Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar başlayalı 10 gün oluyor sadece 1 gün aksattım.düzenli olarak yiyorum tahin ve pekmez tercih ediyorum çok kilo aldırıyormuş.10 günde 1 kilo aldım..
kızlar bayadır bu mamayı yapıp yiyodum her akşam aksatmadan...
ama artık bıraktım...
toplamda 4 kilo aldım...
ama orantılı bi şekilde alamadım malesef...
pantolonlarım olmuyo evet ama aldığım bütün kilo arkada toplandı...
ne yüzümden, ne kollarımdan popo hariç, hiç bi yerimden kilo aldığım belli olmuyo....![]()
haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize![]()
ya bende bunu yapmaya başladım ama bi sorunum var bende sürekli ishal etkisi yaptı kilo alayım derken iyice zayıflayacam. s
izde böyle bişey oldumu?
Mrb kızlarr benim de boy 168 kilom 50 . 6-8 arası kiloya ihtiyacım var. 5 gündür bu mamayı yapıyorum fakat bal ya da pekmez sevmediğim için katmıyorum faydası olur mu acaba
Bende kilo alamiyorum yardim edin lutfen![]()
Kimse yokmu? herkes kilolari aldı kaçtı :)))
valla kızlar ben yapıyorum 4 kilo aldım çok da memnunum bunu yazan arkadastan allah razı olsun.. yalnız azıcık vücudumda çatlaklar oldu ama sorun degıl artık napalım nisana kadar tekrar yapcam 6 kilo daha alınca bırakıcam :)