Selam arkadaşlar umarım hepiniz benim yazımı görürsünüz.
@snkk G goknilay @arasaren10 E eylulum3434 .
Sizin yaşadığınız süreçlerden geçtim hala geciyorum. Öncelikle kaka resmine bakınca gayet normal duruyor. Şimdi bunun nedenlerini anlaticam. Bende sizin gibi sezeryan doğum yaptım ve sonrasinda gazlı ikinmali mukuslu bir bebişim oldu. O kadar ikinip zorlaniyordu ki normal bebek nasıl bilmiyorum. Bir gün kakasinda kan gorduk yaygın bir şekildeydi alerji doktoruna yeşil alan açıldı ve gittik. Süt ürünlerini kestim bebek biraz rahatladı ama sancılar devam etti. Gazını yapıyordu ama yeterli gelmiyordu. Ayaklarını bacaklarını çekip ağlamaları devam etti. Ben çok yoruldum ve zaten doktorum kan yoksa diyetini aç dedi. Açınca gazdan meme reddi oldu kendi başıma devam ettim. Sonra artık yeter diyip bıraktım diyeti pek bir fark olmadı aynı şeyler yine devam etti. Bugün alerji uzmanına gittik bebeği ek gıdaya başlattım yüzü hafif dökmüştü cunku. Doktor şunu dedi bu bebekte alerji yok testte de çıkmadı. Yeşil ve mukuslu kakayi sordum çok normal dedi sezeryan doğumda olur dedi. Gazı sordum o da olur bazı bebekler koliktir dedi. Peki nedir alerji dedim kusma büyüme geriliği yoğun egzamalar kanlı kaka dedi. Kısacası bizim bu yaşadığımiz hassasiyet ve kolik durumu. Yani bebegimiz büyüyünce gecicek. Biraz sabr istiyor. Bende kafayı yemiştim alerji mi değil mi diye düşünmekten. Artık alerji değil diyorum kendi kendime. Şimdi rahat kafayla ağlama krizi geçiren çocuğa gaz sorunlari var gözüyle bakıyorum. Boş yere diyet şu bu ugrasmiycam. Ek gıdada belli olucak zaten. Sizde canınızı sıkmayın kabullenin