- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
- Konu Sahibi disi_kartal_33
sipariş verdim ürünü bekliyorum ama bombax ile aynı değil herhalde bu kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende evleneli iki sene olucak nerdeyse ama niye bana yaramadıda azıcıkda olsa kilo alamadım yahuuu
Kızlar herkes bi ürün ilaç ismi verip yorum yapıyor ama benim açtığım 2 konuyu site siliyor bu nasıl haksızlıktır ya o zaman ürün ismi geçen bütün yorumlar silinsin konu açınca ürün ismi verilmez de konunun içinde ürün ismi geçincemi birşey olmuyor.çok sinirlendim çok
Kızlar herkes bi ürün ilaç ismi verip yorum yapıyor ama benim açtığım 2 konuyu site siliyor bu nasıl haksızlıktır ya o zaman ürün ismi geçen bütün yorumlar silinsin konu açınca ürün ismi verilmez de konunun içinde ürün ismi geçincemi birşey olmuyor.çok sinirlendim çok
zaten 100 msjı doldurmadan özelden msj atamıyoruz buraya da yazamazsak ne faydası olur ki paylaşım olmaz, senin ki niye silindi acaba
sen kac kilosn canm
malesef 48 dim 45 e düşmüşüm boyum 1.65 ama zayıfım gerçi zayıflığı daha çok seviyorum ben en fazlada 5 kilo almak isterim yani 50 yada en fazla 51 fazlasını istemem onda bile kilolumu olurum diye düşünüyorum açıkçası
sen kaç kilosun canım
bende bu ürünü duymuştum ama işe yaramıyor falan dediler vazgeçtim sen buraya yaz unutma olur mu takip edicem seni bekliyorum gelişmeleri
ben arattıdım sahibinden.com da bulunmadı. telefon numarası fln da bulamıyorum nasıl ulasıcam bu ahmet yıldırıma acaba?
bnde evlenmeden once 45 felandm sımdı ise 57 ye yaklastm ama boym 1,67 oldugundan bana biraz zayıfm gibi gelıor
sen 167 ye 57 falansan beni düşün birde 165'e 45 yaniii ne kadar zayıf olduğumu gerçi ben hayatım boyunca 50 nin üstüne çıkmadım nasıl çıkarım bilmiyorum
canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yani bomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz