1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

canim bi sorum olucak, sut icince ben kendimi cok tok hissediyorum da, bi de eti cicibebeyle de olunca bu da artar diye dusunerek istahimin kapanmasindan korkup hic bu ise girismemistim sende boyle bi sorun yasadin mi?
kesintisiz her aksam yaptin mi cidden bu mama olayini?

Dediğin gibi süt tek başına tok hissettiriyor ama cici bebe ile birlikte acıktırıyor.Hatta ben bu işe başlamadan önce doktorumdan iştahım açılsın diye (Herzamanki gibi ) iştah açıcı istemiştim.Zi...O isimli bi şurup verdi hem iştah açar hem içinde çinko var saç çıkarır hemde bağışıklık güçlendirir die verdi.1 ay kullandım ama iştahta bi değişiklik olmadı.İştah açılsada yemek yemeyi sevmediğim için yiyemedim yine:) bu mama işine başlamamın nedeni ilk sayfalarda yeme düzenini değiştirmediğini yazanlar olmasıydı çünkü yemeden almam lazımdı.Ama başladım ilk 1 2 gün yeme düzenimi değişmedim sabah bi poaça, öğlen işyerinin yemeklerinden didikleyebildiğim kadar toplamda bir tabak anca eder, akşam normalde yarım tabak yer ya da atıştırarak geçiştirirdim akşam yemeğini ilk gün dolu bir tabağa çıkardım üstüne su içtim şişirdim karınımı bi de mama yedim yattım.o 1- 2 günden sonra hafif bi oynama olunca iyice zorlamaya başladım akşam yemeklerinde,o kadar abartmıştımki midem ağırdı, bağırsaklar bozuldu.Bir hafta böyle geçti 2 hafta da yaklaşık böyle geçti ve 3. haftada artık yemek yerken zorlamamaya başladım ağrılar bitti ne kadar yesem banamısın demedi bende zorlayabildiğim kadar zorladım ağrı olmayınca.

Ben 30 yaşımdayım ve denemediğim yol yöntem kalmadı dene sen benim gibi gündüz çok zorlama kendini akşama bak başlarda.sora zaten gerisi gelicek.

canim benim sorunum istahsizlik degil yiyip yiyip alamamak
kac bebe biskuvisi atiyorsun peki sutun icine?

20 tane atıyorum :) yinede 1-2 hafta dene istersen çok zorlicak bişi değil bi fark olmazsa bırakırsın sonuçta
canim aksam 15tane attim denedim. ama neler neler yedim de oyle mamayi ustune yedim yattim. hafif dolu gibi karnim
evde boy aynasi yoktu bizim 1ay falan olucak geleli bu aralar evdeyim baktikca sinirim bozuluyor ondan 2 hafta da olsa denicem bu yontemi de
cok sikilirsam da sikildigim gunlerde sekerli yogurt yiyip yaticam

Son düzenleme:

bende 2 haftadır yıyıorum bu sutle cıcıbebeyıı hıc okadarda acıktırmadı .. bıraz agır gldı ama bkm kılo aldırcakmı bana

Ama bak ben bu yaşa kadar her seyi denedim ve olmadı, şekerli yoğurttan tut, yarım tepsiye yakın su böreği yiyip yattığım günleri biliyorum. ama o kadar yememe kendimi zorlamama karşın 2 haftada 1 kilo anca alırdım değmez diyip bırakırdım.Bu cici bebe ile 2 haftada 3 kilo aldım.İçindeki o vitamin ve minerallerin ektkisinin büyük olduğunu düşünüyorum.İnş işe yarar ama ben yaştan dolayı belki bu kadar hızlı alabildim belki bünyeden.Haftada 1 kilo alırsan devam et ama 15 değil 20 yap :)

bende 2 haftadr yıyorum ama tık yokk...

bende 2 haftadır yıyıorum bu sutle cıcıbebeyıı hıc okadarda acıktırmadı .. bıraz agır gldı ama bkm kılo aldırcakmı bana
gun icinde yediklerini azaltmadin degil mi?

bakalim canim dun 47.5 tum.sali gunu bizim kizlarla tartilma gunumuz bi haftada ne kadar alicam sali gunu farki soylerim sana
ben de cok genc sayilmam 24 hatta 25den gun de aldim
herkes diyor 24-25i gec ondan sonra gorursun ama hicc sanki daha da zayifliyorum

