- 22 Ocak 2015
- 64
- 8
- 18
- 31
- Konu Sahibi derya_usma
-
merhaba bu durum da kafa büyümesi takip ediliyor eğer kafa büyümesi normalse sıkıntı olmuyor bide sık takip lazım,d vitaminini kesiyor doktorlar inşallah sıkıntı olmaz ama iyi bir çocuk doktoruna gidin geçmiş olsun.Herkese merhaba
Oğlum bir aylık ve on bıngıldağı erken kapanıyor doktor kafa çevresini olçunce normal dedi ama yine de çok endişe ediyorum çok erken değilmi kapanması bebeği bu durumda olan var mı siz bu durumda ne yaptınız
Bir de oğlumun kafasının sağ tarafı sol tarafına göre çökük duruyor
Herkese merhaba
Oğlum bir aylık ve on bıngıldağı erken kapanıyor doktor kafa çevresini olçunce normal dedi ama yine de çok endişe ediyorum çok erken değilmi kapanması bebeği bu durumda olan var mı siz bu durumda ne yaptınız
Bir de oğlumun kafasının sağ tarafı sol tarafına göre çökük duruyor
Şimdi oğlum 6 buçuk aylık en son 6 aylık aşısında doktora götürdüm kafa ölçümü 43 çıktı çok şükür hiç bi sıkıntı yokSelam derya hanim bizimde ole bi sikintimiz var nedir sizin durum suanda.bizimde iki aylik kucuk bingildak.buyume olacak mi cok endiseliyim.
Şimdi oğlum 6 buçuk aylık en son 6 aylık aşısında doktora götürdüm kafa ölçümü 43 çıktı çok şükür hiç bi sıkıntı yok
Cok sevindim adiniza.insallah bizimde buyur.bizimkisi dogdugunda 34 cm di.sizinki dogdugunda ne kadardi.bingildak ne zaman kapandi.dogdugunda kucukmuydu bingildagi.simdiden tesekkrler cevaplar icin.Şimdi oğlum 6 buçuk aylık en son 6 aylık aşısında doktora götürdüm kafa ölçümü 43 çıktı çok şükür hiç bi sıkıntı yok
Ben ilk başta bıngıldağın ne olduğunu bilmiyorum hastanede bana bişey demediler aile hekimliğine bi haftalıkken götürüp kontrol ettirdim aşı tarihi falan aldım kontrol sırasında doktor bıngıldağı kapanmak üzere çocuk doktoruna götür demişti geçen ay çocuk doktoruna gittiğimde de bıngıldak kapanması 3 aydan itibaren başlar 18 aya kadar devam eder dedi kafası buyuyosa hiç bi sıkıntı olmaz dedi bende senin gibi endişelendim ama kafada 7 tane bıngıldak var biri kapansa da diğerlerinden büyümeye devam ediyor Allah büyük dert etme kendine inşallah kafası buyumeye devam ediyorsa bi sıkıntı olmazCok sevindim adiniza.insallah bizimde buyur.bizimkisi dogdugunda 34 cm di.sizinki dogdugunda ne kadardi.bingildak ne zaman kapandi.dogdugunda kucukmuydu bingildagi.simdiden tesekkrler cevaplar icin.
Merhaba su anda ne.durumdasimiz acaba ayni sorun bizdede var ve cok korkuyorumBen ilk başta bıngıldağın ne olduğunu bilmiyorum hastanede bana bişey demediler aile hekimliğine bi haftalıkken götürüp kontrol ettirdim aşı tarihi falan aldım kontrol sırasında doktor bıngıldağı kapanmak üzere çocuk doktoruna götür demişti geçen ay çocuk doktoruna gittiğimde de bıngıldak kapanması 3 aydan itibaren başlar 18 aya kadar devam eder dedi kafası buyuyosa hiç bi sıkıntı olmaz dedi bende senin gibi endişelendim ama kafada 7 tane bıngıldak var biri kapansa da diğerlerinden büyümeye devam ediyor Allah büyük dert etme kendine inşallah kafası buyumeye devam ediyorsa bi sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?