1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ya o cici bebeyı bende yaptım her gece yatarken. ama yok almadım kılo falan. belkı devam etmem gerekıyordu.sonucta herkesın bunyesı metabolızması farklı. ayy valla içim şişti şu dertten :18:

Ben tartida sonucu 3.haftaya dogru gordum net olarak. Sanirim tok olarak yemek en onemli detay. Bi ay daha devam edip birakicam ben, ihtiyacim olan zaten 5-6 kiloydu :)

Merhaba
Sayfaların hepsini okumadım ama temel konu kilo almak ve belki sizlere yardımcı olur diye yazmak istedim..Ben 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli 44 den yukarı çıkmazdım.İnsanların kilomla ilgili laf söylemeleri çok zoruma giderdi..Kot pantolonun altına yazın o sıcağında 2 tane kalın tayt giyerdim ergen yaşlarımda:) büyüdükce hep kısa etekler giymeye başladım,şirin görünmek için.Pantolon hiç yakışmazdı..Son 2 yıldır çok huzurluyum.Çünkü giymek istediğim herşeyi giyebiliyorum.Kendimi daha güzel hissediyorum.

1-Sabahları kahvaltınızı güzel yapın.Hem enerji alırsınız hem de miğdeniz büyüdüğü için diğer öğünlerde fazla yemeye başlarsınız.
2-Gidin markete kuru meyve ve ceviz fındık alın.Bir gün mama yiyin bir gün 1 kaseye 2 kayısı,2 incir,küçük avuc ceviz,üzüm koyun onu bitirin.Kitap okurken,tv izlerken farkında olmadan tabağı bitirmiş olursunuz..3 4 hafta uygulayın bunu.
3-En önemlisi ilk defa kilo almak isteyenler 2 3 haftada alamazlar..Yiyecekler önce enerjiye dönüşür,yağlanması uzun sürer.Pes etmeyin,canınızı sıkmayın.2 ay sonra istediğiniz kiloya ulaşacaksınız..

not: Kahvaltınızı damak tadınıza göre renklendirin.Mesela tatlı sevenler,ekmeğin üzerine peynir/çökelek koyup reçel sürüp yiyebilirler.Tulum peynirinin üzerine sarelle de güzel oluyor..Tuzlu sevenlerde krem peynirin üzerine karabiber ekebilirler.Yada krem peynir-salam ikiliside güzel olur..Bunlar iştah açar..

Ben 29 yaşındayım. Boyum 1,59. Senelerdir kilom 43, ne aşağı ne yukarı değişiklik olmazdı. Mayıs ayında geçirdiğim bir ameliyat ve ardından gelen ramazanla beraber 39 kiloya kadar düştüm. İnternette araştırma yaparken Destinax'ın formülüne rastladım ve yaklaşık bir haftadır düzenli olarak uyguluyorum. Henüz kilomda bir değişiklik yok ama zaman içinde fayda sağlayacağını umuyorum. Gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.

Hepinize sağlıklı günler.

Bu arada Gnc nin tozlarında kullanmayı planlayan varsa aranızda ben iki ay boyunca yaklaşık 4 kutu kadar kullandım ve 2 kilo aldım ama akabinde bırakır bırakmaz aldığım kiloları verdim. Daha sonra tesadüfen konuştuğum bir doktor bana bu tarz ürünlerin böbreklere zarar verdiğini söyledi. Sağlıklı görünmek için kilo alırken sağlığınızda hasar oluşturmayın derim.

ayy yıllardır bu derdi çekiyorum bende.Boyum 170 kilo 49-50 arası değişiyor.Ellinin üstünü görmedim desem yeridir.Evlendiğim ilk sene kilo yapan doğum kontrol haplarından kullandım ama o bile fayda etmedi.Bir de buna başlayacağım.Sonucu paylaşırım

kızlar meraba birşey sormak istiyorum. hangi bebek bisküvisini kullanmak lazım?? konu sahibi veya bilen varsa söyleyebilrmi acaba

kızlar meraba birşey sormak istiyorum. hangi bebek bisküvisini kullanmak lazım?? konu sahibi veya bilen varsa söyleyebilrmi acaba

cici bebe var. galiba o. bende yilladir kilo almak istiyorum ama olmuyor okadar cok yemek yiyorumki gözlerinize inanamazsiniz. bazileri nereye gidiyor senin bu dediklerin diye soruyor. galiba en iyisi kura gitmek. orda 1 ay kalinca bir kac kilo aliyorsun ve sonra sana bir program yapiyorlar.

birde sey duymusdum spor yaparakda kas yapip kilo alinabiliyor.

denemiş olduğun bu mama gerçekten de işe yaradımıııı?? eğer öyleyse bende deniycem

ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım.. senin tarifi uygulamaya başladım dünden bu yana hatta gaza gelip günde 2 kez yiyorum :) daha öncesinde 1 ay boyunca yatmadan 1 bardak sütün içinde bir kaşık bal ve çiğ yumurta içmiştim ama gram alamadım umarım bu işe yarar..

Son düzenleme:
Bende yıllardır kilo alamamakla kafayı bozmuş biriyiim 20 yasındayım boyum 158 kilom 40 doktorada gittim ama bi işe yaramadı bu yazılanları görünce çok hırs yaptım hemen aldım cicibebe kullanmaya basladım insallah işe yarar :)

ayy yöntem çok güzelmiş canım acayip bebe bisküvisi çekti:)
ben de çook önceden her gece yatmadan önce süt ile ekmek yiyordum ama aç olduğum için yiyordum baya kilo almıştım o zamanlar:)

bakalm bnde kullanıorum inş. bi gelişme olur zaten küçklükten beri bebe bisküvisine bayılırm :) her akşm bn yerken eşimde yanıma gelr bnada tutuver der oda çok sevio beraber yiyorz. yeni evlendik ikimzde baya bi kilo vermiştk inş. bi faydasını görürm kilo almaya çok ihtiyacm war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…