1 ayda 6-7 kilo aldı bakalım sıra bende :)))

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar slm bende kilo almak isteyenlerdenim 167 boy 50 kiloyum 8 kilo almak istiyorum şimdi bir bitkisel karışım var burdada ismini vermişler verebiliyomuyum bilmediğim için daha sonra yazıcam size kesin işe yarıyor arkadaşımda kullandı görünce şok oldum daha 1 ay olmadan 6 kilo almaış sipariş verdim dün geldi bugün başladım kullanmaya bakalım ne olacak çok merak ediyorum bütün gelişmeleri size yazarım....

Kullanın bakalım inşallah iyi sonuclar alırsınız yazın buraya takipteyim bende ne zormuş kilo almak yaa

canım tarif değil internette satılan ahmet yıldırım diye birinin sattığı karışım ismini vermem sorun olur diye veremiyorum özelden yazabilirim

banada yazabilir msn canım karışımın adını ve ne olduğunu?

canım aldıgın şeyin adı b....a 'ysa alma bence.bende aldım biheves pek bi değişiklik olmadı ama tamda kullanmadım yarısında attım çöpe.sonra tvde gördüm bu ürün toplatılmış sağlıga zararlı..

bende kullandım hatta konuda açtım tam 6 kilo diye isterseniz okuyabilirsiniz. Güvenlede kullanabilrisiniz kii benim iştahım serumla bile açılmamıştı allah razı olsun yani kullanmak isteyen kullansın güvenle. :)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =) (kesin sonuç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…