benim moralim bozuk olduğunda;
istediğim kiloya ulaştığımı, herkesin bunu fark ettiğini, kıyafetlerimin çok yakıştığını hayal edip daha da hırslanıyorum..
sende böyle hayaller kur o zaman hedefine ulaşmak hiçte zor olmayacak..
ben asla 40 kiloyu geçemem diyordum şuan 45 im...
Dün akşam ilk defa denedim bu karışımı biraz midemi bulandırdı sizde de aynı durum var mı kızlar zamanla alışırız inş. ama ilk günden iştahta bir artış oldu sabah acıkmış olarak kalktım.
Bende 1.78 boyunda 46 kiloyum bi 10 kilo almam lazım bu sitede gnc weight gainer 1850 ürününü tavsiye eden yazılar okudum onuda alıp kullanmayı düşünüyorum bıktım herkesin ayy ne kadar zayıfsın demesinden
Dün akşam ilk defa denedim bu karışımı biraz midemi bulandırdı sizde de aynı durum var mı kızlar zamanla alışırız inş. ama ilk günden iştahta bir artış oldu sabah acıkmış olarak kalktım.
Bende 1.78 boyunda 46 kiloyum bi 10 kilo almam lazım bu sitede gnc weight gainer 1850 ürününü tavsiye eden yazılar okudum onuda alıp kullanmayı düşünüyorum bıktım herkesin ayy ne kadar zayıfsın demesinden
3 yıl önce sporcuların kullandığı süte karıştırılan tozlardan denemiştim hiç faydası olmadı
üstelik kullandığım zamanlar uykumu getiriyordu halsizleşiyordum
bebe bisküvisi maması kilo aldırıcı tozlardan daha doğal ve daha etkili bir yöntem bana göre
ilk başlarda mideniz bulanabilir ama daha sonra vücut alışıyor :)
Evet vücut alışıyor gittikçe ben 8 gün sonra birdaha tartılcam tam bir ay olmuş olcak.. Bakalım Ne kadar kilo almışım :) Hala devam edenler varsa yazsınlar kilo alan varmı ?
merakla bekliyorum sonucunu :)
bende ayın onunda tartılacağım...
1 aralıkta 45 kiloydum...
İlk başladıgında kac kiloydun ?
kızlar ben yiyemiyorum ya...yiyen ve kilo alan arkadaşları takdir ediyorum.ama bi iştahım açıldı sormayın.yiyemesemde mamayı yediklerimi artırarak kilo alcam inşAllah en kısa zamanda tartılıp haber vercem size 53kiloydum bakalım kaç gram almışım:)
2 ayda 6 kilo aldım resmen mucize gibi :) canım valla dua ediyorum sana bazen değiştirerek yapsamda sonuçta hep senin taktiğini uyguladım bebe bisküvisi burada önemli olan :) kızlar pekmezle yiyemiyorsanız onu sulandırıp hemen peşine için çünkü ben hep öyle yaptım 40 kiloydum ben ya herkes güzelleştin kilo alınca diyor :))
2 ayda 6 kilo süpermiş senin adına sevindim...
bizde bu azim varken istediğimiz kiloya ulaşırız :)
2 ayda 6 kilo süpermiş senin adına sevindim...
bizde bu azim varken istediğimiz kiloya ulaşırız :)
bende cok sevindim :) 2 ayda 6 kilo cok iyi valla .. Yaparız yaparız önemli olan dedigi gibi tarife uymak ve düzenli yapmaktır :) haydi hayırlısı güzellerim benim
ya kızlar millet kilo vermeye siz almaya hasret allah yardımcınız olsun bol bol abur cubur yıyın tavsiyem
herkes senin kadar şanslı degil :) Öle yapıyoruz ama bu tarif cok etkili deneyen herkes kilo aldı :) insallah bizde hedefimize ulaşıcaz canım
şanslı olan sizsiniz cnmbende vermek için uğrasıyorum sizin sırrınız ne bana söyle cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?