- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
son adetin ilk günü 15 mart canım.insan aslında fark ediyo ama hep acamı diye düşünüo.inşallah bende görürüm
canım bitkisel boyalar var ama yinede bekle canım 9 ay nolcek
Hım canım keske ultrsynla baksaydı belki kese gozukurdu :) yada gec dollenme oldugu için daha yeni gebelik olms demtr inşallah en kisa zaman da gorursn
vajinal ultrasonda belki görürdü nokatayı:)benim geç döllenme karından 5+3 te göründü yani doktor gördüğünü söyleyip banada gösterdi karanlık ultrasondan pek anlamadım
Kızlar sonucum çıkmış bhcg 2680 ya gayet normal görünüyor 2 gün önce 1000 di.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla benim saclarim acik renk benimde dibim geldi artik oyle gezcez yapacak bisey yokk kestiremiyorumda
Yakın olsaydnz ne guzel size ceviz fındk falan verrdm orduluym ya koyde anneannemler oturuyo koy yumurtası terayag hakiki bal vs seyler geliyo paylasırdık ne guzlll :))
inşallah görürüm zaman geçmiyo bi cumartesi olsa bebişimin kesesini görsembak gördünmü iyi sonuçlar çıkıyo emin ol cumarteside keseni görürsün canım
selam kızlar bende geldım benıde kaydedinnn 2 hafta oldu öğreneli ikinci kez anne oluyorumpamukprensesim_ 7 mart 1985
slmlar anne adayları :)
bende cok heyecanlı, karmasık we duygusal moddayım,
son regl tarıhım 9 mart, nısanda regl gecıktı we 3 gun onje test yaptım, cıft cısgı :)
hemen dr a gıttım, 5 hafta 2 gunluk hamıleymısım :))
jasmın le korunuyodum, ılacı bıraktım we anında bebıs olustu , planımızda sonbahardı ama bebıs erkenden olustu :))
neler yapıosunuz, nasıl beselnıosunuz ?
bıde benım 3 tane mıyomum warmıs, dıkkat edıjekmısım !
inşallah görürüm zaman geçmiyo bi cumartesi olsa bebişimin kesesini görsem
Nil alpin durumu ne alemde eski mesajlara baktım telden girdiğim için gözümden kaçmış olabılır bilgisi olan var mııııı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hamileikten once 1 kere iciyodum simdi 2 kere iciyorum
Bende hamile oldugumu yeni ogrendim araniza katildimmm
Nil alpin durumu ne alemde eski mesajlara baktım telden girdiğim için gözümden kaçmış olabılır bilgisi olan var mııııı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarr doktordan geliyorm doktr bebişn kesesini gosterdi buyumş biraz dimi diye soruyo evet buyums dedm :)) dktr gayet saglıklı dedi. suan kucuk kalp atışları duyulmaz ama 10 gun sonra gel kalp atışlarını duycaz dedi cooooook mutluyummmmmmmmmmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?