• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Arkadaş kılo aldırmanın daha kolay bır yolu var hemde sonuc aldırdık hemde bır cok kısıye yardımcı olabılırım sızede bana ulasmanız yeterlı

bi ürün pazarlamaya çalışıyo bence...
dalga geçer gibi isterseniz diye sormana gerek yok... burda ki herkes kilo almak istiyo ki, bu forumdalar di mi?

benimki ürün satmak değil yardımcı olmak ben beslenme danısmanlıgı yapıyorum ve kafanıza gorede kılo almaya ugrasmanıza karsıyım bunların bır olcumu Mersinde olan arkadaslar ofısıme gelsın ucretsız olarak olcum yapıyım ve nasıl alacagını anlatıyım ve urun satmaya ugrasmıyorum sadece yardım etmeye calısıyorum cunkı bılıncsızce yapılan rejımlere yada kılo almalara karsıyım detaylı bılgı ıcın arayın 0553 403 1255 gızem ece veya arkadasım koray bey 0535 959 80 87

benimki ürün satmak değil yardımcı olmak ben beslenme danısmanlıgı yapıyorum ve kafanıza gorede kılo almaya ugrasmanıza karsıyım bunların bır olcumu Mersinde olan arkadaslar ofısıme gelsın ucretsız olarak olcum yapıyım ve nasıl alacagını anlatıyım ve urun satmaya ugrasmıyorum sadece yardım etmeye calısıyorum cunkı bılıncsızce yapılan rejımlere yada kılo almalara karsıyım detaylı bılgı ıcın arayın 0553 403 1255 gızem ece veya arkadasım koray bey 0535 959 80 87

allah allah burdan yapamıyosun onu canım ? bak herkes kilo almaya calışıyo . .

bu tür reklam kokan hareketlere gerek yok dıye dusunuyorum.. herkes para verecek olsa zaten gidecek beslenme danışmanlıgı çok o bıze degıl bız ona gıderız.

kızlar nasıl gidiyor kilo alma durumları :)
ben 4-5 gün ara vermek zorunda kaldım yarın yeniden başlayacağım

bu karışım kesinlikle kilo aldırıyo..ben çok severim sütlü bisküvi yi doğumdan sonra 84 kg dım 76 kadar düştüm ancak bu karışımı çok sevdiğim için kızıma 1 kase yaparken kendime de 1 kase yaptım.sonuç 1 ay sonra 76kg 80 kg çıktığımı farkettim :14::14::14: düşündüm ve bu karışımın kilo aldırdığını anladım çünkü yeme alışkanlığımda hiç bir değişme olmamıştı..şimdide zayıflama topiklerinde fink atıyyorum 70 kg düşme için:43::43::43::43:

gerçekden çok başarılı sonuçlar alıyorum. şubatın 5 inde tartılcam merakla beklıyorum kac olacak :) bu seferde nasıl zayıflıcaz dıye konu açmayalım kızlar :D

kızlarr bunu yapanlarrr ? sonuç nedir yazabilirlermi ? birde sütü sewmem ben pek ama içine bskiwi firio allahm birde pekmez giriyor :( umarm yiebilrm ..

gün içinde de mutlaka bitane muz yiyin:) ama yourtla birlikte bununda çok faydası oluor :=)

şekerim kardeşim bi ayda 3 kilo aldı,
bende 2,5 kilo aldım...
ben mama halinde yedim, pekmez yerine bal koydum...
kardeşim de 1 su bardağı ballı süt ve 20 bisküviyi tek tek yedi..
işe yaradı yani...
ben neden 2,5 kilo aldım, çünkü az yiyorum, kahvaltıyı 1 gibi yapıyorum ve 2 bebekle uğraşıyorum...
yine ii almışım diye düşünüorum :21:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben de bu konudan yakınıyordum.bu konu üzerine araştırma yaparken buraya rastladım.önerdiğiniz mamayı dün ilk kez denedim tadı hiç de fena değil.44 kiloyum.1 ay sonra buraya aldığım kiloyu yazacağım(:

ben de 44 kiloyum, başlayalı 2 hafta oldu ama bazı akşamlar aksattım. şuan 44buçuk oldum yani henüz tam bir kilo almış değilim ama devam edicem pes etmek yok ;)

3-4 gün yedim mamayı istikrarlı olamadım
ama hamburger falan çok acayip aldırıyor kilo 1 haftada 2 kilo aldım göbek olmaz umarım :) 49 kiloyum şuan kaldı 5 kilo :)

eskiden daha hızlı kilo alıyordum şimdi kilo alma yavaşladı sanki
mamanın yanında ek takviye yapacağım
tahin pekmez çok kilo aldırıyor kızlar yemekte zorlanıyorum ama zorlada olsa yiyeceğim
yaza kadar 50 kilo olmalıyım

bende yiyorum cok güzel tadı ama düzenli yapamıyorum unutuyorm veya uyuya kalıyorum yinede işe yarar mı haftada en az 3kere yiyebiliyorum

Back