1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

canım bal veya pekmez katmasak olur mu

Bilinmeyen bir sebeple hizla kilo vermekteyim. Su biskuvili karisimi yaptim ama etki yok. Kilomu sabit tutsam baska bisey istemem. Hersey bol gelmeye basladi dolabimi yenilemek istemiyorüm

Canım merhaba, ben de dün akşam başladım ama nasıl yapıldığını bilmediğimden kafama göre yapıyorum. Akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıda bir kase süte katıyorum bisküvileri ama tamamen eritmiyorum midem bulanıyor öyle sadece yumuşuyorlar. Bir de ılık süt olması şart mı? Soğuk sütle yaptım ben.

Ben 3 ay kadar yaptım... Ramazanda bıraktım. Sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan. İçine bal pekmez falan karıştırmadım. Ama yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini sulandırıp aynı şekilde sabah ve gece yatmadan içtim. 44 kilo ile başlamıştım. 3 ayın sonunda şu an 53 kiloyum... (İLK DEFA)ayrıca bende soğuk süt ile yaptım ve karıştırmadım. yumuşuyor zaten kesin sonuç alırsın....

1 hafta oldu başlayalı 1 kilo almışım.

allahim kedinin cigere baktigi gibi bakıyorum resmen suan :)) keske ben de kilo almaya ugrassaydim. eminim hedefime fazla fazla ulasmistim şimdiye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu yöntemi bnde yaptm işe yaradı ama merak edyrm acaba sağlık açısından bi zararı varmıdır??

Kendimi bildim bileli hep zayıf olan ve 43 kilonun üstüne 1 gr bile alamayan ben bunu mutlaka deniycem yazılanları okuyunca cok heveslendim

Bende yeniyim. Merhabalar herkese. Bu yöntem le bende kilo almıştım zamanında. Şimdi kilom 56. 48 den yukarıya çıktım, ve daha bir güzel oluyor insan.

bebe biskuvisi sut pekmez oyle tatı oluyorki icimi bayıyor:)) ama ıkı haftada yaklasık iki kilo aldım sabah kahvaltısı mutlak yapıyorum ara ogun yiyemesem mutlaka bebe biskuvisi yiyorum suan icin fena gitmiyor 6-7 kilo daha alsam iyi olucak

Slm kızlar bende şuan 45 kiloyum ve 4 aylık bebeğim var çok zayıflık çok kötü. Bebeğime yetişemiyorum halsiz kalıyorum hemen. Bebe bisküvisi olayı iyimiş hemen denicem. İnş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…