yıllardır sürekli kilo alıp verdiğimden dolayı çatlaklarım ortaokuldan beri var ve artık okadar fazla oldularki bu durum canımı cook fazla sıkıodu.tabi bununla birlikte selilütlerde aldı basını gitti.gecen sene doğal yolla gecirmeye karar verdim fakat pekte sonuc alamadım.bende Dermatolojik ürün kullanmaya karar verdim.ama hicte ümitli deildim.eczaneden babe die catlak ve selülit kremi aldım ama hic kullanmamıstım.gecen ay baslayım dedim ve tam bi ay sonra catlaklarım gözükmüo ve selülitlerimde yok olmus yolunda ilerliyor.senelerden sonra boyle bi görüntüyü özlemişim ve herkese tavsiye ederim yerimseniben
yıllardır sürekli kilo alıp verdiğimden dolayı çatlaklarım ortaokuldan beri var ve artık okadar fazla oldularki bu durum canımı cook fazla sıkıodu.tabi bununla birlikte selilütlerde aldı basını gitti.gecen sene doğal yolla gecirmeye karar verdim fakat pekte sonuc alamadım.bende Dermatolojik ürün kullanmaya karar verdim.ama hicte ümitli deildim.eczaneden babe die catlak ve selülit kremi aldım ama hic kullanmamıstım.gecen ay baslayım dedim ve tam bi ay sonra catlaklarım gözükmüo ve selülitlerimde yok olmus yolunda ilerliyor.senelerden sonra boyle bi görüntüyü özlemişim ve herkese tavsiye ederim yerimseniben
Benim catlaklarim en az 10 senelik ve yer etmis catlaklar.bu konuyla ilgili zaten doktora gittim ve zamanla gecebilecegni soyledi ve kremi aldigimda zaten 3ay gbi kullanmadim umutsuz oldugum icin.kullanirkende duzenlide kullanmadim aslinda AMA nasii bole bi sonuc aldim bende bilmiorum.belkide benim cildime uygun oldugu icin bu kadar etkili olmustur diger kullanan arkadaslarda varsa tam emin olurus ama benimle birlikte Herkes farkinda ne yaptin bu kadar kisa zamanda die soruolar.farkindayim sonucta catlak 1 Ayda Nasi azalir die AMA bende sok durumdayim sizlede paylasmak istedim.
ozon yağını deneyin kızlar.
ya bende sen böyle deyınce hemen almayı düşündüm. ama işe yaramadı dıyenşerde var. canım kılon boyun falan kac. bıde nasıl bı cılde sahıpsın. anlatırmısınyıllardır sürekli kilo alıp verdiğimden dolayı çatlaklarım ortaokuldan beri var ve artık okadar fazla oldularki bu durum canımı cook fazla sıkıodu.tabi bununla birlikte selilütlerde aldı basını gitti.gecen sene doğal yolla gecirmeye karar verdim fakat pekte sonuc alamadım.bende Dermatolojik ürün kullanmaya karar verdim.ama hicte ümitli deildim.eczaneden babe die catlak ve selülit kremi aldım ama hic kullanmamıstım.gecen ay baslayım dedim ve tam bi ay sonra catlaklarım gözükmüo ve selülitlerimde yok olmus yolunda ilerliyor.senelerden sonra boyle bi görüntüyü özlemişim ve herkese tavsiye ederim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?