Çatlaklar 1 ayda çatlaklar nasıl giderilir..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Başka deneyen varmı? :26:

derma rollerden nasıl sonuç aldın ve nerendeki çatlaklar derinmiydi

sonuç ne oldu arkadasım iyi geldi mi

sonuç ne oldu arkadasım iyi geldi mi

Canım kullandıkdan 2 ay sonra evlendim ve hemen hamile kaldım ve tabi kullanmayı bıraktım şimdi daha derin çatlaklarımm var hamilelikten :/ tekrar bi cildiyeciye gidicem musleranınkini önerşyor cevrem bakalım aanmıyorum geçcekşerini :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dediğin krem mi ne oluyor

Musleranında bir çok kremi var babe gibi çatlak önleyici ve oluşmuş çatlaklar için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kullandım canım bende ama hiçbir faydası olmadı babe daha neler neler . doktorumun verdigi 3 adet krem ve 1 adet yağ kullanıyorum su an bakalım onlar işe yarıcak mı . ama bosuna para vermeyin derim ben

kullandım canım bende ama hiçbir faydası olmadı babe daha neler neler . Doktorumun verdigi 3 adet krem ve 1 adet yağ kullanıyorum su an bakalım onlar işe yarıcak mı . Ama bosuna para vermeyin derim ben

doktorunun verdiklerinin adlarını yazarmısın kremlerin ve yağın

benim çatlaklarım daha beyazlamadı ve bacaklarımda. nasıl yok edebilirim? beyazlamadan yok etmek daha kolaymış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle merhabalar :) Konuyu gördüm bu uğrayayım dedim. Bende çok sık kilo alıp verdim her tarafım çatlaklarla doluydu. Ağdaya görünce kuaförüm bebe yağı sürmemi tavsiye etmişti. Gerçekten de işe yaradı denemeyenler olmuşsa bir denesin derim Ama ben hemen çatlakları görünce müdahele etim ileri derecede bir durum varsa geçirmeyebilir

Ablamda fushi çatlak yağını kullanıyor son derece iyi geldi.kremden ziyade yağlar daha etkili sanırım çatlaklarda

Acaba nerden aldığını öğrenebilirmiyim?
İngiltereden almıştık fakat buradada satışı başlıyormuş gördüm ve sevindim.ben instagramda fushi_türkiye gördüm onlıne satış ve eczanelerde olacakmış sanırım biraz okumuştum..bi bakın isterseniz

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
Rica ederim.umarım işinize yarar.denemekte yarar var denemeden bilemiyoruz ne yazık ki.aynı zamanda egzersiz de yapın birde kahve çok içilince o da yapıyor.beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ama onu uygulayamıyorum ben pek:)

bendede var malesef. ergenlikteki kilo alma vermelerden sonra oluştu. e o zamanlar çocuk aklı hiç önemsemedim. ama şimdi canımı sıkıyolar. bu bahsedilen kremleri ya da yağları kullanıp sonuç alan var mı?

bendede var malesef. ergenlikteki kilo alma vermelerden sonra oluştu. e o zamanlar çocuk aklı hiç önemsemedim. ama şimdi canımı sıkıyolar. bu bahsedilen kremleri ya da yağları kullanıp sonuç alan var mı?
Yağlar daha etkili diye biliyorum.ablam kullandı fushi markasını son derece memnun.tavsiye ederim

Yağlar daha etkili diye biliyorum.ablam kullandı fushi markasını son derece memnun.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…