konuyu yeni gördüm ve eger cevap bulamadiysaniz ben biraz yardimci olabilirim sanirim..
öncelikle kac kiloda ve boyunun kac oldugu önemli, boya göre eger kilon fazla degilse yavas gitmesi cok normaldir.. metabolizmanin hizida cok önemli, eger yavas ise yavas verirsin.. ama bence 1 ayda 2 kilo az bi kilo degil.. yani sonucta kardiyo ve agirlik calistigin icin, yagi yakip kas yapiyorsun demektir.. ve eger kas oranin yükseldiyse kiloda bi artis bile görebilirsin cünkü yagdan daha agirdir kas.. bence bu cok güzel bisey.. sonucta inceliyorsun (ölcülerine bakilirsa), ve önemli olan tartidaki kilo degil aynada nasil göründügündür.. bence fazla tartilma, eger merak ediyorsan kilonu 2 haftada 1 yap.. ben öyle yapiyorum ve kiloyu kafama takmadigim halde gidiyor kilolarim.. bende senin gibi hem kardiyo hem agirlik calisiyorum ama benimkisi biraz degisik sanirim.. ben her agirlik calismadan önce 15-20 dk kardiyo calisiyorum mutlaka (isinmak amacli), bu sekilde daha fazla yag yakiyorum cünki. haftanin 5 günü spora gidiyorum ve ara ara agirlik yerine zumba kursuna katiliyorumki kaslarda biraz dinlensin diye :))
bu sekilde toplam 85 santim inceldim 3,5 ayda
)
bu arada size hitap seklim kaba olduysa kusuruma bakmayin:18::18: