Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben kilo aldıkça yazıorum buraya :) ilk başta 42ydim. şimdi 49.500 klioyum :) sadece mama yemeyin ama mamayı kesince düşüosunuz çünkü emin olun. şişiriomu napıosa yemediqinzde düşüosunuz. kalorili şeyleryiyin yatmadan önce ve mutlaka qöbeqiniz olcaqı için mekik şart :)
bende 50 kilo olmak istiyorum
ne kadar zamanda aldın bu kiloyu
Bende aynı dertten muzdaribim maalesef (
kendimi bildim bileli zayıfım arkadaşlarımın çok zayıfsın demelerinden
çırpı diye dalga geçmelerinden bıktım umarım kilo alabilirim ..
Boyum 1.68 kilom 46 bu akşam başlayacağım lütfen birbirimize destek olalım
sonuçlarımızı yazalım :'(
Zaten koyu kıvamlı olmuyor sanırım ya da ben yapamadım :/bende üç gündür yapıyorum bunu ama ben robota bi bardak süt 10-12 tane bebe bisküvisi bir yemek kaşığı bal koyuyorurm karıştırıp içiyorum.o da olur heralde ille muhallebi kıvamında olması şart mı ki??
Zaten koyu kıvamlı olmuyor sanırım ya da ben yapamadım :/
Ben biraz önce yaptım hem ilk denemem nasıl olur diye merak ettim
1.5 su bardağı süt koydum süt sanırım sıcak geldi 22 tane falan bisküvi
koyduğum halde su gibi oldu içtim baya ama kaldı biraz (
midemi bulandırdı
Bal yokmuş reçel koydum bende hem renkli olur içesim gelir diye ama hiç beklediğim
gibi olmadı midem ağzıma geldi nasıl içerim bilmiyorum sütü sevmeyen bir insanda değilim ben
çok umutlanmıştım bu sefer kilo alıcam diye :'(
Bende bal koyup deneyeyim o zaman tek çarem bu mama artık :'(ben bal koyuyorum çokta güzdel oluyor 3 bardak yapsam içebilirim aslında yani tadı iyi.valla 3 gündür tıkabasa yiyorum.bu mamanın dışında bol meyve (krem şantili),fındık ezmesi,kek,tatlı,pekmez,tahin,çikolata (tobleron öneririm herkese bol kalorili),meyveleri ya krem şantili ya da ballı yiyorum.şu an karnım tok ve koca tabak dolusu etli garnitürlü pilav koydum tabağıma,koca bi dilim ekmek,yarım kavanozda ev yapımı ahududu suyu.tok karnına yicem yinede.napıyım.iğrenç görünüyorum.millet 30 kilo varmısın diye dalga geçiyor.çocuğum var ve millet ablası diye sesleniyo bana.annesi olmam imkansız mı görünüyo acaba.
Bende bal koyup deneyeyim o zaman tek çarem bu mama artık :'(
Bu kadar yemeğe karşı alırsın bence ben yemek yiyemiyorum iştahım yok ondan alamıyorum
Bende çevremdeki insanlardan dolayı çok yıprandım yaz kış altımda kalın taytlarla geziyorum
okula gidiyorum birde çektiğim sıkıntılara bak yoruldum artık ..
seni anlayabiliyorum gerçekten İnşallah istediğin kilona kısa zamanda ulaşırsın :)
ben bir ara 5 tane giydiğimi biliyorum artık bacaklarım kıvrımsız dümdüz oluyordu şimdi bir tane giyiyorum o da psikolojimi biraz olsun düzeltmek için yolda yürürken bile sanki herkes bacaklarıma bakıyormuş gibi geliyor Ben nedense koluma falan değilde bacaklarıma aşırı takıntılıyım ( Bende yemeye çalışıcam ama mamaya ne kadar dayanabilirim bilmiyorum çünkü midem kalktı bi su içiyorum bi ondan işkence gibiydi .. Bol su da içelim midemizin büyümesinde yararı olur doktor bana öyle demişti bir kere :) İnş boşuna gitmez bu uğraşlarımız :)ah ah bilmem mi arkadaşım yazın o sıcaklarda pantolonun altına kalın kalın 2 kışlık tayt giydiğimi biliyorum.hele kısa kollu bişey hiç giyemiyorum kollarım zayıflıktan o kadar iğrenç duruyo ki anlatamam.bence sende asıl çok ye.hoş bende çok isteyerek yemiyorum hatta nefessiz kalıyorum yerken ama biraz sıkarsak midemiz büyür inş
Tamamdır gece yatarken bu sefer öyle yapıcam :))canım benim sende rondoda karıştır hepsini sonra koklamadan bi hamlede dik kafana gitsin.hoş yumurta falan yok içinde öyle kokusu kötüde değil hatta güzel kokuyor bence.sen şartlandırmışsın kendini.unutma cicibebe süt bal hepsini blendırda karıştır zaten bi bardak oluyo dik kafana gitsin.sıcak içme sende bence farketmez sıcak soğuk.ben soğuk sütle içiyorum buz gibi akıyo içime işte ohh nefis öle yap sende.bu yaz rahat rahat gezelimmm :)