• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

kızlar benim bir derdim var dişim ağrıyor doktora gittim dolgu yapmam azım jinekoloğuna sor dedi şimdi doktorun dönmesini bekliyorum ama internette okuduklarım iç açıcı değil napıcam ben

Canm benm bildigim kadarıyla hamile oldugun için diş aldırmak yada dolgu yapmak bebege zarar verebiliyo morfn yapıyolar ya o yuzden

Selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah

Canım adına gercekten çok üzüldüm
Bundada vardır bir hayır hersey Rabbimden moralini yüksek tut sen yinede bak bi tane daha evladın var ona yansımasın sıkıntın
Hayırlısı böyleymiş demekki :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun hamişşş arkadaslarımmmm :) :))))))))))

Canim benim uzulme hayurlisi boyleyse elden ne gelirki seni seviyoruz allaha emanet ol

selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. Eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah

herşeyin hayırlısı canım çok fazla yıpratma kendini

Gunaydin gebisnazlaaaaaarr
Bugun mide bulantilariyla uyandim
Vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim

Hadi kilolarımızı boyumuzu da yazalım her doktor kontrolünde ne kadar kilo aldık onuda bildirelim

boyum 146 cm boyum kısa olduğu için ilk doğumum sezaryan oldu allah nasip ederse buda öle olcek
kilom 57.5 kg bu kilo vermiş halimmmm:52::52::52:

gunaydin gebisnazlaaaaaarr
bugun mide bulantilariyla uyandim
vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim

günaydın şekerim dün misafirliğe gittim migren krizim tuttu mideme vurdu bulantıyla bir olunca parol içmek zorunda kaldım sabah ezanında hala ayaktaydım mecburen işe geldim

Hadi kilolarımızı boyumuzu da yazalım her doktor kontrolünde ne kadar kilo aldık onuda bildirelim

boyum 146 cm boyum kısa olduğu için ilk doğumum sezaryan oldu allah nasip ederse buda öle olcek
kilom 57.5 kg bu kilo vermiş halimmmm:52::52::52:

Boyum 1.70 kilom 60 1 kilo almısımm ben :)

Gunaydin gebisnazlaaaaaarr
Bugun mide bulantilariyla uyandim
Vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim

Bende hala tık yok :)
Hiç böğüremiyorum bile ya normal mi anarmolmi hala çözemedim

günaydın şekerim dün misafirliğe gittim migren krizim tuttu mideme vurdu bulantıyla bir olunca parol içmek zorunda kaldım sabah ezanında hala ayaktaydım mecburen işe geldim

Canım parol ağır bi hap değil mi Allah göstermesin doktorun biliyo mu içtiğini

Kizlar yarin aof sinavim var ama hic calisasim yok yaaaa pefffffff

Back