1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

beni yanlış anlamayın ama şu kilo alamayanları gerçekten anlamıyorum ya.ben 47 kiloyum.43e düşmek istiyorum.biraz yemek yesem hemen kilo alıyorum.halbuki yemek yemeyi o kadar çok seviyorum ki :( kendimi tutmasam dünyayı yiyebilirim valla :( keşke ben de hem yesem hem kilo almasam.boyum da kısa olduğu için biraz kilo alsam farkediliyo hemen.sürekli dengede tutmak zorundayım.3-4 kilo fazlam var.onları vermekle uğraşıyorum şu aralar :)

an itibariyle tarifi uygulamaya başlıyorum :56: umarım işe yarar şuan ki kilom tam tamına 43.6 1 ay sonra sonucu bildiririm 1 ay sonra görüşürüz :)

oh ne güzel bende başlıcam hemen evde dolu cici bebe süt oğluşuma yaparken kendimede yapıyım:21:49 kiloyum sinir oluyorum 4 kilo almam lazım hemen bu gece başlıcam:9:

yaaa demeyinn öylee:(:( bende 20 gün falan geçsin bakalım kilo alcammı almazsam bırakırım heralde :( geçen gün karıştırmadan yemiştim dün gce mama yapıp yedim ay o ne öylee bebeklerin neden bu kadar çok kustuklarını anladım(kardeşim hep üstüme kusardıı bebkken:)) ayrı ayrı yiyim ben en iyisii

:64:kizlar 2 gün oldu bende baslayali inaniyorum ki etkisi olucak 24 yasindayim ve 48 kiloyum boyumda 1.68 gerisini tahmin edebilirsiniz 3-4 senedir 45-50 kilo arasinda gelip gidiyorum fazlasi yok artik kadinsi vücut hatlarim olsun istiyorum esimde bazen dalga geciyor sinir oluyorum beni gören 17 yasinda falan saniyor iyice morelim bozuluyor tabi haliyle kilolu olmadigim icin gögüslerimde cok ufak 75 bedeni doldurmuyor bile mamayla birlikte geceleri cörek otuylada gögüslerime masaj yapiyorum tam 2 hafta sonra buraya tekrar yazicam gelismeleri:64:inaniyorum kilolar geliyor kizlar :66:

mrb cnm nasıl yani çörek otuyla masaj yapıyorsun bende aynı dertten yakınıyorum :)

yaa keşke yıllar önce alsaydım kilo göğsümde büyürdü belkii:( kızlar ben çörekotu yağıyla masaj yaptım falan ama geçici onlar maalesef .Şimdi ses telkini var forumda günde 6 saat dinleyip bi iki ayda büyütüyolar göğüslerini ama bilemiyorum faydası olurmu ben bi haftadır dinliyorumm

Bugün tartıldım 53 kilodan 51 e inmişim:5:benim kesinlikle 56 olmam lazım,bu aralar bu mamaya tekrar başlıycam,zorla da yiyecem ama herşey kilo için:50: 1 ay kesintisiz devam edecem tabi dayanabilirsem,size sonuçları söylerim:34:

bende dün bu konuyu okuduktan sonra sabah 4.99 lirara bebe bisküvisi aldım çok heyecanlıyım inşallh işe yarar.ama bize bugün eski komşumuz geldi ve bebeği var bu mamanın kilo aldırdığını söyledi iyicene umutlandım ....

bende dün bu konuyu okuduktan sonra sabah 4.99 lirara bebe bisküvisi aldım çok heyecanlıyım inşallh işe yarar.ama bize bugün eski komşumuz geldi ve bebeği var bu mamanın kilo aldırdığını söyledi iyicene umutlandım ....
Evet kilo alırsın ama düzenli devam edersen.Benim de sorunum bu mamayı midemin daha fazla alamaması:43:ve benim yiyemememdi

Back