1 aylik gebeler buyrun

canım parol ağır bi hap değil mi allah göstermesin doktorun biliyo mu içtiğini

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

parol ve minoset sade 9 ay boyunca içebileceğimiz tek ağrı kesiciler ilk gebeliğimdede parol le idare ettim migren krizlerimde ondan biliyorum

kalbmferahta tbı bı korku var sabh yemek yerken bazen yemek yemekte zorlanıom mıdem almıo cıkacakmıs gbı oluo bgnde ole oldu
Onlar buyuk ihtimalle doktorun soyledklrnden dolayıdr onları dusunuyosndr istemeden de olsa inşallah bi sorun olmaz bize hep guzel haberlerle gelirsn inşallah

amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim ilk biraz tedirginim işte haftaya cuma kese gözükür dedi dr birde kan değerinin yükselmesi gerek tabi

ooo topraklar cogalıyoruz desenıze ben gurbetteyım o ayrı ama bı ayagım hep kastamonuda 1 ay once ordaydım dagına tasına kurban oldugum memleetım

Bende baya baya gurbetdeyim toprağım normalde de istanbulda yasıyordum gerçi ama cok güzel yer memleketimiz :)

Olsun yinede güzel düşünelim güzel olsun Allah'ın bi mucizesi o eminim seni yarı yolda bırakmaz

Ay asker eşimi olcaksın sen ama senn eşin ogretmen oldugu için kısa donem yapar inşallah yakına duser peki ne zaman gidiyo

teslım yerı tokat eşım asker kacagıydı kacak oldugu ıcın hep para cezası bırıkmıs 5000 cıvarında onuda gectım istedıgı zaman teslım olacak ne kadar gec teslım olursa okadar para cezası bırıkecek
oda bı an once gıdıyım gelıyım dıyo
5 mı 6 ay mı oyle bısey yaacak tatlım o gelene kadar dogurmam işlh

amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim ilk biraz tedirginim işte haftaya cuma kese gözükür dedi dr birde kan değerinin yükselmesi gerek tabi

sen kendini sıkma üzme yeter ben düğer gebeliklerimde kendimi parçaladım resmen ama şimdi akışına bıraktım halen risk var geçmişimden ötürü ama buna takılmıyorum kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıcaz biz kendimizi vursakta dövsekte kırsakta bunun önüne geçemeyiz varsa evlat sahibi olmak olucaz ama yoksa kaderde olamıcaz kabullenmek çok önemli ben kabullendim her şeyi.. habersiz bırakma bizi gelişmelerden Allah'ım hayırlısını versin kucaklarımıza

Hadi ya askerligini erteltmemşmiydi canm dogum yapmadn gelmş olr inşallah hem usta birligi inşallah buralara cıkar bide benm abimde unversiteyi bitirdi ankarada yasıyodu. evlenmeden once sultanbetlnde oturuyodm usta birligi sultanbeyline dustu her dkka goruyodm 10 başiydı okumuslara genellikle rutbe veriyolar bide dogu ya dusmuyo diye biliyorm içini sen ferah tut ve tecihlerinde hangi yerleri secti

bende sabahları tok 1 tane alıyorum kan ilacına gerek görmedi dr kan değerim iyiymiş
Doktorda benim kan degerime bakmadan kan ilaci verdi ne is allah allah yaa killandim bak simdi degiatircem o doktoru

kese falan var demedi dr sadece rahim hazır dedi o kadar. normal karından ultrasonlşa mı görüldü sende ?
Karnimdan bakti canim alttan istemedim zaten

inşallah hayırlısı olur bu değer bile benim için mucize. klomen+ çatlama iğnesi ile tedavi görüyordum.

Ayyy arkadasimda o tedaviye basladi dun sen ilk aydami hamile kaldin yazikk yaaa beraber kalmak istiyoduk onun yumurtasi catlamiomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem canm şimdidn gitmesi iyi olur bebişinz dogduktan sonra ondan ayrılamz

Aynen öyle güzelim ya eyluldede teslim olabılır dersleri bitireyim diyo ee aralıktada ben doğum yapacam Allah'ın izniyle daha düğün borcunu ödüyoruz benim atanmam gerçekleşmedi çalışmıyorum ne yapacaz bilmiyorum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar pazartesi 10.10da randevum vaaaarrrrrrrr bebegime kavusuyorum gormek icin can atiyorum

Su borclar olmasa ne guzl olur. bence senn dogumnda yanında olsn onun yerine mutlaka bulurlar birini, zaten borcunuz varms askere gidene kadar borc birz daha birikcek eger şimdiden giderse ekim veya kasım gibi burda oluyo, bence dugumn da bebeginizi birlikte kucagınıza alin aynı duyguları yasayn hem boyle durumlar da ailen ne kadar yanında olsa bile gozun eşini arıyo

Yanı en azından hamileliğimi ailemin yanında gecırıdım hem dogunda esım yanımda olurdu
Offff bilmiyorum ya bakalım artık hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynn herseyn hayırlısı hem cannı sıkma 1 yıl askerlik yapanlar da var 6 ay hemen gecer. en cok erken gitmesini sundn dolayı isterdm borc birikiyo ya ondn dolayı ama inşallah en dogru secimi verr

kizlar pazartesi 10.10da randevum vaaaarrrrrrrr bebegime kavusuyorum gormek icin can atiyorum

dr bana 10 gün sonra gel dedi haftaya cuma gibi giderim herhal bende bi doktor bulaydım başkasına gidecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…