayriligimizda da birbirimizi engellerdik sonra barisirdik son ayrilik beni cok acitti eskisi gibi olamadim tekrardan engellemek istemedim. Diger ayriliklar gibi naz yaptigimi, bir sure sonra barisacagimi vs dusunmesin diye. Ara ara sebepli sebepsiz mesajlar atiyordu ben de engellemedim, o kadar uzulmustum ki zamaninda o mesajlar benim egomu tatmin ediyordu acikcasi o yuzden engellemedim. Ama hesaplari sessizde oldugu icin gormuyordum ne paylastigini, o benimkilere bakiyordu. Gecen ayni isimde birine bakarken bir baktim onun ismi cikmiyor, gozume carpti. Arkadasimdan kontrol ettim beni engellemis instagramdab, whatsapptan fotografi yok ama twitterdan hala takiplesiyoruz. Benim yaklasik 2 aydir sevgilim var sosyal medyada paylasmadim cok yeni oldugu icin, o da sevgilisi oldugunda yakin arkadaslara paylasir sadece. Sevgilisi olsa haberim de olmaz. Ne mesaj attim ne aradim hic rahatsiz etmedim onun aksine. Sevgilisi var diyelim bir konu gecse kiz istemez belki engelletir ama inanin hicbir iletisimim yoktu. Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.
Yenisini bulmuş. Tabi öyle olunca adamın size yokluktan sardığı gerçeği ile karşılaşmışsınız, bu durum da egonuzun hoşuna gitmemiş.

hayatında birisi olabilir,size artık ilgi duymuyor olabilir ?
zaten hayatınızda biriniz varken neden artık önünüze bakmıyorsunuz?
Eski sevgili ikna mesajları atınca egosu oksaniyormus ya :) engellenince küçük bir zedelenme oldu sanırım egoda :)

Ayrıca, isim benzerliği olan birini aratınca onun ismi çıkmadı cümlesi de, buradan eleştiri gelmesin diye uydurulmuş bir cümle gibi durmuyor mu?

Bal gibi de, arada aratiyormus işte.

2aydir hayatımda biri var diyorsunuz yeni bir yola girmissiniz yani .
Hala eski sevgiliyle takiplesmek mesajlar almak vs yeni insana saygısızlık değil mi?
Şu anda Twitter dan takiplesmeniz ne mana mesela ne gereği var?
Ha deseniz ki biz arkadaş kaldık birbirimize saygımız var vs ee o da yok adam yavsayip durmuş.
Şimdiki sevgiliniz böyle eski sevgilinizden mesajlar alsa takiplesse vs ne hissedersiniz ?

Sevgilin var kurcalama

Eski sevgili ikna mesajları atınca egosu oksaniyormus ya :) engellenince küçük bir zedelenme oldu sanırım egoda :)

Ayrıca, isim benzerliği olan birini aratınca onun ismi çıkmadı cümlesi de, buradan eleştiri gelmesin diye uydurulmuş bir cümle gibi durmuyor mu?

Bal gibi de, arada aratiyormus işte.
Burada gordugunuz uzere ve inaniyorum ki idrak edebileceginiz uzere herkes anonim. Yani ben kotu elestiri de alsam, linc de edilsem buraya bakmadigim surece gormem bile. Buradaki mesajlarin cok bir onemi yok, ki cogu kisi de bana katilmamis merak etmemem gerektigini soylemis. Elestiri gelmesin diye saklamak kadar hayatimda sacma bir sey duymadim,merak ettigimi sorarim burasi boyle bir platform. Sizin de aklinizi bunlar mesgul etmesin lutfen. Olay tam da anlattigim gibi, siz yine de cok istiyorsaniz elestirin tabii

Senin sevgilin varmis zaten 2 aydir..
Hayir bu mu problem yani..
Engellemis,engellemis..
Su sosyal medya artik insanlarin beyinlerini eritmeye basladi..
Ne fark edecek ki senin icin..
Ben bu konu uzerine dusunmezdim,dusunup de kendimi yormazdim..
Ustelik yeni bir sevgilim var iken eski sevgilim beni neden engellemis seklinde dertleniyorsam,su an ki iliskim de pek yolunda gitmiyor gibi gelirdi bana.
Dusundum. Gayet yolunda. Size yanlis gelmis demekki. Ben ve meraklarim iste naparsiniz..

