• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

Kızlar herkes bi ürün ilaç ismi verip yorum yapıyor ama benim açtığım 2 konuyu site siliyor bu nasıl haksızlıktır ya o zaman ürün ismi geçen bütün yorumlar silinsin konu açınca ürün ismi verilmez de konunun içinde ürün ismi geçincemi birşey olmuyor.çok sinirlendim çok

Kızlar herkes bi ürün ilaç ismi verip yorum yapıyor ama benim açtığım 2 konuyu site siliyor bu nasıl haksızlıktır ya o zaman ürün ismi geçen bütün yorumlar silinsin konu açınca ürün ismi verilmez de konunun içinde ürün ismi geçincemi birşey olmuyor.çok sinirlendim çok

zaten 100 msjı doldurmadan özelden msj atamıyoruz buraya da yazamazsak ne faydası olur ki paylaşım olmaz, senin ki niye silindi acaba

zaten 100 msjı doldurmadan özelden msj atamıyoruz buraya da yazamazsak ne faydası olur ki paylaşım olmaz, senin ki niye silindi acaba

kızlarrr yaklaşık 3yıl önce bu üründen bende kullandım g,,,,,,,,g yor sitesinden almıştım
79 tl verim iranlı aktarın diye geçiyordu ilk kutuda gerçekten 6 kilo aldım ve hiç yan etki falan yapmamıştı bana sonra aynı satıcıyı bulamadım başka satıcıdan tekrar aldım ama o sahte çıktı sanırım hiç bir işe yaramamıştı ilk kullandığımda aldığım kilolarda gitmemişti bende
yani diyeceğim bu ürünleri alırken orijinal olmasına çok dikkat edin ben ilk aldığımda sitede
tek bir satıcı da vardı sonra dört beş satıcı çıktı
bilgilendirmek istedim sizleri:90::90:

Son düzenleme:
sen kac kilosn canm:3:

malesef 48 dim 45 e düşmüşüm boyum 1.65 ama zayıfım gerçi zayıflığı daha çok seviyorum ben en fazlada 5 kilo almak isterim yani 50 yada en fazla 51 fazlasını istemem onda bile kilolumu olurum diye düşünüyorum açıkçası

sen kaç kilosun canım

malesef 48 dim 45 e düşmüşüm boyum 1.65 ama zayıfım gerçi zayıflığı daha çok seviyorum ben en fazlada 5 kilo almak isterim yani 50 yada en fazla 51 fazlasını istemem onda bile kilolumu olurum diye düşünüyorum açıkçası

sen kaç kilosun canım

bnde evlenmeden once 45 felandm sımdı ise 57 ye yaklastm ama boym 1,67 oldugundan bana biraz zayıfm gibi gelıor

ya arkadaşlar saçmalamayın.. bu tür şeyler, organları mahvediyor. :20: ileride kalp hastalıklarına yol açıyor. Vücudun metabolizmasını bozuyor. Benim kardeşimde kilo almak için bu tozlardan kullanıyordu. Sonra bi doktordan duyduk çok zararlıymış bu tarz ürünler.. ve direk çöpe attık tabi.. sakın kullanmayın sakınn:19:

arkadaşlar moral bozmayayım ama eskiden bir arkadaşım kilo almak için bulk kullanmaya başlamıştı. sporcu ailesi olan başka bir arkadaşı uyardı onu, kilo aldırmaya yarayan bunun gibi takviyelerden bazıları, kullanırken olmasa da birkaç yıl sonra bazı hastalıklara yol açabiliyormuş. arkadaşım duyunca bırakmıştı kullanmayı. doktorlara danışıp, güvenilir bilgi aldıktan sonra kullanırsanız daha iyi olur.

ben arattıdım sahibinden.com da bulunmadı:50:. telefon numarası fln da bulamıyorum nasıl ulasıcam bu ahmet yıldırıma acaba?

canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani :66: bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz

1.kutumm bitti arkadaşlar benimde 4 kilo aldım 25 günde çünkü işim gereği belirli saatlerde yemek yiyebiliodum çok fazla acıktırıo ben yemedim yiyemedim daha doğrusu yoğun çalıştığım için vaktim olmadı.dün 2.kutumu sipariş verdim izindeyim bol bol gelsin artık kilolarrr:)

bnde evlenmeden once 45 felandm sımdı ise 57 ye yaklastm ama boym 1,67 oldugundan bana biraz zayıfm gibi gelıor

sen 167 ye 57 falansan beni düşün birde 165'e 45 yaniii ne kadar zayıf olduğumu gerçi ben hayatım boyunca 50 nin üstüne çıkmadım nasıl çıkarım bilmiyorum :52:

sen 167 ye 57 falansan beni düşün birde 165'e 45 yaniii ne kadar zayıf olduğumu gerçi ben hayatım boyunca 50 nin üstüne çıkmadım nasıl çıkarım bilmiyorum :52:

canım boy falan aynı ama bn senden 1kilo zayıfım.d ya doktora qttm yicen dio yiyeblsem saten ne işim war doktorda bnde alcam ne kadar zararlı olursa olsun bu ilacı.s

canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani :66: bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz

canım çok güzel söylemişsin ama bu hızlı kilo aldırıcı tozlar şimdi olmasa bile ilerde ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyormuş bende okudum baya üstünde ama tereddütlerim var sağlıklı olsa doktorlar önerirdi

Back