Merhaba
Sayfaların hepsini okumadım ama temel konu kilo almak ve belki sizlere yardımcı olur diye yazmak istedim..Ben 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli 44 den yukarı çıkmazdım.İnsanların kilomla ilgili laf söylemeleri çok zoruma giderdi..Kot pantolonun altına yazın o sıcağında 2 tane kalın tayt giyerdim ergen yaşlarımda:) büyüdükce hep kısa etekler giymeye başladım,şirin görünmek için.Pantolon hiç yakışmazdı..Son 2 yıldır çok huzurluyum.Çünkü giymek istediğim herşeyi giyebiliyorum.Kendimi daha güzel hissediyorum.
1-Sabahları kahvaltınızı güzel yapın.Hem enerji alırsınız hem de miğdeniz büyüdüğü için diğer öğünlerde fazla yemeye başlarsınız.
2-Gidin markete kuru meyve ve ceviz fındık alın.Bir gün mama yiyin bir gün 1 kaseye 2 kayısı,2 incir,küçük avuc ceviz,üzüm koyun onu bitirin.Kitap okurken,tv izlerken farkında olmadan tabağı bitirmiş olursunuz..3 4 hafta uygulayın bunu.
3-En önemlisi ilk defa kilo almak isteyenler 2 3 haftada alamazlar..Yiyecekler önce enerjiye dönüşür,yağlanması uzun sürer.Pes etmeyin,canınızı sıkmayın.2 ay sonra istediğiniz kiloya ulaşacaksınız..
not: Kahvaltınızı damak tadınıza göre renklendirin.Mesela tatlı sevenler,ekmeğin üzerine peynir/çökelek koyup reçel sürüp yiyebilirler.Tulum peynirinin üzerine sarelle de güzel oluyor..Tuzlu sevenlerde krem peynirin üzerine karabiber ekebilirler.Yada krem peynir-salam ikiliside güzel olur..Bunlar iştah açar..