1 Aylık Evliyim çok ağrım var:(

Sevgi02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
61
0
86
38
İstanbul
Arkadaslar ben 1 aylık evliyim eşim yurtdışında ben istanbuldayım vizem çıkmadıgından dolayı eşim düğünümüzden 1 hafta sonra gitmek zorunda kaldı..
ve biz sadece 2 kere ilişkiye girdik tamda oldu mu bilmiyorum onuda ( eşim gittiğinden beri vajina girişi ve içi çok kötü yanma agrı hissediyorum doktora gitmekten cok utanıyorum ne yapacagımı bilmiyorum sizce neden kaynaklanıyordur bana ne olur bi akıl verirmisiniz (

cnm vajinan akıntı salgılamadan girdiyseninz ilişkiye belki zorlanmış olabilir ... sorun yaşıyorsanız kayganlaştırıcı kullanın .. ama ilk zamanları olabilir bunlar ama bikaç günden fazladır acı ve yanma duyuyorsan bir görün derin doktora utanılıcak birşey yok belki zorlamışsınızzdır sen daha iyi bilirsin yara filan olmuştur belki ???

canım bayan doktora gözük belki idrar yollların iltihap kapmıştır
kaşınma varsa mantarda olabilir..
önemli hususlar bunlar aksaltma bence

Evet çok zorlandım ilişkide ama öyle bi yanma varki felaket bişey ve 1 aydada geçmedi kimseyede anlatamadım kadın olmak ne zor işmiş ya
Bide acaba tam birleşme olmadı mı ondan mı kaynaklanıyor diye de düşündüm aslında...Bayan doktor bulup hemen gitmem gerek Çokkk saolunn

arkadaşım bencede bi dr a görün ilişkiden olsaydı şimdiye düzelmesi gerekirdi gibime geliyo
1 ay geçmiş üzerinden çünkü
utanılacak bişi yok rahatsızlık bu bayan bi dr a danışabilirsin hem unutma bundan sonra sürekli gitmek durumunda kalacaksın jinekologlara o yüzden kendini alıştırmaya çalış bence

Evet zaman gectiktikce bende korkuyorum yarın hemen gidicem yazarım size cok saol canım

büyük bi sorun olucağını sanmıyorum zorlanmadan etkilenmiş yara olmuş olabilir bence doktordan sonra bizede yazarsın cnm ....hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle.....opuyorumnanaktan

Belli bir yaştan sonra kadınlar düzenli olarak jinekolog kontrolünden geçmeli bence, ve bu kontroller evlenince, daha doğrusu cinsel hayat başlayınca sıklaşmalı. Eskiden en geç yılda bir giderdim, son birkaç yıldır senede birkaç kez gidiyorum, smear taramalarımı da hiç aksatmam. Bir kadın bunları önemsemeli diye düşünüyorum, herhangi bir şikayeti olmasa bile.

canım muhtemelen zorlanmıştır ilk ilişkide...çok farklı bişey olduğunu sanmıyroum...bi doktora git bence de...zaten hiç bi şikayetin olmasa bile en az yılda 1 kere kontrole gidip smear testini de yaptırmalısın... o yüzden arkadaşların da dediği gibi bi an önce alış sen de:) geçmiş olsun...

canım tam ısanmadan olduysa zorlamadan kaynaklı agrı oalbilir
drye git utanılacak durum değil
düzenli olarak gitmek şart en kısa zamanda bayan dr ye git
hayılrı haberlerle gelirsin ,inşalahha tatlımm

Ne olur ne olmaz zorlanma olduysa bile bir bayan doktora görün vajinal türde ne olursa olsun kesinlikle doktor sart diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…