Yağlar daha cok etki ediyor diye biliyorum.ablam fushi markasını kullandı ve hala kullanıyor cok memnun tavsiye ederimbendede var malesef. ergenlikteki kilo alma vermelerden sonra oluştu. e o zamanlar çocuk aklı hiç önemsemedim. ama şimdi canımı sıkıyolar. bu bahsedilen kremleri ya da yağları kullanıp sonuç alan var mı?
Yağlar daha etkili diye biliyorum.ablam fushi markasınınkini kullanıyor son derece memnun. Tavsiye ederimbendede var malesef. ergenlikteki kilo alma vermelerden sonra oluştu. e o zamanlar çocuk aklı hiç önemsemedim. ama şimdi canımı sıkıyolar. bu bahsedilen kremleri ya da yağları kullanıp sonuç alan var mı?
biraz daha araştırıp bu markaya başlıcam sanırım teşekkür ederim :)Yağlar daha etkili diye biliyorum.ablam fushi markasınınkini kullanıyor son derece memnun. Tavsiye ederim
merhaba kardeşinin çatlakları derinmiydi yırtık gibikardeşimde babenin pediatrik çatlak kremini kullanıyor üç hafta olmasına ragmen izleri neredeyse kapandı
Canim basladin mi memnun musun?biraz daha araştırıp bu markaya başlıcam sanırım teşekkür ederim :)
Yok canım ya unutmuşum ben bu konuyu :)Canim basladin mi memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?