How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

1 aylik gebeler buyrun

son adetin ilk günü 15 mart canım.insan aslında fark ediyo ama hep acamı diye düşünüo. :1: inşallah bende görürüm

Hım canım keske ultrsynla baksaydı belki kese gozukurdu :) yada gec dollenme oldugu için daha yeni gebelik olms demtr inşallah en kisa zaman da gorursn

canım bitkisel boyalar var ama yinede bekle canım 9 ay nolcek:52::52::52:

canım benim kuzenim hamileyken bitkisel boya ile boyatmıştı bende ilkkez duymuştum kuoförüme sordum .kuoför onlar pazarlamak için bitkisel boya demişti.içinde yinede var demişti zararlı şeyler.sadece daha az..bende bu ay yaptırıcaktım dip röflede bir şey olmaz diyor doktorların çoğu dibe gelmediği için tabi cila yapılmazssa bakalım uzasın birazda

Hım canım keske ultrsynla baksaydı belki kese gozukurdu :) yada gec dollenme oldugu için daha yeni gebelik olms demtr inşallah en kisa zaman da gorursn

vajinal ultrasonda belki görürdü nokatayı:)benim geç döllenme karından 5+3 te göründü yani doktor gördüğünü söyleyip banada gösterdi karanlık ultrasondan pek anlamadım

vajinal ultrasonda belki görürdü nokatayı:)benim geç döllenme karından 5+3 te göründü yani doktor gördüğünü söyleyip banada gösterdi karanlık ultrasondan pek anlamadım

Hımm benm gorunmesiydi buyuk ihtimalle vajinal ultrasonla baktırmazdm korkuym birzcık :))

Cok midesi bulananlar benden size tavsiye ben bugun doktora gittim kizdi bana 4 gundur neredeydin diye bebek vitamin alamamis sanirim 3 gun serum tedavisi uyguluycak benden size tavsiye mide bulantiniz asiriysa dr a gidin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yakın olsaydnz ne guzel size ceviz fındk falan verrdm orduluym ya koyde anneannemler oturuyo koy yumurtası terayag hakiki bal vs seyler geliyo paylasırdık ne guzlll :))

Oooooo hem sat arkadasıyızzzz hem toprammmmsınn bende kastsmonuluyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nil alpin durumu ne alemde eski mesajlara baktım telden girdiğim için gözümden kaçmış olabılır bilgisi olan var mııııı

slmlar anne adayları :)

bende cok heyecanlı, karmasık we duygusal moddayım,

son regl tarıhım 9 mart, nısanda regl gecıktı we 3 gun onje test yaptım, cıft cısgı :)

hemen dr a gıttım, 5 hafta 2 gunluk hamıleymısım :))

jasmın le korunuyodum, ılacı bıraktım we anında bebıs olustu , planımızda sonbahardı ama bebıs erkenden olustu :))

neler yapıosunuz, nasıl beselnıosunuz ?

bıde benım 3 tane mıyomum warmıs, dıkkat edıjekmısım !

Hayırlı olsun canımcım sende hosgeldin :)

inşallah görürüm zaman geçmiyo bi cumartesi olsa bebişimin kesesini görsem

sırayla artık heycan hiç bitmiyo kese sonra kalp atışı sonra büyümesi derken heycana devam canım ben ultrasyon resmine bakıp duruyorum 1 ay sonra gel dedi duramıyorumki görmek istiyorum her anını bebişimin :16::16::16::16:

Nil alpin durumu ne alemde eski mesajlara baktım telden girdiğim için gözümden kaçmış olabılır bilgisi olan var mııııı

yok canım en son kanaması vardı sonra bi daha yazmadı ben de merak ettim sordum ama cevap da vermedi inş yolundadır herşey

canım bitkisel boyalar var ama yinede bekle canım 9 ay nolcek:52::52::52:

Hormonlar çok çalıştığından hamılelıkte saclar hemen uzarmiş bide benimde geldi dibimde bıtaymoyrm bitkisel boya falan diyotlarda ben korkarammm onuda yapamam bebişe zararı olur diye :)

ay canım kusura bakma bugün girmiş görmemişim tahlil vercekmiş bugün yine vermiş ama sonuç yazmıyo

Kızlarr doktordan geliyorm doktr bebişn kesesini gosterdi buyumş biraz dimi diye soruyo evet buyums dedm :)) dktr gayet saglıklı dedi. suan kucuk kalp atışları duyulmaz ama 10 gun sonra gel kalp atışlarını duycaz dedi cooooook mutluyummmmmmmmmmmm :))

Canım banada 10 gün verdi ozaman kalp atışını duyarız demişti 10 günü bekliyorum bugünü saymazsam 8 gün kaldı :) satımızz yanıya aynı anda duyacaz desene demekki gelişmelerimizde aynı :)))

Back