ya çok basit değil mi? sana yazdı yazdı, sen yüz vermedin. tabii ki o 1.5 sene içinde boş kalmadı, erkekler kalmaz çünkü. ama sen hep elinin altında tuttuğu, şansını denediği bir eski sevgiliydin onun için. bu esnada hayatına girenleri de pek ciddiye almadığından seninle dijital bağını kesmek istemedi. sonra hayatına ciddiye aldığı biri girdi, seninle alakalı ilişkisini bozabilecek her ihtimali düşünerek seni engelledi. illa senin yazıp onunla etkileşime geçiyor olman gerekmiyor bunu yapması için. o eşeği sağlam kazığa bağlamak istemiş sadece. hani rahatsız etmiyorum ki diye düşünmene gerek yok. etsen de etmesen de o engeli basmak doğruydu onun için. bence 1.5 sene öncekine harcadığın şu kadarcık enerji bile fazla.

bunu bir arkadaşım da yapsa aklıma takılırdı demişsin. bana bunu 2 kişi yapmıştı. eski iş yerimdeki arkadaşım ben oradan ayrıldıktan 1 ay sonra durduk yere beni engelledi üstelik yazmazdım da yani. ve aramız kötü değildi. takipten çıksa anlarım da engellemek nedir ben o dönem bunun aşırı saçma olduğunu düşünmüştüm. sevgiliye anlam veriyor insan ama arkadaşa hiç veremiyor açıkçası.
Ya iste benim icin ikisi de sacma, ikisini de merak ederdim ben.. Benim icin birini engellemek cok zor bir sey cok buyuk bir olay olmasi lazim ki ben o kisiyi engelleyeyim. Ama baskalarina gore gayet normal demekki, ben bu sekilde dusundugum icin garip geliyor

Ama kendi de itiraf etmiş egom okşanıyordu diye. Hoşuma bile gitti , normalde istemem yan cebime koy yapıyorlar. Dürüstlüğe bayılıyorum.
Yok katipsondanbir kotu bir sey yazmasin diye rollere girecektim. Siz kimsiniz ki bir de ‘itiraf etmis’ oluyorum 😄 egom oksaniyordu gayet, daha da hosunuza gidebilir

Ya iste benim icin ikisi de sacma, ikisini de merak ederdim ben.. Benim icin birini engellemek cok zor bir sey cok buyuk bir olay olmasi lazim ki ben o kisiyi engelleyeyim. Ama baskalarina gore gayet normal demekki, ben bu sekilde dusundugum icin garip geliyor
millet genelde yeni bir ilişki yaptığı zaman engelliyor. ama yine de engelleme herkes için farklı bişey diye düşünüyorum. mesela benim ex'im, bayağı artık kopuş kavgamızdan sonra beni instagramdan engelledi. tabii ben kavgaya sms'ten devam edip ağzıma gelen her şeyi söylemiştim, asla da pişman değilim. hatta bayağı da kırıcı konuştum. o da cevap verdi ama benim ağzımın ayarı yoktur, öyle diyeyim. neyse işte bu olayın üzerinden yaklaşık 2 ay geçtikten sonra bir gün bi baktım bu engeli kaldırmış. çok şaşırdım mesela, ben olsam bana öyle konuşan birinin engelini kaldırmazdım. ki kendisi de bana bayağı büyük konuşmuştu, ben bi kere sildiysem bi daha dönüp bakmam bilmem ne diye. eee paşam, dönüp bakmış bi de zahmet edip engeli kaldırmış? ne alaka? o kadar lafı yiyip engeli kaldırması ne demekti, ona yazarım diye mi kaldırdı, bak artık umurumda değilsin anlamında mı kaldırdı, nedir yani ben de merak ediyorum aslında. tabii ben fırsattan istifade kendisini engellemedim. hala UNBLOCK şeklinde duruyoruz hatta duyduğuma göre şu an eski sevgilisine dönmüş. benim için kaldırsa da yeniden engellese de önemi yok artık çünkü biz umutsuz vaka idik. ben mesela engellemiyorum, sevgili yapsam da engellemeyeceğim çünkü olur da yazarsa alacağı cevap belli.

arkadaş neden engeller o aşırı saçma geliyor bana. valla bak işten ayrıldıktan 1 ay sonra engelledi. biri daha öyle engellemişti hayır amaç ne, irtibatım yok bişeyim yok ne alaka? bu kadar mı işsiz kaldılar, tuhaf.

Belki sizin sevgilinizin olduğunu öğrenmiştir. Çünkü iki ay öncesine kadar yani sevgiliniz olana kadar yazmış size. Sevgiliniz varsa şu an bence eski sevgilinizi düşünmeyin bile. Kişinin hakkına girmeyin bence. Aynısı size olsa buraya gelip başlık açsanız his şeyler söylenemezdi. Eski defterleri kapatın mutlu ilişkinize odaklanın.

Back
X