1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

sanırım 1,5 ay oldu benim totalde 3 kilo aldım...daha öncede demiştim yavas alıyorum diye o yüzden devam :)

olsun yavaşda olsa hızlıda olsa alıyomusun? Alıyosun :) Devamm istikrar önemli :)

Hem herşeyin hızlısı zararlıdır sonuçta ben zaten ilk mesajımda da dedim öyle ayda 8kg 10 kg falan beklemeyin buda insan vücudu sonuçta otomatik makina değil ki :9:

canım benım tam bılmıyorum da artık saglık ocakları saglık guvencesı olmayanlarada bakıyor dıye duymustum bı arastır ıstersen tam bende bılmıyorum, ıstahın yoksa canının ıstemedgı seylerı kılo alcm dıye zorla yemeye calısma daha da zayıflarsn sen sevdıgın canının cektıgı seylerı yemeye calıs mumkun oldugunca suan yaz sıcakları bastırdı ınsanın canı sudan baska bısey ıstemıyo ama yapack bsey yok yemelıyız...umarım ıstedgn kıloya kavusursun canım... :)

İyi dileklerin için tşk ederm cnm:)dediklerini uygulaycam inş:)

:1::1::1::1::1:
ilahi
1 ayda 4 kilo diye yazınca nasıl hevesle açtım
bebe bisküvisini görünce tepkim :53::53::53::53::53::53:

kilo almak isteyende varmış

Hey güzel ALLAH ım benim kilocukları bu kızlara versende ben zayıflasam noooolur :27::27:

neyse demekki buda bi problem arkadaşlar ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun........

sabah (bebe bisküvisi maması) öğlen ( 1 kase tahin pekmez) gece yatmadan önce yine (bebe bisküvisi maması)
hiç aksatmadan her gün yedim :))

40 günde 40 kilodan 44 kiloya çıktım bu benim için rekor :))

bunları yaparken başka yemek de yedin değil mi? ben sadece gece yatmadan 4. öğün olarak mama yiyebiliyorum. midem o kadar alıyo :(

bunları yaparken başka yemek de yedin değil mi? ben sadece gece yatmadan 4. öğün olarak mama yiyebiliyorum. midem o kadar alıyo :(

eskiden sabah öğle akşam ne yiyorsam yine onları yiyorum..
açıkçası çok iyi kahvaltı yaptığım söylenemez öğle yemeğini de az yiyorum akşamda evde ne pişerse bir tabak yiyorum...
öğünlerde az yediğim için mamayı günde 2 ye çıkardım ilk başlarda benimde midem fazlasını almıyordu ama yiye yiye midem büyüdü herhalde şimdi hiç zorlanmadan yiyebiliyorum..
aralarda tahin pekmez, fındık, çekirdek yiyorum çok faydası oldu...

:1::1::1::1::1:
ilahi
1 ayda 4 kilo diye yazınca nasıl hevesle açtım
bebe bisküvisini görünce tepkim :53::53::53::53::53::53:

kilo almak isteyende varmış

Hey güzel ALLAH ım benim kilocukları bu kızlara versende ben zayıflasam noooolur :27::27:

neyse demekki buda bi problem arkadaşlar ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun........

evet buda bi problem hemde kilo vermekten daha zor bi problem kilolular boğazını tutup nefslerine hakim olup kilo verirler fakat zayıflarda iştah problemi varsa yeseler bile kilo alamıyolarsa bu gerçekten ciddi bi problemdir.allah yardımcıları olsun...

merhaba kızlaaaaaaaar :) uzun bi aradan sonra buralara tekrar döndüm.Ben kk'yı google'da kilo alma yöntemleri araştırırken farketmiştim.o zamanlar 38 kiloydum.bu yönteme başladım 45 kiloya kadar çıktım.herkes ne kadar güzelleştiğimi bu kilomun boyuma göre çok iyi olduğunu falan söylüyorlardı.bu arada boyum 157. 1 ay önceye kadar böyleydim.ama sonra hayatımda bi takım sorunlar oldu ve mamayı,yemek yemeyi,herşeyi bıraktım.giderek zayıfladım.40'a düştüm.tekrar başladım 43 oldum.sonra yine üzüntü ve şu an 42 kiloyum.tekrar başlamaya karar verdim.hadi bakalım gelsin kilocuklaaaaar :10::10:

benim de 1 hafta oldu başlayalı yalnız ben soğuk sütle yapıyorum ılık sütle yapmak fark eder mi?
farketmez önemli olan süt ve bebe bisküvisi.
bu arada geçenlerde bi yerde okudum bebe bisküvisini günde 5 taneden fazla yedirmeyin bebeğinize yazıyordu.şişmanlık yapıyormuş.kendi yediklerimi düşündüm de ohhoooo :9:

bende ilk yemeye basladıgım zamanlar günde iki kase yada tek seferde koca bi kaseye 35 tane fln atıp yiyodum o şekilde bende 1.5 ayda 4-5 kg almışstm ama ne yemek yaa üstüne bide sabaha karsı acıkıp kalkıp yemek yerdim ne pis boğazlımyışım ben öyle beyaa :D

bi ara ben de öyleydim şimdi daha az yiyorum cici bebeyi de aklıma geldikçe :1:
DestinaX senin sayende kilo aldım valla ne yaptıysam olmamıştı hazır sen burdayken teşekkür ediyorum sanaaa :54:

Kızlar ya içine pekmez falan katmak şartmı ki o şekilde çok tatlı oluyor yiyemiyorum ki :( bu arada arkadaşıma dedim oda 5 kilo almış ama hep sütle değil bazende pudingle karıştırmış. bende öyle yapıcam bazen puding bazen süt oda sütle yapılıyor hatta kalorisi sütten fazla. çilekli muzlu falan derken denicem bakalım bu gece başlıyorum :):1:

farketmez önemli olan süt ve bebe bisküvisi.
bu arada geçenlerde bi yerde okudum bebe bisküvisini günde 5 taneden fazla yedirmeyin bebeğinize yazıyordu.şişmanlık yapıyormuş.kendi yediklerimi düşündüm de ohhoooo :9:

Benim arkadaşın bebeği dombili deriz ona şişkonun teki çok yer bebe bizküvisi acaba ondan mı ki :1:

ya içtiğimiz süt tam yağlı değil de yarım yağlı olsa fark eder mi ki ben genelde tam yağlı süte karıştırıp yiyodum o sayede kilo aldım ama babam bu defa yarım yağlı almış üstelik 5 kutu geri de weremiyorum olur mu acaba :1:

Back