canım parol ağır bi hap değil mi allah göstermesin doktorun biliyo mu içtiğini
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onlar buyuk ihtimalle doktorun soyledklrnden dolayıdr onları dusunuyosndr istemeden de olsa inşallah bi sorun olmaz bize hep guzel haberlerle gelirsn inşallahkalbmferahta tbı bı korku var sabh yemek yerken bazen yemek yemekte zorlanıom mıdem almıo cıkacakmıs gbı oluo bgnde ole oldu
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ben tam bes artı iki günlüğüm iki gün önce dr a gittim kesemizi gördük ama bebek daha görümüyor beta da 18771 çıktı ben daha önce hem kimyasal gebelik yaşadım hem de iki aylık düşük yaptım bu üçüncü Rabbim nasip etsin kucağıma almayı.. size de gönlünüzdeki gibi bir evat nasip etsin
ooo topraklar cogalıyoruz desenıze ben gurbetteyım o ayrı ama bı ayagım hep kastamonuda 1 ay once ordaydım dagına tasına kurban oldugum memleetım
eşim askere gıdecek
benim ki düşük çünkü dr düşük dedibenim bugün 5. hafta yeni dolmuş olması lazım son adet tarihi 15 marttı çünkü rabbim hayırlısını versin artık ama böyle yüksekleri duyunca tabi bir terslik olduğunu düşünmemek imkansız
Ay asker eşimi olcaksın sen ama senn eşin ogretmen oldugu için kısa donem yapar inşallah yakına duser peki ne zaman gidiyo
Olsun yinede güzel düşünelim güzel olsun Allah'ın bi mucizesi o eminim seni yarı yolda bırakmaz
amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim ilk biraz tedirginim işte haftaya cuma kese gözükür dedi dr birde kan değerinin yükselmesi gerek tabi
eşim askere gıdecek
teslım yerı tokat eşım asker kacagıydı kacak oldugu ıcın hep para cezası bırıkmıs 5000 cıvarında onuda gectım istedıgı zaman teslım olacak ne kadar gec teslım olursa okadar para cezası bırıkecek
oda bı an once gıdıyım gelıyım dıyo
5 mı 6 ay mı oyle bısey yaacak tatlım o gelene kadar dogurmam işlh
Doktorda benim kan degerime bakmadan kan ilaci verdi ne is allah allah yaa killandim bak simdi degiatircem o doktorubende sabahları tok 1 tane alıyorum kan ilacına gerek görmedi dr kan değerim iyiymiş
Karnimdan bakti canim alttan istemedim zatenkese falan var demedi drsadece rahim hazır dedi o kadar. normal karından ultrasonlşa mı görüldü sende ?
inşallah hayırlısı olurbu değer bile benim için mucize. klomen+ çatlama iğnesi ile tedavi görüyordum.
eşim askere gıdecek
Hem canm şimdidn gitmesi iyi olur bebişinz dogduktan sonra ondan ayrılamz
Aynen öyle güzelim ya eyluldede teslim olabılır dersleri bitireyim diyo ee aralıktada ben doğum yapacam Allah'ın izniyle daha düğün borcunu ödüyoruz benim atanmam gerçekleşmedi çalışmıyorum ne yapacaz bilmiyorum valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Su borclar olmasa ne guzl olur. bence senn dogumnda yanında olsn onun yerine mutlaka bulurlar birini, zaten borcunuz varms askere gidene kadar borc birz daha birikcek eger şimdiden giderse ekim veya kasım gibi burda oluyo, bence dugumn da bebeginizi birlikte kucagınıza alin aynı duyguları yasayn hem boyle durumlar da ailen ne kadar yanında olsa bile gozun eşini arıyo
Yanı en azından hamileliğimi ailemin yanında gecırıdım hem dogunda esım yanımda olurdu
Offff bilmiyorum ya bakalım artık hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar pazartesi 10.10da randevum vaaaarrrrrrrr bebegime kavusuyorum gormek icin can atiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?