merhaba iyi günler, bende bu yazısınızı okudukdan sonra babe çatlak tedavi kremini kullanmak için öncelikle cild doktoruna gittim, babeden bahsetim doktor bana artık çatlaklar için bu tür kremler var %80 sorunu gideriyor, senin çatlakların çok derin değil giderilebilir dedi ama bana anlaşmış olduğu başka bir çatlak kremi yazdı adını unuttum aha diye başlıyordu. Babe kullanmama gerek yok mu dedim, babe daha etkili senin hafifi olduğu için bundan (aha olan krem) başlayım 2 ay içinde kontrole gel bir bakalım dedi, ama ben eczaneye babe almak için gittim ve eczacı bana o mu babemi desen ben babe derim dedi, babenin daha etkili olduğunu söyledi. Bende babe almak için sipariş verdim. Ama gelmedi eczacıda bana babe kapanmış dedi, bende nette babeyi araştırırken dermoeczanem.com' da stoklarımızda ibaresini görmüştüm netten sipariş verdim (2 adet) ve bu gün sabah teslim aldım hemen sürdüm. şimdi hafif sıcaklık hissediyorum. Bacak karın göğüs bölgeme dairesel şekilde masaj yaparak yedirene kadar uyguladım. Umarım etkisini görürüm yani artık pürüssüz bir vücuda sahip olurum.
Not: Benimde ergenlikden bu yana (23yaş) düzensiz kilo alıp vermekden dolayı oluşan aşırı çatlaklarım (yatak ve dikey) var özellikle kalça ve basen böleglerimde, aldığım babe çatlak tedavi kremini düzenli olarak sabah akşam kullanicam. 2 ay sonra tekrar gelişmeleri paylaşırım. Sevgilerle.