1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

bana biri mesela 5 kilo alınca vücuda ne kadar etkisi olur söyleyebilir mi.gözle görülür derecede belli olur muu.kaç beden artarızz??hiç o kadar kilo almadığım için bilmiyorummm

Son düzenleyen: Moderatör:

adı neydi canm senn ilacın ve nasıl bir yol izledin kullanırken bende cok yoğun calıstıgım için kullanamıyorum da o yüzden sordum

cnm 5 kilo baya farkediyor,heleki çok zayıfsan..5-6 kiloda bir beden farkediyor

tşkler kbra90cım.hep merak etmişimdir acaba 5 kilo almış olsaydı nasıl bi fark olurdu diye hala da ediyorum tabi...o kadar gözümde büyüyo ki kocaaamaaan 5kilo.dünyayı yesem yine alamam gibi.kaldı ki en az 10 kilo almam lazım ondan hiç bahsedemiyorum bile

alırsın tatlım yaa,bende uğraşıyorum.bak hergün sabah ve akşam ballı süt içmeyi alışkanlık haline getir.inan faydası oluyo

cnm sınavlarım yeni bitti sayılır yiyemiyorum bu dönemlerde de ama tekrar aklım fikrim kilo almak için uğraşmakta olucak haftasonundan itibaren.ya ballı süt dedin de tadı çok kötü bi tek bana mı öyle geliyo anlamıyorum.bi de neden ballı süt.niye bal yiyip süt içmek değil.ikisi karışınca özel bi durum mu var.hani cidden bilmediğim bişey mi var diye soruyorum

canım bende zayıfım ve boyum 1.80 sanrım tahmin ettiğim üründen kullandı arkadaş ki zaten bence üzerine ürün tanımıyorum. bende en kısa zman da başlıyorumm kızlaaaaaarr kullanan arkadaşlarım çok memnun çünküüü

valla gayet güzel bencehem ilaç niyetine sabret biraz.ya da ayrı ayrı ye o zaman.önce sütü iç.sanra 2yemek kaşığı bal ye.yatmadan da 2yemek kaşığı pekmez iç.gerçi pekmezi seviyo öusun bilmem:26:ama işte ilaç gibi düşün.pekmezin iştah açtığını söylüyolar:125:

kızlaarrr 2 kilo almışııım

canım mesajıma cevap at lütfen.dişi kartal mesajlarıma cevep vermedi halasende onla aynı ürünü mü kullandın yoksa farklı mı o bomba diyo sen bombax.ikisi farklımı sen de kilo almişsın ama anlayamadım lokman hekimden aldım dedin nerede orası aktar falan mı?nerden bulcam bu senin bombaxı.kilo almam lazım yardım et lütfen canım

arkadaşlar bu bomba isimli ilacı ne kadarr zamandır kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kilo aldırdı acaba kullananlar cevaplayabilirlermi ???

arkadaşlar bu bomba isimli ilacı ne kadarr zamandır kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kilo aldırdı acaba kullananlar cevaplayabilirlermi ???

ben 1 haftada aldım 2 kiloyu ama sonra bambax ıma veda ettim köpeğim bütün paketi yemiş ben evde yokken off nasıl üzüldüm anlatamam ama en kısa zamanda gidip yenisini alıcam. aynı zamanda göğüslerimi d büyütmeye çalışıyorum o yüzden kilo almamım birden çok amacı war zaten çok zayıfım ama bu ürün işe yarıyodu gerçekten.

Köpeğin çok kilo almasın oda zayıfmıydıı dikkat et..Bende çok ugraştım alamadım malesef kilo böyle devam inşallah tüp bebeğe başladım hamişş kalınca alırımm..Sizi çok iyi anlaıyorum sadece kemik olarak dolaşmak çok kötü bide magazalarda giydiğiniz hiç birşeyin size olmaması biçimsiz durmasıı..Aglayarak kaç kez eve döndüm hiç birşey almadan 34 bedenimm ben ve herşeyde 34 olmuyo..İnşallah işinize yarar..

peki nerden aldın bu bombaxı.aktardan mı sormustum ama cevap vermemişsin cnım

artık canıma tak dedi zati yazda geliyor bide içimizdekiler çıkınca zayıflık tam meydana çıktı. kıyafet almam lazım hiç biri olmuyor. baktım kendimi üzmenin bir anlamı yok tam sosyete pazarından çıkarken kenarda bir aktar büyükçede kilo aldırıcı diye yazmış bi hışımla içeri girdim. adamlar bir iştah yemek yiyor. hemen sordum kilo aldırıcı varmı? adamlar yemeği gösterdi............ ah nerde bir yesem belki olacak ama malesef bişiy yiyemiyorumki canım almıyor . hemen bana gingest kilo aldırıcı tablet verdiler yanına da arı sütü poleni toplamına 60tl verdim. kısmetse 19.04.2011 sabahı bu ilaca başlayacağım şu an kilom 40 bakalım gelişmeleri tek tek yazacağım.... son çare bakalım ne olacak.

45 ten 50 ye çıkamıyoruummmmmm neler neler denedim keçi boynuzu pekmezi, balık yağı hapları hiçbiri işe yaramadı doktorada gittim tahlillerdede bi sorun yok olmuyor olmuyor ilaç denemek istiyorum ama obez olurum diye korkuyorum bide göğüslerimde büyüsün istiyorum yaz geliyo basanlar basıyo beni

kızlar ben diğer konuyada yazdım ama görmemiş olabilirsinizz.. ben herbalife ürünlerini bayadan beri araştırıyordum en sonunda randevu aldım ve bugun gittiimm. çok ilgili bişekilde vücut analizi yaptılar yağ yok ama lazım olan tarafını ölçtüler bende harçlıktan biriktirdiğimle shake aldım eve geldim kullandım buzdolabı ile aramızda çekim gücü var şimdilik.. bende 180 ve 60 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…