Son düzenleme:
hyr azaltmadım zaten ıstahım yok pek . sabahları hele zorlan yıyorum. 20 yasındayım 40 kıloyumm
boyun kac ki? valla ne yiyosan her gun bi kasik arttir derim oyle oyle miden genisler acikirsin,bi de kahvaltidan sonra pekmez ic bi kasik da olsa istah aciyor

boyun kac ki? valla ne yiyosan her gun bi kasik arttir derim oyle oyle miden genisler acikirsin,bi de kahvaltidan sonra pekmez ic bi kasik da olsa istah aciyor

1,69 fln.. mıgdem genıslemıyı aksıne anca agrıyooo. 1 ay pekmezde ıctım kılo fln yapmadı acıktırdı ama gene bısey yokk artı pkoluyum doktor kılo al yumurtalama sorunun duzelır ddı... bende alamıyorumm sımdı dahılıyeye gıdecem bakalım ordanda dıyetısyene gıderım artık..

canim pekmez istah aciyor iste ic de yemek ye olmaz ki boyle
aynen canim ben de lise doneminde cok zayiftim doktor kilo al ancak oyle duzelir dedi bu adet duzensizligin.
dahiliyeye git belki tsh larinda sorun vardir
belki de kansizlik belli mi olur
sen doktora gitmeden bu mama islerine falan kalkisma canim.
sonuclarina gore karar vermelisin bence

Son düzenleme:

ah yıyebılsemmm ben lıse donemınde 45 dım.. evlendım 39 . bı dustum 3 yıllık evlıym hala alamadım... kansızlık yok. hormonlarım gayet normal.. ama b12 eksık bende sanırım .... bebek tedavısı goruyrum olmadı bebgm hcc

e canim sen sikintidan yiyemiyosundur. Allah acil sifalar versin bu arada. sabah kahvaltidan sonra b vitaminini aksatma derim o da istah aciyor

kaç sayfa okuduğumu bilmiyorum mutlu haberleri okudukça bende heveslendim. bu geceden itibaren başlıyorum. 165 boyum 49 kilom. bakalım günler sonra bir fark olacak mı. en fazla 54 ü gördüm. uykum çok düzensiz sabah 7 gibi uyuyorum öğleden sonra uyanıyorum bu bir etken midir acaba kilo almamamda. her gece yatmadan yarım ekmek arası domates peynir biber doldurur yerim fakat hiç kilo yapmıyor.

benim de bi tavsiyem olsun.arkadşm vardı 165 boyu vardı ama 44 kiloydu elbise bulamazdı hatta bigün mağazadaki görevli, çocuk reyonundan bakalım isterseniz demişti :/ yaşıda 27 buarada.bunu babam demişti bal polen ye aklına geldikçe 3-4 kaşık.sigarayı da zorla bıraktı bu dönemde.en son görüştüğümüzde 56 kiloydu ve çok tatlı olmuştu.sigara içiyorsanız kesinlikle bırakmalısınız çünkü sigara içtiğinzde yediğiniz yaramıyor.bende 168 boyundayım ve 56 kiloydum üniversitede.sigarayı bırakınca 78 olmuştum çok şükür zayıfladım şimdi.ilk önce sigarayı bırakmalısınız ve uyku düzeninize de dikkat etmelisiniz.hamur işleri,pekmez,ballı süt,ballı polen,sütlü polen bunlar güzel kilo aldırıyor.Ama en önemlisi de sağlıklı kilo almak.Kolay gelsin umarım istediğiniz ölçülere kavuşursunuz

Bu yazılanlara bayıldım desem yeridir 1.62 falan 45 kiloyum :26: 1 ay önce 48 kiloydum. Gittikçe zayıflıyorum, kilo almak istesemde. Sigara kullandığım için yaramıyor sanırım dediğin gibi. Sabahları zor yiyorum, yemesem bi gün boyunca acıkmadan durabilirim. Fındık mideli der annem hep bana artık yemeye yemeye de mide küçülmüş. Çok yediğim zamanlar da iki üç gün ağrısını çekiyorum. Etrafımdakiler söyleniyor sürekli, hele nişanlımın teyzeleri kuru didtiri falan gibi lakaplar uyduruyorlar çok sinir bozucu. Ramazanda Rabbim nasip edersen bırakacağım, kurtulacağım bu illetten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…