- Konu Sahibi disi_kartal_33
kızlaarrr 2 kilo almışııım
ne mutlu sana canım keske bnde alabilsem ama olmuor.s
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana biri mesela 5 kilo alınca vücuda ne kadar etkisi olur söyleyebilir.gözle görülür derecede belli olur muu.kaç beden artarızz??hiç o kadar kilo almadığım için bilmiyorummm
1.kutumm bitti arkadaşlar benimde 4 kilo aldım 25 günde çünkü işim gereği belirli saatlerde yemek yiyebiliodum çok fazla acıktırıo ben yemedim yiyemedim daha doğrusu yoğun çalıştığım için vaktim olmadı.dün 2.kutumu sipariş verdim izindeyim bol bol gelsin artık kilolarrr:)
cnm 5 kilo baya farkediyor,heleki çok zayıfsan..5-6 kiloda bir beden farkediyor
tşkler kbra90cım.hep merak etmişimdir acaba 5 kilo almış olsaydı nasıl bi fark olurdu diye hala da ediyorum tabi...o kadar gözümde büyüyo ki kocaaamaaan 5kilo.dünyayı yesem yine alamam gibi.kaldı ki en az 10 kilo almam lazım ondan hiç bahsedemiyorum bile
cnm sınavlarım yeni bitti sayılır yiyemiyorum bu dönemlerde de ama tekrar aklım fikrim kilo almak için uğraşmakta olucak haftasonundan itibaren.ya ballı süt dedin de tadı çok kötü bi tek bana mı öyle geliyo anlamıyorum.bi de neden ballı süt.niye bal yiyip süt içmek değil.ikisi karışınca özel bi durum mu var.hani cidden bilmediğim bişey mi var diye soruyorum
arkadaşlar bu bomba isimli ilacı ne kadarr zamandır kullanıyorsunuz ne kadar zamanda kilo aldırdı acaba kullananlar cevaplayabilirlermi ???
ben 1 haftada aldım 2 kiloyu ama sonra bambax ıma veda ettim köpeğim bütün paketi yemiş ben evde yokken off nasıl üzüldüm anlatamam ama en kısa zamanda gidip yenisini alıcam. aynı zamanda göğüslerimi d büyütmeye çalışıyorum o yüzden kilo almamım birden çok amacı war zaten çok zayıfım ama bu ürün işe yarıyodu gerçekten.
ben 1 haftada aldım 2 kiloyu ama sonra bambax ıma veda ettim köpeğim bütün paketi yemiş ben evde yokken off nasıl üzüldüm anlatamam ama en kısa zamanda gidip yenisini alıcam. aynı zamanda göğüslerimi d büyütmeye çalışıyorum o yüzden kilo almamım birden çok amacı war zaten çok zayıfım ama bu ürün işe yarıyodu gerçekten.
buldummm isteyen varsa link atıyım özelden kızlar