- 29 Kasım 2019
- 186
- 52
- 28
- 29
- Konu Sahibi gizemkaderx
-
Öyle tabi ama zaten sarılığın fototerapi işe yeni atlattık geçen uyanması çok zor 5 dk emip bayılıyor yine sarılığı azaltmam için uykudan uyanmasını kolaylaştırmam gerekmerhabalar :) bir aylık bebek ile uyku düzeni kelimesini aynı cümlede kullanmamalısınız :) sağlıkla büyütün
Düzenden kastım kendi düzenini belirlemiş her gün aynı saatlerde uyanıp yatıyor :) bunu değiştirmek istiyorum. Teşekkürler bu arada :)merhabalar :) bir aylık bebek ile uyku düzeni kelimesini aynı cümlede kullanmamalısınız :) sağlıkla büyütün
Aralarda uyuyor ama uykusu var belli zar zor dalıyor sonra hop kalkıyor bu kez de gece uyanması zor oluyor ondan gündüz de iyice uykusunu alsın istiyorum ikimize de eziyet. Öğlen ikide başlıyor gece 4e kadar böyle. Sizin bebeğiniz gibi 1-2 saat uyanık kalıp bunu birkaç kez tekrarlayarak günü geçirsin istiyorum10 saat boyunca aralıksız uyanık mı kalıyor aralarda yarım saat olsa bile uyumuyor mu? Çok uzun bir süre aslında 1 aylık bebek için. Benim kızım da 43 günlük 3 saat uyuyorsa 1-2 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor. Bu zamanlarda düzen oturtmak pek mümkün olmuyor, çocuğun ihtiyacı nasılsa ona göre uyuyor zorlasanız da uyandırmak veya uyutmak çok uğraştırır
Deliksiz uyuyor dediğiniz kaç saat? 40 i çıkana kadar 2 saati geçmese iyi olur. Kan şekeri düşüyor muhtemelen.Merhaba . Kızım bi aylık oldu.bir haftadır Ya deliksiz uyuyor emip geri yatıyor zor uyandırıyorum uyanık kalınca da 10 saate yakın uyanık kalıp birkaç kere yarım saat uyukluyup hemen uyanıyor. Bunu nasıl düzene sokabilirim? Uykusuz kaldığı saatleri bölmek istiyorum diğer şekilde çok yorucu oluyor. Sizin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Uykudan uyandırıp emzirip yatırıyorum iki üç saatte bir ama zor uyanıyor az emiyorDeliksiz uyuyor dediğiniz kaç saat? 40 i çıkana kadar 2 saati geçmese iyi olur. Kan şekeri düşüyor muhtemelen.
Bir de özellikle ilk 3 ay anneye yapışık oluyor bebekler. Koynunuzda emsin uyusun uyansın emsin. Keyfini çıkarın.
Gece uyuması güzel oluyor dediğiniz gibi ama ben saatlerce uyanık kalıp kendine eziyet etmesine de üzülüyorum3 ayından sonra düzene girer gündüz gece ayrımı başlar. Şuan o ayrımı yapamadıkları için gündüzle gece karışabiliyor. Gün geçtikçe düzelir merak etmeyin zaten günleri günlerini tutmuyor. Benim bebeğim de bazı günler çok güzel uyurken bazı günler uyumak istemiyor. Gündüz fazla uyumaması daha iyi aslında, biz uyusun da rahat iş yapalım diye düşünüyoruz ama gece uyumaması daha kötü olur, yavaş yavaş her gün yarım saat kaydırarak istediğiniz saate geçmeye çalışabilirsiniz. Akşam 8 sabah 6 arası bir düzene girerse çok daha güzel ve verimli olur hem bebek hem anne için
Zaten uykusu geliyor memede uyuyor kucakta uyuyor ama yerine yatırınca canlanıyor saatlerce aynı şey tekrarlanıyor uyanık kaldıkça da emmek istiyor gaz yapıyor daha da perişan ediyor kendiniBenim oğlumda da sarilik vardi tribe girerdim bu niye uyanmadı uyansin uyanması lazım diye . Altını acin popisini silin nemli pamuk ya da yenidogan ıslak mendiliyle 1-2 dk ya uyanır ellerini ayaklarını azıcık ovuşturun ben hep öyle uyandirirdim ve henüz cok küçük 2-3 saatte bir uyuması gerekir emdikce uyur
Tam olarak bitmedi ama artmıyor da sadece düşük miktarda kaldı göz renginden teninden takip ediyoruz doktorla.3 4 aya kadar uyku düzeni isteseniz de zor. Çok uyuyorsa siz yine de uykusunda 2 saatte bir emzirmeye Çalışın Allah korusun kan şekeri düşebilir anlayamazsınız. Sarılığı tamamen geçti mi? Sağlıkla büyütün yavrunuzu
İnşallahZamanla emdikçe tamamen geçer Allahın izniyle. Çoğu bebekte olan bir durum. Oğlumda da aynı süreci yaşamıştık.
Bir aylık bebek 10 saat uyanıklık çok fazla . Şuan oğlum 14 aylık 10 saat uyanık kalsa kıyamet kopar. Size tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını kesinlikle okumanızı öneririm. Uyku bölümünü okusanız yeter. Ben öyle yaptım. Bir aylık bebek de öyle uyku düzeni olmaz ama yine de çok yardımcı olacağına eminimMerhaba . Kızım bi aylık oldu.bir haftadır Ya deliksiz uyuyor emip geri yatıyor zor uyandırıyorum uyanık kalınca da 10 saate yakın uyanık kalıp birkaç kere yarım saat uyukluyup hemen uyanıyor. Bunu nasıl düzene sokabilirim? Uykusuz kaldığı saatleri bölmek istiyorum diğer şekilde çok yorucu oluyor. Sizin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
İşte aralarda bir iki kere yarım saat falan uyuyor o kadar. Okurum çok teşekkürlerBir aylık bebek 10 saat uyanıklık çok fazla . Şuan oğlum 14 aylık 10 saat uyanık kalsa kıyamet kopar. Size tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını kesinlikle okumanızı öneririm. Uyku bölümünü okusanız yeter. Ben öyle yaptım. Bir aylık bebek de öyle uyku düzeni olmaz ama yine de çok yardımcı olacağına eminim
Hayır aralarda bir iki defa kestiriyor ama onlar da çok kısa sürüyor bazen 5 saat uyumadan kaldığı oluyor ama10 saat aralıksız uyanık mı kalıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?