1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

vallahi bıraktığınıza o kadar memnun olucaksınız ki..sigarayı bıraktığımdan bu yana hasta bile olmuyorum Maşaallah.Ramazanı bile beklemeyin biranda kırın paketi ve içmicem diyin ben aynen böyle bir anda bıraktım.İnşallah bırakırsınız da normal bi kiloya dönersiniz hem çevrenizdekilerin de ne dediğine de siniriniz bozulmamış olur :82:

Ahh inşallahh. Direnicem ve bırakcam

canım ben süt içemiyorum.süt yerine baska bır ıcecek ne onerırsın?

merhaba bu mamaya baslayalı 4. gunum. fakat sımdıden asırı bı bulantı ve öğürme hissi getirdi bana sanırım tıksınmeye basladım bıle. bıkac kısı sutu ve 20 cıcıbebeyı ayrı yıyerek devam etmıs bı fark olur mu sormak ıstedım cunku boyle devam edersem 2 haftayı bulamadan mide bulantısı sebebıyle bırakmak zorunda kalıcam

7 temmuzda başladım.
Boy 158
Kilo 46

Son düzenleme:
bu formülü ilk buradan öğrendim, sonra da arkadaşlarımdan duydum. denedim. gerçekten 4 kilo aldım ama 1 ayda değil 2-3 ayda alabildim. (metabolizma ve hareketli yaşamımdan dolayı sanırım). 1.70 boyumla hiç 55 olamamıştım daha önce, bu formülle 55.5 oldum ama yaz gelince daha az yiyor insan 54 e geriledim. olsun buna da şükür diyorum 49-50 idim daha önce.
tadı da ilk zamanlar ağır geliyor, mide bulandırıyor ama sonra alışıyor insan, bağımlılık yapıyor bile diyebilirim çok sevdim tadını sonradan. deneyin bence

bende boyuma göre çok zayıf bir insanım sigarayı bırakalı 2 ay oldu yaklaşık olarak ve 6 kilo aldım normale doğru ilerlemedeyim bir 5 kiloya daha ihtiyacım var ve oruç tutmama rağmen aldım bu kiloyu kilo kaybım hiç olmuyor neredeyse. bırakmakta kesinlikle çok büyük yarar var.

bn bçok knuyu bu siteden takip ediyodum. bugün üye oldum ve üye olmamın sebebi artık zayıflıktan bunalıma girmem naptıysam alamadım kilo. bu tarifini deniycem inşallah işe yarar çk istiyorum kilo almak

bn bçok knuyu bu siteden takip ediyodum. bugün üye oldum ve üye olmamın sebebi artık zayıflıktan bunalıma girmem naptıysam alamadım kilo. bu tarifini deniycem inşallah işe yarar çk istiyorum kilo almak

merhaba,
ben de senin gibi bugun üye oldum ve zayıflıktan ben de bunaldım, şimdiden ne çok ortak noktamız çıktı:)
neyse umarım bu uyelik bize ii gelir

Bende yeni üye oldum :) aynı dertten bende de var. 5 kılo alsam yeter gibi. yanı 50 kıloyu bı goremedım yıne burda bı formul gormustum. sabah ac karnına cay bardagının yarısına su doldurup pekmez dokup karıstırıyorsun.gece uyuyacakkende aynısını yapacaksın. 15 gunde 3 kılo kesın dıyolardı. dün basladım bakalım

merhaba,
ben de senin gibi bugun üye oldum ve zayıflıktan ben de bunaldım, şimdiden ne çok ortak noktamız çıktı:)
neyse umarım bu uyelik bize ii gelir

:))) inşallah cnm. bn hep zayıftm ama öyle dümdüz bi vücudum yoktu şimdi iyice zayıfladım bacaklarm falan çk kötü oldu aynada kendime bakasım bile gelmiyo

:)inş. işe yarar cnm. bn artık umudu kestim gbi bi şey ama bde burda paylaşıyım ddm o kdar çk ymek yiyorum ki bzen çatlıck gbi ama nereye gidiyo bunlar

:)inş. işe yarar cnm. bn artık umudu kestim gbi bi şey ama bde burda paylaşıyım ddm o kdar çk ymek yiyorum ki bzen çatlıck gbi ama nereye gidiyo bunlar
Tatlım peki doktora gıttın mi zayıflık ıcın. tiroid falan varsa eger nekadar cok yesende kılo alamıyormuşsun.yada herhangı bı rahatsızlık oldugunda.

Tatlım peki doktora gıttın mi zayıflık ıcın. tiroid falan varsa eger nekadar cok yesende kılo alamıyormuşsun.yada herhangı bı rahatsızlık oldugunda.

gittim cnm bi şeyin yok diyolar bünye meselesi dediler.kilo aldırmak için bi diyet listesi verdi sadece bide vitamin verdi.ama o listede pek kilo aldırcak gibi değildi vitaminlerde öyle kötü kokuyo ki bi süre kullandım ama bitiremedim

:))) inşallah cnm. bn hep zayıftm ama öyle dümdüz bi vücudum yoktu şimdi iyice zayıfladım bacaklarm falan çk kötü oldu aynada kendime bakasım bile gelmiyo

tariften bahsetmişsin ama tam olarak anlayamadım cnm nasıl birşey

Anladım canım. banada vıtamın demir hapları vermıstı doktor. dedıgın gıbı kotu kokuyo aynen benımde metabolızma hızlıymıs :) bak bence yarın bu pekmez formulune bi basla. biraz zorla dayan.bakalım 15 gunde alacakmıyız kıloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…