tariften bahsetmişsin ama tam olarak anlayamadım cnm nasıl birşey
kızlar sabah ac karnına bir cay bardagının yarısına su doldurup içine 1 bucuk yemek kasığı pekmez döküp karıstırıyorsunuz.Akşamda tam uyuyacakken aynı tarıften yapıp içiyorsunuz. yanı ben basladım bakalım. pekmez zaten cok faydalı biraz zorlayalım kendimizi.15 gunde 3 kılo kesin demısler bıde. belkı bünyeden bünyeye farklılık gosterır ama deneyıp gorelım derim
Anladım canım. banada vıtamın demir hapları vermıstı doktor. dedıgın gıbı kotu kokuyoaynen benımde metabolızma hızlıymıs :) bak bence yarın bu pekmez formulune bi basla. biraz zorla dayan.bakalım 15 gunde alacakmıyız kıloları
42 kilodan 49 a çıktım kendi çapımda rekorBu yeni rakamı dün gördüm tartımda
Bu aldığım 7 kilonun baş emektarı bebe bisküvisi
pekmezi banada hep söylüyolar ama o kadar yediğim abur cuburlar kilo aldırmıyo o kadar sırf zarar ve yağdan ibaret şeyler:) inşallah işe yarar ama denemek lazım. bn balık yağı hapı denedim arkadasım baya kilo almış ama bende etkisi olmadı
En son 2 gün önce tartıldım kilo almak için uğraşmaya başlamadan tartılmaz olsaydım 40 kiloya düşmüşümNeden her şişmanlamışımdır diye tartıldığımda 1 kilom gitmiş oluyo
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
üzüldüm yabence biz psikolojık acıdan kendımızı rahat bırakamıyoruz o yuzden de olabılır. hanı 2 gun falan yedıgımızde kılo almışız gıbı oluyo ayy varyaa valla senınle aynı durumdayım.
banada öyle diyolar hep çok sıkıyon kendini diyolar kilo alcam diye. Ama mümkün mü rahat olmak her gün görüyom kendimi aynada sinir oluyomdaha önce nasıl aldım ben kilo onuda anlamadım 49dum ne güzel
al benden de okadar. ya bide ben insallah seneye evlenıcem allah nasıp ederse.gelınlıgın ıcınde çiroz gıbı durmak ıstemıyorum.. bazıları dıyor 1 senede ohoo alırsın dıye ama olmuyo ıste.
Ne güzel Allah mutlu etsin simdiden canım:) 1 senede alırsın doğru ama bi başlama belirtisi vermesi lazım bizim kiloların sonrası gelir zaten midemiz genişleyince=/[/QU
aminn tatlım sagol :) inşallah bakalım alalım şu kiloları bidahada vermeyelim :)
Ne güzel Allah mutlu etsin simdiden canım:) 1 senede alırsın doğru ama bi başlama belirtisi vermesi lazım bizim kiloların sonrası gelir zaten midemiz genişleyince=/[/QU
aminn tatlım sagol :) inşallah bakalım alalım şu kiloları bidahada vermeyelim :)
inşallah çatlaksız kilolu günler bizi bekliyodur:119: =))
inşallah çatlaksız kilolu günler bizi bekliyodur:119: =))
ayyy hele o konu varya mahvettı benı. kılo alıp vermekten basenlerımdekı catlaklar cok kotu duruyor ya.
ayyy hele o konu varya mahvettı benı. kılo alıp vermekten basenlerımdekı catlaklar cok kotu duruyor ya.
benim nedense onlar her zaman var orda:) ama kilo verince vücudumun diğer kısımlarında da oluyo
Ben 1 ay once basladim cicibebeye ve 3.5kilo aldim.yalniz ben mide bulantisi sebebiyle mama olarak yiyemedim.her gun bir kupa sut ve 20cicibebe.bazen sute bandira bandira bazen oyle normal biskuvi gibi.ve sonuc 3.5kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?