• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani :66: bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz

canım ben ığdırlıyım numarasını bana özelden mesaj atarsan hem kendim için hemde diğer arkadaşlar için rahatlıkla bilgi alabilirim... numarası olmasa bile sahibinden com daki ilan linki de olabilir...

ben de kullanmıştım böyle bir ürün sonra karaciğerden ve boşaltım sisiteminden rahatsızlandım ve hep yorgunluk oldu. sakın kullanmayın

yaa bnde alsammı karar veremedim yorumlardan anlaşılan arkdslar işe yarıor bu ama bide sağlık açısında düşününce:50: zayıf ama sağlıklı oluyum diorum :43:püff bilemedim yaa bu konuda kesin bilgisi olan yardmcı olabilir mi??

sudemnisa tskr ederm canım.) özelden yazamıorm.s sekkerpare walla bnde karar weremedm kilo almk cok istiorm ama saqlık yönünden bi zararı olursa die korkuorm.bakalım cok yemeye basladım hırs yaptım eqer almazsm mecbur baska carem yok.

canım ben ığdırlıyım numarasını bana özelden mesaj atarsan hem kendim için hemde diğer arkadaşlar için rahatlıkla bilgi alabilirim... numarası olmasa bile sahibinden com daki ilan linki de olabilir...

google a yaz zaten link çıkar canım..ahmet yıldırım bomba diye..ben kısıtlı şartla nete giriyorum kusura bakmayın

HAFTASONU PANTOLON ALMAK İÇİN ÇARŞIYA ÇIKTIM ANCAK HİÇBİRİ GÜZEL OLMADI DOLAYISIYLA ALAMADIM MORALİM SIFIR OLDU. YANİ DEMEM O Kİ ZAYIFLIK YÜZÜNDEN PİSİKOLOJİM DİBE VURDU. HEMEN BİR AKTARA GİRDİM KİLO ALDIRICI SORDUM OSMANLI İKSİRİNİ ÖNERDİ FİYATI 69 TL. ANCAK SATICI KIZ BİRAZ ABARTILI KONUŞUNCA ARAŞTIRIP ALAYIM DEDİM GOOGLA KİLO ALDIRICI YORUMLARI DİYE GİRDİĞİMDE bodytr.com sitesinin yorumlarını okudum ve nekadar kilo istesemde bitkisel diye satılan kilo aldırıcıların zararlarını okudum için bu ilaçlardan korkuyorum ama kiloda almak istiyorum ne yapmak lazım bilmiyorum sporlamı denesek? bu arada kilo 40

HAFTASONU PANTOLON ALMAK İÇİN ÇARŞIYA ÇIKTIM ANCAK HİÇBİRİ GÜZEL OLMADI DOLAYISIYLA ALAMADIM MORALİM SIFIR OLDU. YANİ DEMEM O Kİ ZAYIFLIK YÜZÜNDEN PİSİKOLOJİM DİBE VURDU. HEMEN BİR AKTARA GİRDİM KİLO ALDIRICI SORDUM OSMANLI İKSİRİNİ ÖNERDİ FİYATI 69 TL. ANCAK SATICI KIZ BİRAZ ABARTILI KONUŞUNCA ARAŞTIRIP ALAYIM DEDİM GOOGLA KİLO ALDIRICI YORUMLARI DİYE GİRDİĞİMDE bodytr.com sitesinin yorumlarını okudum ve nekadar kilo istesemde bitkisel diye satılan kilo aldırıcıların zararlarını okudum için bu ilaçlardan korkuyorum ama kiloda almak istiyorum ne yapmak lazım bilmiyorum sporlamı denesek? bu arada kilo 40

ya canım o osmanlı iksirini bnde duydm hatta siparste wercektm ama sonradan saqlık acısından zararlı olabilir die wazqectm sonra işte burdaki herkesn bahsettqi bomba adlı ilacı almayı düşündm ama onu kullanmayada korktm en sonunda herkesn önerdiqi bi surup war onu almaya karar werdm hem doktorda tawsiye etti.qooqledan aratp baktm herkes işe yaradıqını söylüor.

canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani :66: Bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz

ya canım bişey sorucam sana ben hala alıp almamaka karasızım.merak ettiğim şey,sen orantılı bi şekildemi kilo aldın.benim göğüsler çok ufakta:1: Onlar büyüsün istiyorum kilo alırken.yani sana danışmak istedim orantılımı kilo aldın

canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani :66: bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz

ve bişey daha sorcam canım k.bakma. nerden anlıcam ürün ya sahteyse.linkte ahmet ylıdırım yazıyor tm ama ya bu gercek ahmet yıldırım deilse.

kızlar arkadaşın bahsettiği kilo aldırıcıdan (BOMBA) şüphe duyuyorsanız neden eczanelerde satılan BULK isimli kilo aldırıcıyı araştırmıyorsunuz sahte olması gibi bir durum sözkonusu olamaz çünkü eczanede satılıyor ayrıca içerik olarakda hemen hemen aynı ve fiyat olarakda diğerinden daha uygun...

Back