ya o cici bebeyı bende yaptım her gece yatarken. ama yok almadım kılo falan. belkı devam etmem gerekıyordu.sonucta herkesın bunyesı metabolızması farklı. ayy valla içim şişti şu dertten :18:
Ben tartida sonucu 3.haftaya dogru gordum net olarak. Sanirim tok olarak yemek en onemli detay. Bi ay daha devam edip birakicam ben, ihtiyacim olan zaten 5-6 kiloydu :)
kızlar meraba birşey sormak istiyorum. hangi bebek bisküvisini kullanmak lazım?? konu sahibi veya bilen varsa söyleyebilrmi acaba
acaba şu muzlulardan falan alsak ekstra bir kalori kazancı sağlar mıyız
muzlunun tadı daha güzel bu yüzden yemesi daha kolay oluyor...
Ah aahhhh alsak şu kiloları da rahat etsek :)
inşallah :) bol bol yersek kesin alırız
bak mesela fındık ezmesinin kalorisi çok yüksek bugün aldım ekmeğime sürüp sürüp yiyorum
ben buna öyle bir istikrarla başladım ki tam 3 ay aralıksız yaptım misafirliğe yatılı kalacağım yerlere bile çantama küçük sütlerden ve bisküvilerimden getirdim orda bile yedim millet bana gülüyodu bebekmisin sen diye evet bebeğim diyodum :)) umrum duymaz valla :76: bana yarasında yeter ki3 aydan sonrada haftada 2-3 kere yine yiyodum yavaş yavaş bıraktım hala daha aklıma esince küçük paketlerde bisküvi alıp yiyorum :))
kızlar meraba birşey sormak istiyorum. hangi bebek bisküvisini kullanmak lazım?? konu sahibi veya bilen varsa söyleyebilrmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?