- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yanibomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz
buldummm isteyen varsa link atıyım özelden kızlar
tahminim doğruymuş bomba olduğunu tahmin etmiştim.bi çok arkadaş yazdı bunu bu sitede ve kilo aldılar.ben zararı olurmu sağlığımı bozarmı ondan çok korkuyorum.sizde bi değişiklik oldumu dişi kartal arkidişim
canım ben ığdırlıyım numarasını bana özelden mesaj atarsan hem kendim için hemde diğer arkadaşlar için rahatlıkla bilgi alabilirim... numarası olmasa bile sahibinden com daki ilan linki de olabilir...
HAFTASONU PANTOLON ALMAK İÇİN ÇARŞIYA ÇIKTIM ANCAK HİÇBİRİ GÜZEL OLMADI DOLAYISIYLA ALAMADIM MORALİM SIFIR OLDU. YANİ DEMEM O Kİ ZAYIFLIK YÜZÜNDEN PİSİKOLOJİM DİBE VURDU. HEMEN BİR AKTARA GİRDİM KİLO ALDIRICI SORDUM OSMANLI İKSİRİNİ ÖNERDİ FİYATI 69 TL. ANCAK SATICI KIZ BİRAZ ABARTILI KONUŞUNCA ARAŞTIRIP ALAYIM DEDİM GOOGLA KİLO ALDIRICI YORUMLARI DİYE GİRDİĞİMDE bodytr.com sitesinin yorumlarını okudum ve nekadar kilo istesemde bitkisel diye satılan kilo aldırıcıların zararlarını okudum için bu ilaçlardan korkuyorum ama kiloda almak istiyorum ne yapmak lazım bilmiyorum sporlamı denesek? bu arada kilo 40
siz almaya uğraşıyorsunuz bende vermeye ne olcak halimiz vermek te çok zor kilo bence alması daha kolay:79:
canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yaniBomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz
canım sahibinden.com da gıda takviyeleri bölümünde bulabilirsin..numarasını msj atardım ama benimde hakkım yok..çok ciddi anlamda 1 ayda 7 kilo aldım..insanlar çok güzelleştiğimi söylüyorlar..süper moral yanibomba adında nette sahte ürünler var sakın aldanmayın..adı ahmet yıldırım ve ığdırlı bir arkadaş..inşallah ulaşırsınız ona..yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsiniz
canım özelden linkini atabilirmisin çok lazım yabuldummm isteyen varsa link atıyım özelden kızlar
kızlaarrr 2 kilo almışııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?