1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

arkadaşlar öncelikle merhaba yeni geldim bu konuyu görünce.
bende kilo almak istiyorum dün bu bisküviye başladım bakalım ne olacak.
eğer kullanan varsa sadece bunu ama ve sonuçlarıyla ilgili bilgi verirse çok mutlu olurum..

bu arada 1.65 boyum kilom 44...

kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)
bu yöntemle kilo aldım

14 kasımda başladım yapmaya 14 aralık oldu yani 1.ayım bitince tartılmştm tam 3.5 kg almıştım hala devam ediyorum ama 14 aralıktan beridir tartılmadım nerden baksan 15 gün oldu sabrediyorum 14. ocağa kadar tartılmıcam ve ne olup ne bitmiş ozaman görcem :) önemli olan aralıksız yapmaktır bnce

umarım bende alırım..
birkaç bitkisel ürün aldım çok pahalıya geldi batacaktım neredeyse
kilo alalım derken cüzdanı bırakıyoruz :)

denemekte yarar var ben hayatta kilo alamam diyordum 6 kilo aldım sende alabilirsin :)
ama ''1907_fb'' arkadaşımızın dediği gibi ara vermeden yapmak gerekiyor
bir kaç gün yapıp tartılıp işe yaramadı deyip bırakmayacaksın
azimle, inançla her gün aksatmadan yapacaksın :)

hayırlı gecelr bende bu kure başlıcam ama yapan arkadaşlar detaylı yazarsa sevinirim
özellikle çorba kasesimi yoksa farketmez mı

dediğine aynen katılıyorum canım aralıksız devam 1 ay yap yani ne kaybetceksinki ? 1 ay sonra gözlerine kendin bile inanamıcaksın okadar diyorum

dün akşam denedim fakat 10 tane yiyebildim yanında süt ile birlikte. bende hiç bırakmadan bi deneyeyim bakalım kilo alabilecek miyimm :87:

kilo almak için tahin pekmezden iyisi yok. Bunla çok yavaş kilo alınıyor. Benim dediğimde haftada birkaç kilo alınıyor

dün akşam denedim fakat 10 tane yiyebildim yanında süt ile birlikte. bende hiç bırakmadan bi deneyeyim bakalım kilo alabilecek miyimm :87:

kız ne yaptın öyle değil be :) sütü ısıtıp bebe büskivisinin üstüne döküp mama yapıyosun öyle yiyosun böle yenmezki bi kasenin icine bosalt sonra sıcak sütü ekle iyice mama yap en azda 15 tane koy böle yavaş tan yavaştan alırsın .s

ya ben bişey sormak istiyorum bu konuyu açan arkadasımız bunu yapıp kilo almış 3 ayda kutluyorum yani bırakınca kilo verme falan yaşamamış dimi

iyi diyosun hoş diyosun ama mama şeklinde de mide almıyo ki o zaman napcaz :2:

kızlar sizin burda yazdıklarınızı okuyunca bende yeni başladım umarım faydası olur .ama benim pek umudum yok çünkü bu zamana kadar ne yaptıysam kilo alamadım

kardeşim mama şeklinde değil de, bi büsküvi atıo ağzına, bi yudumda ballı sütünden alıyo..
bi ayda 3 kilo aldı o da...
midesi bulananlara duyurulur :)

bu kürü yazan arkadaş 2 kase büyüklüğünde kaba yazdığı için karıştı. çünkü 15-20 bisküvi tam bir çukur kase oluyor. fazla koyunca sütü 2 kase olsun diye çorbadan daha sulu bi kıvam alıyor :) denedim de :)
şimdi tutturdum 15 bisküvi üstüne biraz bal ve sıcak süt kıvam alana kadar. tabi doğru olan buysa detaylı olmadığı için kendim yaptım :)
sadece 1 gün mide ağrısı yüzünden yemedim devam ediyorum. bana da fazla tatlı geliyor ama ne yapalım kilo alacaksak sonunda her yol mübah :))

cnm ne güzel azimlisin :)
bende 1,5 su bardağı sütün içine, 25 adet bisküvi, bi tatlı kaşığı da bal koyuyorum.. kafama dikip içiyorum....
eşim her akşam bulamacını yaptın mı yine diye dalga geçiyo ama faydasını gördüm, o yüzden devam ediyorum....
amaaan olsun ya, şöyle elimiz yüzümüz toparlansın da, giydiğimiz kıyafetlerin içinde kaybolmayalım da yeriz nolcakkk...

Oda olabilir aslinda ne kadar kilo aldın hangisi daha ise yariyor onu bulmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…