• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

:1::1: bende severı cıgkofteyı
ama sıgarayı daha cok sevıyorum :ssz::ssz::ssz: sevıyorum demeyımde senelerın verdıgı alıskanlık :18:
mesela gunde 1 paket içen ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra gunde 2 veya 3 tane içer oldum yakında tamamen bırakırım işlh
madem zararlı cıgkofte yemıyverırsın tatlım aycık :49:

Artık oyle yaparm ne yapım :) Allahtan sigara kullanmıyorm onu bırakmak daha zor Allah yardmcn olsun

degerın cok guzel cıkmıs ya masslahhh canım
kesenı gordumu canım
bırde son adet tarıhıne gorede hesaplayabılırsın kac haftalık oldugunu

şubatın 22 simiydi neydi hatırlamıyorum ki son adet tarihimi ama rahim filmi çektirdim ben sonra kalmışım dr un dediği mi doğru ebemin dediği mi ?bu arada kesemizi gördük:44::44:

Son düzenleme:
bencede canım en azından değerın yukselmıs mı yukselmemıs mı ona bakarsın
yarın baska bı doktora daha gorun canım bence tabi

En son cuma gunu bakmışlardı adetmn gunu daha gelmemşti 208 cıktı aradan 5 gun gecmş yukselmştr inşallah

En son cuma gunu bakmışlardı adetmn gunu daha gelmemşti 208 cıktı aradan 5 gun gecmş yukselmştr inşallah

canım ben tam adet olmam gereken gun gıtmıstım yanı 7mart adetım 7 nısanda gıttım 475 cıkmıstı yukselmıstır canım
mesela soyle bısey dıyım sana benım dusugumde kanamam olmustu hemen doktora gıtmıstım kan testı değerım hemen dısmustu
yanı bende sımdı kanamam olmasın dıye korkyorum her vc gıttıgımde korkuyorum mesela ama hersey rabbımden
sen bıan once gıt baktır bıdaha olctır canım ben olsam 2 hafta duramazdım :1:

Etsiz olursa bence hicbirsey olmaz diye dusunuyorum sonucta bulgur salca vs.
Bende kokorec hastasiyim mikroplu olabilir diolar yeme diolar

Buna sevindm :) ama icine az miktarda et koymuş olabilrler yemsen dahi iyi olur diyolar alırken iyice sorup almak grekiyo sanırm

banada 4 haftalık gelliyor değerlerimden anlaşılıyor zaten kaç haftalık olduğu 4539 5.haftaya gircem

aramızda en yuksek senın değerın canım
ben 4 hafta 5 gun olarak hesaplıyorum pazartesı kan testı kaptırdım 475 cıktı
senın değerın cok yi muhtemelen 6 haftalıktır

canım ben tam adet olmam gereken gun gıtmıstım yanı 7mart adetım 7 nısanda gıttım 475 cıkmıstı yukselmıstır canım
mesela soyle bısey dıyım sana benım dusugumde kanamam olmustu hemen doktora gıtmıstım kan testı değerım hemen dısmustu
yanı bende sımdı kanamam olmasın dıye korkyorum her vc gıttıgımde korkuyorum mesela ama hersey rabbımden
sen bıan once gıt baktır bıdaha olctır canım ben olsam 2 hafta duramazdım :1:

duramıyorm ki zaten eklemek cok zor :) bende 7 marta gittim resmini verdiler ama degerlere bakmadılar ama ben baska doktora gittim diger degerlermi soyledm 2 gun arayla baktılar dedm kac cıktı diye sordu soyledm o zaman 2 hafta sonra gel dedi :( ama ben hamile oldugumu adetme 1 hafta vardi oyle ogrendm o zaman degerlere bakmıslardı. bende korkuyorm adetmn gunu yeni gecmeye basladıya her wc ye gittigm de varmı diye bakıyorum

duramıyorm ki zaten eklemek cok zor :) bende 7 marta gittim resmini verdiler ama degerlere bakmadılar ama ben baska doktora gittim diger degerlermi soyledm 2 gun arayla baktılar dedm kac cıktı diye sordu soyledm o zaman 2 hafta sonra gel dedi :( ama ben hamile oldugumu adetme 1 hafta vardi oyle ogrendm o zaman degerlere bakmıslardı. bende korkuyorm adetmn gunu yeni gecmeye basladıya her wc ye gittigm de varmı diye bakıyorum

benımde oyle valla canım ya sorma
yarın sabahtan bı hastaneye bıdaha gıt canım veya sağlıkocagına gıt ordada kan testı yaparlar ikisinden bırını yarın yaptır tatlım
haberıde buraya yazmayı ıhmal etme :4:

aramızda en yuksek senın değerın canım
ben 4 hafta 5 gun olarak hesaplıyorum pazartesı kan testı kaptırdım 475 cıktı
senın değerın cok yi muhtemelen 6 haftalıktır

hadi ya içimi rahatlattın canım dr 4 haftalık gibi görünüyor dediği için kafam karıştı :17::17: iğne ilaç kullanmıştım rahim filminden sonra o zaman gebeymişim serumda yemiştim bişey olur mu ki ya :18::18:

hadi ya içimi rahatlattın canım dr 4 haftalık gibi görünüyor dediği için kafam karıştı :17::17: iğne ilaç kullanmıştım rahim filminden sonra o zaman gebeymişim serumda yemiştim bişey olur mu ki ya :18::18:

dua etmekten baska bısey gelmez canım elımızden umarım o içtigin ilaçların bı etkısı olmaz istersen bı doktora sor muayne olacagın zaman ıctıgın hapların ısımlerını falan soyle

dua etmekten baska bısey gelmez canım elımızden umarım o içtigin ilaçların bı etkısı olmaz istersen bı doktora sor muayne olacagın zaman ıctıgın hapların ısımlerını falan soyle

söyledim tabi ornisid ford bide 4 tane düşük doz genta antibiyotik iğne yedim.bişey olmaz dediler :25:

iyiym hayatım bugun bomba gibiyimmmmm :36:
yarın doktora gıdecem tekrar kan testı icin bhcg değerım yukselmıs mı yukselmemıs mı dıye
onun heyecanı ıcındeyım :16:
bende hiç mide bulantısı falan yok ilk gebelıgımde dusukle sonuclanan onda mıde bulantısından ölüyodum bu sefer hiç yok ona cok şaşırıyorum canım ya sende var mı mıde bulantısı

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm :54:

ben,m başlarda vardı ama şuan çok çok hafif yok gibi de denilebilir canım mide bulantısı
benim hcg değerim ilki düşükdendi 142 falandı snra dr 400 lerde falan çıkması lazım dedi
çok şükür sonuç 666 çıktı inş iyidir kese falan grünmedi üzülüyorum :14: 2hafta snra gel dedi bakalım hayırlısı artık inş. canım

söyledim tabi ornisid ford bide 4 tane düşük doz genta antibiyotik iğne yedim.bişey olmaz dediler :25:

anlaşılacagı üzeri sizde benım gibi cok ince dusuncelısınız :1:
bende herseyı kafama takar ecuk bucuk ederım oylemı boylemı soyle mı dıye
doktor bısey olmaz demıs iinızı rahat tutun :46::46::46:

Back