How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

1 aylik gebeler buyrun

Bakkala gittimde bebegime mamalar aldim yoksa evde yedigim yok yaaa cok vicdan azabi yasiyorum daha yeni yiyip iciyorum protein dusunun yani

Eklentiler

• $1397726046885.jpg
    $1397726046885.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar bugün ultrason icin gidicem hem cok heyecanliyim hem panik yapiyorum.gecen gittigimde kalp atisini duydum bebegimin ama bu defa duyamazsam diye cok korkuyorum saatler gecmiyo sanki

bakkala gittimde bebegime mamalar aldim yoksa evde yedigim yok yaaa cok vicdan azabi yasiyorum daha yeni yiyip iciyorum protein dusunun yani

bol bol tüket canım senin ve bebişin için ben yoğurt tüketiyorum normaldede süt tüketmeye başlayayım bende

folbiol içtiğimde bulantı yapıyo bende sizdede öylemi

gtmıycz bızde doktora ztn bkleyelm dedık dusucksede elden bişi gelmz bebek rhıdeymıs ztnde bakalım nolck gelısmedemı sorn var acaba bılemdıkkı

Canım bebek rahımdeyse cok dikkatli olman lazm fırsat buldukca yat uzan en ufak agar birsey ile kaldırma inşallah bi sorun olmaz

slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olgumu ama daha çok çok küçük olduğu için keseye bakamaya gerek yok dedid doktorum değerin 1000 yükselmesini bekliyoruz. haftaya çarşamba gidicez insallah keseyi görürüz. Sizinde mide bulantılarınız varmı bu kadar erken başlar mı acaba. en sevdiğim şey tatlı çikolatadır resmen tiksiniyorum. Birde sağ kasık ağrım ve bazen karın agrım oluyo sizde de varmı böyle bişey elimi bile dokunduğum zaman ağrıyoo.

slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olgumu ama daha çok çok küçük olduğu için keseye bakamaya gerek yok dedid doktorum değerin 1000 yükselmesini bekliyoruz. haftaya çarşamba gidicez insallah keseyi görürüz. Sizinde mide bulantılarınız varmı bu kadar erken başlar mı acaba. en sevdiğim şey tatlı çikolatadır resmen tiksiniyorum. Birde sağ kasık ağrım ve bazen karın agrım oluyo sizde de varmı böyle bişey elimi bile dokunduğum zaman ağrıyoo.

İlk basta hyırlı olsun canm hosgeldn aramıza daha bizde mide bulantısı falan yok ama bel agrısı kasık agrıları oluyo senn satn kac

Ben sabah kalkar kalmaz kan hapimi yutuyorum doktor sut ve cay icme dedi ilacla beraber yakin zamanindada icme desi etkisi azaliyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk basta hyırlı olsun canm hosgeldn aramıza daha bizde mide bulantısı falan yok ama bel agrısı kasık agrıları oluyo senn satn kac

20 günlük galiba yanlıs hesaplamamıssam. doktor zaten muayeme falan hiç etmedi direk sonuca baktı 2 gun önce değerim 383 tü gebesin dikkat et dedi o kadar.:50:

20 günlük galiba yanlıs hesaplamamıssam. doktor zaten muayeme falan hiç etmedi direk sonuca baktı 2 gun önce değerim 383 tü gebesin dikkat et dedi o kadar.:50:

son adet oldugun tarih ne ve ben de erkn farketmiştm benm 7 marttı, 7 nisan da bebişimn kesesini gordum inşallah en kısa zaman da sen de gorursn

Ben hamileikten once 1 kere iciyodum simdi 2 kere iciyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back