1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

yemesıne bende yıcem de cok tatlı gelıo bana.. tatlıyla aram yok hiç oyuzden bı yıyemıyorum şu mamayı

Bende denemek istedim. Sütle birlikte yiyince öğürtü geliyor afedersin Bende yanında süt içiyorum daha iyi oluyor.

iki üç gün yedim bu cici bebeyi ama öğürüyorum yaa
birde ben beş altı tanesiyle yapıyordum..20 diyenlerin yanında benimki çok komik kaldı... bi yandan toz kullanıyorum kilo aldıran, bi yandan harnup pekmezi içiyorum, birde cici bebe eklersem kusucam artık öf bee

kızlar ben yeni başladım.sipraktin aldım günde 3 ölçek alıyorum. bebe bisküviside yiyorum onun dışında normal devam ediyorum bugün başladım acaba kilo alabilecek miyim ????

kızlar ben yeni başladım.sipraktin aldım günde 3 ölçek alıyorum. bebe bisküviside yiyorum onun dışında normal devam ediyorum bugün başladım acaba kilo alabilecek miyim ????

Günde 3 ölçek mi canım bence ilacı bile içmemen gerekirken 3 ölçek çok fazla değil mi

Son düzenleme:

3 ölçek çok fazlaaaa benim kardeşim de sipraktin kullanıyo ama günde 1 ölçek

Meraba arkadaşlar bugün babama aldıracam hem ablamla ben bayılırız, beb büskivitine
Benim kilom açıkcası sabit değil 34-35 arasinda hedefim 40 kilo inşallah 2014 e güzel bir kiloyla gireriz...

Merhaba,

Ben sadece bebe bisküvisi yemiştim bir süre ama düzenli olmadığından sanırım bi etkisi olmadı.Bir ara kilo aldırı ilaç kullandım ama doktorun dediğine göre ölümden döndürdü, o günden sonra bir daha böyle bir şeye kalkışmadım protein zehirlenmesi yaşadım ve hastaneye zor yetiştirikdim. Geçen ay hiçbir şey yapmadan 4 kg almıştım ama bir griple iştahım kesilince 3 günde 2 kg verdim, kilo verme hızım gerçekten harika.

Sanırım benim kadar zayıf olanımız yoktur, 1.80 boya 53 kiloyum. Yalnız yaşadığımdan akşam yemeklerini düzenli yediğim de söylenemez 1 yıldır, bunu denemeye çalışacağım umarım düzenli hale getirebilirim de işe yarar.

Hepimize başarılı sonuçlar verir umarım.

kızlarrr banada yardım edin nolur gitmediğim doktor kalmadı bi türlü kilo alamıyorum iştahım sıfır bir kaşık fazla yesem midem bulanıyor ayağa kalkamıyorum... tahliller temiz çıkınca psikolojik dediler pskoloğada gittim yine aynı değisen bisey yok ben nasıl kilo alcam benim gibi olan var mı bi yardım nolur bu mide bulantısı hayatımı kararttı....:18:

canım benim söylediğim sadece bir ihtimal, baktırmadıysan dahiliyeye gidip idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim, idrar yolu iltihabı bende sabahları mide bulantısı yapıyordu tek lokma koyamıyordum ağzıma haberim yoktu iltihap olduğundan, tahlillerde tesadüfi çıktı
ilaç kullandım tedavi oldum halloldu şimdi kalmadı mide bulantım

bi yaptırmadığım bu tahlil kalmıştı canım onuda yaptırayım bakalım ondan mı kaynaklanıyor :44:

Bende 45 kilo,1.70 boya sahibim ama yıllardır sizinde söylediğiniz gibi bir kilo alabilmiş değilim. Gerçi çok sırıtan bir zayıflığım yok fakat yine de bu durumdan hoşnut değilim. Söylediğinizi önceden yapmıştım fakat bir yararını göremedim. Bir bende mi yaramıyor bu durum anlamadım gitti Çok doktora gittim fakat sonuç yok. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.

nasıl 45 kilo 170 zayıflığın sırıtmıyor vücut yapısı meselesi sanırım, ben 47 kiloyum boyum 159 160 falan ben kendimi zayıf görüyorum

bol bol yemek yemedikçe kilo alınmıyor ne yazık ki tek başına cicibebe de 1 ay aralıksız yemedikçe sanmıyorum fayda edeceğini

denedim gerçekten de işe yarıyor..zatn başta yapınca iştahınız açılıyor ve almaya başlıyorsunuz ben de alamam diye düşünüyordum ama başladığımda 47 kiloydum şuan 55 kiloyum..boyum 1.67 denemenizi şiddetle tavsiye ederim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…