- 23 Ocak 2016
- 32.773
- 49.171
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Kişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 TL civarı.Calissam maksimum 3 bin lira.Kişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
Nasıl hiç?Benim hiç bir masrafım yok
Dışarı gezmem yok zaten haftada bi eşimle pikniğe gideriz kuaförle işim yok şu yaşıma kadar bi kere gittim kendim hallediyorum elimden geliyor kıyafet ayakkabı eşim beğenir alır abur cubur çok severim ama çocuklar var diye almıyorum binde bi çikolata sadece, kendime sadece iç çamaşırı başka bisey almam ihtiyacım var diyerek her ay 500 kenara atıyorumNasıl hiç?
Hiç gezmeye bir yere gitmiyorsun o zaman ya da kuaföre veya marketten kendine abur cubur almıyorsun kahve almıyorsun bunların hepsi dahil şahsi kendinize yaptığınız harcamadan bahsediyorum?
Kişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
Köyde yaşamak gerçekten öyle biz de köye gidince masrafımız az oluyorBenim aylık kişisel harcamam sadece 250 lira (aylık fatura+Türk kahvesi) . Ailesiyle yaşayınca ve de köyde yaşıyorsa çok dışarı çıkmıyor insan. Yani en azindan ben öyleyim
Kuaför masrafınız nedir orada yani kuaför salon ücretleriHollandada yaşıyorum o yüzden euro bazlı yazıyorum.
Kıyafet vs 500 euro
Makyaj/Parfum/Kremler 300
Toplamda 800 euro.
Bazen daha fazla, bazen daha az.
Kendi adıma söyleyeyim çalışmıyorum maddi durumumuz iyi Allaha şükür ama sosyal biri değilim çocuklarım da küçük dışarı çıktık mı zor oluyor evde olduğum için masrafım yokKadınlar çalışıp çalışmadıklarıni da yazarlarsa iyi olur.
Ben şaştim yukardaki harcamalara.
Evde oldukları için mi bu kadar az? Yada kendi maaslari olmadığı için mi?
Evdeyim çalışmıyorum ama berbat bir harcamam olduğunu düşünüyorum konuyu o yüzden açtım bakacağım harcamalara göre kendime çeki düzen vereceğim.Kadınlar çalışıp çalışmadıklarıni da yazarlarsa iyi olur.
Ben şaştim yukardaki harcamalara.
Evde oldukları için mi bu kadar az? Yada kendi maaslari olmadığı için mi?
Ben de çok harcıyorum.Evdeyim çalışmıyorum ama berbat bir harcamam olduğunu düşünüyorum konuyu o yüzden açtım bakacağım harcamalara göre kendime çeki düzen vereceğim.
Kuaför masrafınız nedir orada yani kuaför salon ücretleri
6binin içeriği nedir kısaca kitap kuaför veya gezme yemek gibi yazabilirseniz6000 bin falan
Değişiyor açıkçası. Bir ay ayakkabı kıyafet ihtiyacım varsa o ay daha fazla oluyor. Ancak yine ortalama en az 2 3 binKişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
Ben de çok harcıyorum.
Ama çalışan bayanlar nasıl?
Evet çalışan bayanlar da belirtirse anlarızBen de çok harcıyorum.
Ama çalışan bayanlar nasıl?
Yemeği dışardan söylüyorum bazen cafeye falan gidiyorum e tabi bu harcamanın içinde kuaför giyim sigara alkol kedi maması masrafları var. Eğer kozmetik ürünleri için de harcama yapacaksam miktar daha da artıyor6binin içeriği nedir kısaca kitap kuaför veya gezme yemek gibi yazabilirseniz