1 aylik gebeler buyrun

Insallah yarin buraya guzel seyler yazarsin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay insallah 11 saat sonra doktordayim geri sayim yapiyorum :)

hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pıtı pıtıkalp atışlarını duyar sağlıklı haberlerini alırsın

oy oy kuban olurum ben rabbim bağışlasın meleğim güzel annene babana seni

ne muhteşem birşey ya içinde bi melek büyüyor farkında olmasakta rabbimizin bi hediyesi bi emaneti onlar

Gunaydinnn guzel hamislerrrrrrr
Bugun doktora gidecek olanlarrr heyecanlimisiniz sizin haberlerinizi bekliyoruz insallah

Ay insallah 11 saat sonra doktordayim geri sayim yapiyorum :)

Heyecani bile guzel birde insallah bebiste saglikla sihhatle yerlesmistir yerine o zaman bizdn mutlusu yok :)

kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var

4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Testi dün Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım

Ikiz ucuz dorduz filan olmasin

Yaaa siz ne guzel duymuşşunz heveslendim daha 1 hafta var nasıl gecicek (

Kızlar günaydın

Cuma günü doktora gittim ama Burdaki normal aile doktorumuza sonuclarıma baktı cok iyi dedi 6hafta 3 günlük dedi yani suan 7. Haftadayız

Birde ekografi (ultrason ) için 27 Mayıs a tarih verdi

Burda hastanemizi seçmemiz gerekiyor doğumdan önce hastane secimini yaptık

Ve ultrason için aradık hastaneyi en erken 30 Mayıs dediler

Tabi bı arada ben 11 Mayıs da Türkiye'ye geliyordum otel rezervasyonum biletim hepsi gitti

Cok üzüldüm ama yapıcak bişey yok suan için

Cok şukur keseyi gorduk benim doktorum hep alttan muayene ediyo ama ya sizinkiside oylw mi? Kalp atislarini 6 mayisda duyycaz insallah.

Bide 10 gunde 1 iliski dedi. Sizin doktorlariniz oyle bisey dedi mi?

Eklentiler

• $1398157171063.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 53
çok kötüyüm(şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor((((((((((

canım herşeyin hayırlısı lütfen çok fazla üzme kendini dua et bol bol bence iğneni yaptır dr gerek görmeseydi vermezdi bence rabbim herşeyin hayırlısın bilir ona sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…