1 aylık Bebek uyku düzeni

Suan biz 25 gunluguz ben bi duzene girmesi icin ugrasmiyorum ama gündüzleri biraz oyaliyorum ki gece 4 saat uyusun bence oka birakin acikinca uyanir doyunca uyur zaten gazi falan olunca zaten saatlercr ayakta durabiliyolar akışına birakin tadini cikarin😊

Suan biz 25 gunluguz ben bi duzene girmesi icin ugrasmiyorum ama gündüzleri biraz oyaliyorum ki gece 4 saat uyusun bence oka birakin acikinca uyanir doyunca uyur zaten gazi falan olunca zaten saatlercr ayakta durabiliyolar akışına birakin tadini cikarin😊
İşte gazı var yüksek ihtimal o yüzden kalıyor. Biraz masaj yapıyorum ki rahatlasın dün iyi geldi erken uyudu bakalım böyle denicem bir de. Gaz olayı ne zaman düzeli acaba sizde de sıkıntı oluyor mu

İşte gazı var yüksek ihtimal o yüzden kalıyor. Biraz masaj yapıyorum ki rahatlasın dün iyi geldi erken uyudu bakalım böyle denicem bir de. Gaz olayı ne zaman düzeli acaba sizde de sıkıntı oluyor mu
Doktolar 3 ay diyor ama her bebegon gelisimi farkli sende 3 ay olacak belki bende 6 ay kesinligi yok umarim bi an once gelisr bagirsaklari

Biraz daha sık emzirin isterseniz dedigim gibi kan şekeri düşüyor muhtemelen.
Bir de günde kaç kez kakali bez oluyor,. kilo alımı ne durumda
Son olarak uzayan sarılık durumu var mı
Dünden beri bi kere kaka yaptı ilk kez böyle oldu anlamadım. Bi de fışkırtmalı kusmaları başladı reflüden şüpheleniyorum baya huzursuz üç gündür
Biraz daha sık emzirin isterseniz dedigim gibi kan şekeri düşüyor muhtemelen.
Bir de günde kaç kez kakali bez oluyor,. kilo alımı ne durumda
Son olarak uzayan sarılık durumu var m

Back