- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
canim bi sorum olucak, sut icince ben kendimi cok tok hissediyorum da, bi de eti cicibebeyle de olunca bu da artar diye dusunerek istahimin kapanmasindan korkup hic bu ise girismemistim sende boyle bi sorun yasadin mi?Destinax sana her an dua ediyorum güzelim Allah herşeyi gönlüne göre versin İnşallah.
18 nisanda yazını buldum ve 25 nisanda başladım.30 yaşındayım ve 158 boy 39 - 40 arası gezerdim.Dün yani 28 Mayısta 45 kilo oldum:).
Bazı önerilerim olcak, bir çok soru okudum sıcak olur mu soğuk olurmu pekmez mi bal mı gibi.Ben soğuk sütle yaptım bal sevmem pekmezin birkaç doktordan kan şekerini yükseltmekten başka fazla işe yaramadığını duyduğum için hem güvenmem hem sevmem.
Yine bu konuda yazılanların birisinde bir diyetisyenin yemekten sonra 2 bardak su içersen miden genişler dediğini okudum.2 bardak değil bir bardak içtim işe yaradı gibi.Genişleme olayına çok inanmamakla birlikte midenin kaldırabilme kapasitesinin arttığını güşünüyorum.
hero nun tadı ve kokusunu sevmediğim için cici yedim:)
ilk 2 haftada 43 oldum çok hızlı bir şekilde ama 3 hafta değişiklik olmayınca keyfim kaçtı ümtisizliğe düştüm bu sefer ilk kez 43 olmuşken düşemem diye iyice abarttım.(abartmaktan kastım sabah tek poaça yerken üstüne bir browni yedim gibi:) )
Ve motivasyonum düştükçe forumda yazılanları okudum.Her sefer kaldığım sayfayı sık kullanılanlara ekledim :) )114. sayfadayım:)
Tartının üstünden bakıp 45 i görünce benmiyim bu diyorum:) Hedef 50 :)
Aslında uzun uzun yazmıştım ama çalışırken yazdığım için süre dolmuş hepsi gitti:)
Sorusu olanları yanıtlayabilirim.:)
kesintisiz her aksam yaptin mi cidden bu mama olayini?