• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

bende sordum onu eczanede ama nasıl kullanılacağını bilemediğim için alamadım.bnm de hiç bir sorunum yok sadece alamıyorum tahlillerim normal acaba onu nasıl kullandığını yazabilir misin?

günde iki kere süt yada yoğurtla karıstrp ara öğün olarak kullandm ben. önemli olan nokta gunde mutlaka 3 ogun yemen gerekıo ogun aralarında karbonhdrat tozunu kullandm. ılk basta bır corba kasıgı 15 gun sonrada 2 corba kasıgı kullandm.

konuyu açan arkadaş yok ama sanırım büyük ihtimalle bahsettiği şey bomba bitkisel karışım
bende araştırmıştım onu zamanında ayda en az 7 ve 10 kilo garanti veriyo.sitesi yok bi satış sitesinden adamın şahsından alıyosunuz.irandan geliyormuş.ben içinde bilmediğim otlar olan karışımı içmek istemedim sağlığımdan olmak istemem.ama içiğ kilo aldık diyenler var yorumlardan sizde bir araşatırın isterseniz.içinde ne olduğu yazsa onaylu olsa sağlık bakanlığından filan neyse ama ürün ambalajındaki herşey yabancı yazıyor.insan haliyle tedirgin oluyor.bilmediğin bişiyi içiyorsun

ya ben diğer zayıflık sitesine de yazdım eğer 7 kilo alan arkadaşımız dediğiniz gibi iranlı bir adamın hazırladığı bomba adlı ilaç ise o kilo aldırmıyor bizzat denedim süte karştırıp içiyorsunuz. gerçekten bu siteye bu sorunu yaşayıp yenmiş insanlar bilgilerini paylaşırsa çok memnun oluruz.

kızlar çalıştığım için geç cvp veriyorum kusura bakmayın ..google a Ahmet YILDIRIM bomba yazın yada sahibinden .com dan aratın bulursunuz zaten..ığdır lı bir arkadaş 1 kutuda 7 kilo aldım 25 günde yaklaşık..2. kutuya başladım ..gayet iyi gidiyor..ilk bir hafta kabızlık çekeceksiniz oda zaten kilo alımını başlatıyor..sonra bağırsaklarınız kendiliğinden düzeliyor..sabah ve akşam yemeklerden 15 dk sonra sütle karıştırıyorum içimide rahat ..tavsiye ederim..çok mutluyum..ezik bakışlar yok artık :64::64::64:

bi ayda 7 kilo almak çok sağlıklı mı peki orantısızlık olmadı mı hiç vücutta, fiyatı nedir bu arada? ben daha önce bulk kullandım yavaş yavaş aldırıyor o toz da ama tadı midemi çok bulandırıyordu

55 tl, garanti yazıyo bi de sonuç almazsak 10 katı para iade diyo ilginç, bi deneyim bakalım yan etkisi olur diye korktum ama

:53:1 ayda 7 kilo mu?
Ya ben korkuyorum ilaç kullanmaktan. Daha beter kilo veririm diye. Kabızlık ne demek? Onun ne olduğunu bilmiyorum.
Kullananlar lütfen yazın,çok merak ediyorum. Belki yazın hafif hafif başlarım. O 7 kilo öyle iyi gelirdi ki ama eminim bi moralim bozulunca tekrar 39'a düşerim :14:

54 tl ye aldım .2 .kutuyu kullanıyorum..sütle karıştırıp sabah akşam tok karnına içiyorum..sanki önümden kaçıracaklarmış gibi yemek yiyorum ..çok fena arkadaşlar süper bişey :66:

54 tl ye aldım .2 .kutuyu kullanıyorum..sütle karıştırıp sabah akşam tok karnına içiyorum..sanki önümden kaçıracaklarmış gibi yemek yiyorum ..çok fena arkadaşlar süper bişey :66:

ben arattıdım sahibinden.com da bulunmadı:50:. telefon numarası fln da bulamıyorum nasıl ulasıcam bu ahmet yıldırıma acaba?

inanamıyorm nasıl alabıldın o kadar kiloyu soylermısn canm[/QUOdoğumlarda aldım ilk oğluma 45 kiloda hamile kaldım 65 kilada doğum yaptım sonra verdim biraz ama ikinciden sonraki kilolar yapıştı malesef veremiyorum :20: bekarken bende çok uğraşıyordum kilo almaya boşuna uğraşmışım:18:

aslında dogru soyluorsn bnde evlenmedn once 45 felandm evlendm sımdı 56 oldm yane evlılık yaradı bırde cocugm olursa ılerıde heralde iyice kilom artaar:emir_bebek:

tahminim doğruymuş bomba olduğunu tahmin etmiştim.bi çok arkadaş yazdı bunu bu sitede ve kilo aldılar.ben zararı olurmu sağlığımı bozarmı ondan çok korkuyorum.sizde bi değişiklik oldumu dişi kartal arkidişim

bende alıcaktım biraz önce ama kredi kartımda limit yokmuş ödemesini yapamadım:( bi an önce alıp başlamak istiyorm ben ya:kkk: bu arada kullananların yorumlarını okudum sitede bi tane bile olumsuz yorum yapan yok...öyleyse eğer kesin işe yarıyodur bu ürün bi denemekte fayda var

kızlar bende bu gün aldım sanırım aynı şeyden bahsediyoruz ben bu topiği aldıktan sonra gördüm lokman hekimden aldım 1 ayda 80 tane sattım memnun kalmayan yok dedi ve 45 tl ye aldım adı bombax kullanmak isteyenler ve merak edenler için içeriğini yazıyorum:
%25 kudret narı meyvesi, kakao, polen, kına kına, propolis, keçi boynuzu, amber, karışık meyve ve sebze ekst.(patates, muz, üzüm, elma, portakal vs.) ürün organik deildir diye yazıyo üzerinde ama bunu yazmasının nedeni sadece içindeki koruyucu maddeymiş. bu gün ülk defa içtim süte karıştırıp fafif bi muz tadı dışında bi tat almadım aldığım yerde 20 günde 4-5 kilo alırsın garanti veriyorum dediler. burdaki lokman hekim çalışanları bu işin okulunu okumuş kişiler o yüzden güveniyorum açıkçası içeriğinin önerdikleri şeyler olduğunu söylediler bakalım sonuçları paylaşırım kızlar gerçi evde tartım yok ama yarın eczanede tartılıp 1 hafta sonra karşılaştırıcam bakalım neler olucak.

bende bu ürünü duymuştum ama işe yaramıyor falan dediler vazgeçtim sen buraya yaz unutma olur mu takip edicem seni bekliyorum gelişmeleri

Back