gamzeli_st siz kaç gün yediniz mamayı?ve sadece gece yatmadan önce mi yediniz?
meraba arkadaslar.. ben de kilo almayi cok istiyorum artik cevremde cok zayifsin ya yemiomusun sen biseyler diyen kisileri duymaktn biktim.. 21 yasindayim 1.76 boy ve 57 kiloyum( hedefim 6 7 kilo almak ama olmuyor maalesef.. incecik bi belim var ve beni cok rahatsiz ediyor.. ozelikle de bel ve karin bolgesinden almak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. doktora falan da gittim herhalgi bi saglik problemim de yok.. istahim da genelde yerindedir ama secici davraniyorum yemek konusunda sevdigim seylere agirlik veriyorum tatlli turu seyler de yemiyoum pek ama yatmadan once de bi yengen yaninda da cay yiyorum neredeyse hergun ama istahim olmadigi zamanlarda bu olmuyor tabi.. sizce ne yapmaiyim da kio amaiyim arkadslar bana bi yol gosterinn lutfenn
yaz sıcaklarında yemek yiyemiyorum sıcaklar arttı o yüzden bu bebe bisküvisi mamasının günde ikiye çıkardım. sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatarken yiyorum. şu aldığım 2,5- 3 kilo bile farketti :) pantolonumun altına tayt giyerdim yaz aylarında bile şimdi tayta gerek kalmadı. biliyorum yine zayıfım ama kilo alabileceğimi gördüm kendime güvenim geldi. 2 hafta sonra yine tartılıp gelişmeleri buraya yazacağım :)
sende kendimi gördüm tatlm ya
bende pantolon altına yaz kış tayt giyerdim artk giymiyorum geçen yıldan beri yanı bu konu sayesinde kilo alana kadar :) bide ben şunu farkettim giydiğimiz taytın kilolu gösterdiğine inandıkta giydik bizden bi parça oldu ama onunda az zararı olmuyo biliyosundur vucudu sıktığı için süzük gibi yapıyo kilo aldırmıyo ama çıkarıp rahat şeyler giyince kilo almak daha kolaylaşıyo o yüzden attım gitti :)
bende yaz-kış tayt giyerdimo sıcaklarda bile kot pantolonun altında tayt olurdu.terlerdim rahatsız olurdum ama zayıf görüncem diye yinede çıkarmazdım.bu bisküvi sayesinde kilo alınca kendime güvenim geldi.artık pantolonun altına tayt falan giymiyorum.zayıflasam bile giymiyorum.istersem yine kilo alabilceğimi biliyorum.rahatım artık.ama eskiden öyle değildi.hiç kilo alamayacağımı zannediyordum
demek ki yanlız değilmişim :))
bacaklarım kalın görünsün diye tayt giymeme rağmen yinede çok zayıfsın derlerdi boşuna eziyet etmişiz kendimize..
neyse artık tayta falan ihtiyacım kalmadı kışın bile giymem valla :))
bende hiçbir zaman kilo alamayacağımı düşünüyordum ama öyle değilmiş azmedince her şey oluyormuş :) kendime güvenim geldi...
eskiden aynalara bakamazdım şimdi gördüğüm her aynada kendime bakıyorum.. hatta arabaların camlarından bile kendime bakıyorum :)))
bende yaz-kış tayt giyerdimo sıcaklarda bile kot pantolonun altında tayt olurdu.terlerdim rahatsız olurdum ama zayıf görüncem diye yinede çıkarmazdım.bu bisküvi sayesinde kilo alınca kendime güvenim geldi.artık pantolonun altına tayt falan giymiyorum.zayıflasam bile giymiyorum.istersem yine kilo alabilceğimi biliyorum.rahatım artık.ama eskiden öyle değildi.hiç kilo alamayacağımı zannediyordum
ah ah aynen bende :)) mağazaların fln önünden geçerken hep camdan kendime bakıp kendi kendime iltifat eder oldum :)) bide ben ilk kilo almaya başladığımda hemen bütün elbiselerimi denerdim eskisi gibi olup olmadğıma bakardım çok zevkli bi işlem kendileribide o taytı giyip pantolonuda üstüne giymeye çalışmıstımda pantolon çıkmıyodu yukarı çıkıncada mumya gibi olmuştum hareket edemiyodum
acaba bunu normal bisküvilerle yapsak nolur petibörlerle felan
bunları okurken çok gülüyorumbu saçma şeyleri bi tek ben yapmıyormuşum.bende kilo almaya başladığım zaman tüm kıyafetlerimi giyip giyip nasıl olduğuma bakıyorum hepsini sırayla deneyip ne kadar yakıştığını söylüyorum.ama kilo vermeye başladığım zaman bi eşofmanım var hep onu giyip evde paspal paspal dolaşıyorum.başka bişey giymek,süslenmek istemiyorum.bu kilo işi benim moralimide çok etkiliyor.kilo almaya başladığım için şu an çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?