1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

yıllardır kilo almak için denediğim yöntemler arasında en etkilisi bebe bisküvisi maması oldu. 53 günde 5 kilo aldım :)
1 yıldır görmediğim teyzem beni görünce kilo aldığımı fark etti yüzümün dolgunlaştığını ve kilonun çok yakıştığını söyledi...
ben devam ediyorum mamaya bir 5 kilo daha alırsam değmeyin keyfime :)))

Valla 2 hafta oldu 2 kilo 450 gram aldım :) sabah kahvaltıdan sonra yiyorum birde gece bazen pudingle bazen sütle karıştırıyorum çoğunlukla sütle tabi bugün annem bir haftadır görmüyordu beni sen kilo almışsın yanakların dolmuş dedi bana :) sanki iştahımda açıldı ya gece bunu yiyip yatıyorum sabah kahvaltıda eskisinden daha çok yiyorum sizede öyle oldu mu kızlar

gamzeli_st siz kaç gün yediniz mamayı?ve sadece gece yatmadan önce mi yediniz?

ben 17,05,2011 tarihinde başlamıştım 3 aydan sonra sabit kaldı kilom ama yedim yinede. Ramazan ayında yani ağustosta bıraktım dahada yememiştim. Evet sadece gece yatmadan önce tok karna 1 çorba kasesi 20-23 bisküvi 1 bardak süt 1 tatlı kaşığı bal şeklinde hiç aksatmadan yemiştim.

Ve kızlar size tavsiyem göbeğe yağ bağlamayın :)) en başlarda kilo aldğımda göbeğimi çok severdim ama şimdi istemiyorum kilo alıp verdikten sonra katmer katmer oldu :1: gülsemmi ağlasammı bilemedim zayıflasanda mide kısmındaki yağ ve göbek gitmiyormuş yarından itibaren göbek eritme egzersizleri yapıcam :8:

Son düzenleme:
meraba arkadaslar.. ben de kilo almayi cok istiyorum artik cevremde cok zayifsin ya yemiomusun sen biseyler diyen kisileri duymaktn biktim.. 21 yasindayim 1.76 boy ve 57 kiloyum :(( hedefim 6 7 kilo almak ama olmuyor maalesef.. incecik bi belim var ve beni cok rahatsiz ediyor.. ozelikle de bel ve karin bolgesinden almak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. doktora falan da gittim herhalgi bi saglik problemim de yok.. istahim da genelde yerindedir ama secici davraniyorum yemek konusunda sevdigim seylere agirlik veriyorum tatlli turu seyler de yemiyoum pek ama yatmadan once de bi yengen yaninda da cay yiyorum neredeyse hergun ama istahim olmadigi zamanlarda bu olmuyor tabi.. sizce ne yapmaiyim da kio amaiyim arkadslar bana bi yol gosterinn lutfenn :14:

canım bel ve karın bölgesinden istiyosan bu konu başlığı işe yarıyor benim göbeğim hiç yoktu açlık grevine girmiş gibi tok olsamda göbek yoktu ama bu bisküvi sayesinde özellikle tok karna yendiği için midemde genişledi karnımda dolgunlaştı iyi oluyor yani denemeni tavsiye ederim

yaz sıcaklarında yemek yiyemiyorum sıcaklar arttı o yüzden bu bebe bisküvisi mamasının günde ikiye çıkardım. sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatarken yiyorum. şu aldığım 2,5- 3 kilo bile farketti :) pantolonumun altına tayt giyerdim yaz aylarında bile şimdi tayta gerek kalmadı. biliyorum yine zayıfım ama kilo alabileceğimi gördüm kendime güvenim geldi. 2 hafta sonra yine tartılıp gelişmeleri buraya yazacağım :)

sende kendimi gördüm tatlm ya :1:
bende pantolon altına yaz kış tayt giyerdim artk giymiyorum geçen yıldan beri yanı bu konu sayesinde kilo alana kadar :) bide ben şunu farkettim giydiğimiz taytın kilolu gösterdiğine inandıkta giydik bizden bi parça oldu ama onunda az zararı olmuyo biliyosundur vucudu sıktığı için süzük gibi yapıyo kilo aldırmıyo ama çıkarıp rahat şeyler giyince kilo almak daha kolaylaşıyo o yüzden attım gitti :)

bende yaz-kış tayt giyerdim :D o sıcaklarda bile kot pantolonun altında tayt olurdu.terlerdim rahatsız olurdum ama zayıf görüncem diye yinede çıkarmazdım.bu bisküvi sayesinde kilo alınca kendime güvenim geldi.artık pantolonun altına tayt falan giymiyorum.zayıflasam bile giymiyorum.istersem yine kilo alabilceğimi biliyorum.rahatım artık.ama eskiden öyle değildi.hiç kilo alamayacağımı zannediyordum

sende kendimi gördüm tatlm ya :1:
bende pantolon altına yaz kış tayt giyerdim artk giymiyorum geçen yıldan beri yanı bu konu sayesinde kilo alana kadar :) bide ben şunu farkettim giydiğimiz taytın kilolu gösterdiğine inandıkta giydik bizden bi parça oldu ama onunda az zararı olmuyo biliyosundur vucudu sıktığı için süzük gibi yapıyo kilo aldırmıyo ama çıkarıp rahat şeyler giyince kilo almak daha kolaylaşıyo o yüzden attım gitti :)

demek ki yanlız değilmişim :))

bacaklarım kalın görünsün diye tayt giymeme rağmen yinede çok zayıfsın derlerdi boşuna eziyet etmişiz kendimize..
neyse artık tayta falan ihtiyacım kalmadı kışın bile giymem valla :))

bende yaz-kış tayt giyerdim :D o sıcaklarda bile kot pantolonun altında tayt olurdu.terlerdim rahatsız olurdum ama zayıf görüncem diye yinede çıkarmazdım.bu bisküvi sayesinde kilo alınca kendime güvenim geldi.artık pantolonun altına tayt falan giymiyorum.zayıflasam bile giymiyorum.istersem yine kilo alabilceğimi biliyorum.rahatım artık.ama eskiden öyle değildi.hiç kilo alamayacağımı zannediyordum

bende hiçbir zaman kilo alamayacağımı düşünüyordum ama öyle değilmiş azmedince her şey oluyormuş :) kendime güvenim geldi...

eskiden aynalara bakamazdım şimdi gördüğüm her aynada kendime bakıyorum.. hatta arabaların camlarından bile kendime bakıyorum :)))

Son düzenleme:
demek ki yanlız değilmişim :))

bacaklarım kalın görünsün diye tayt giymeme rağmen yinede çok zayıfsın derlerdi boşuna eziyet etmişiz kendimize..
neyse artık tayta falan ihtiyacım kalmadı kışın bile giymem valla :))

bende hiçbir zaman kilo alamayacağımı düşünüyordum ama öyle değilmiş azmedince her şey oluyormuş :) kendime güvenim geldi...

eskiden aynalara bakamazdım şimdi gördüğüm her aynada kendime bakıyorum.. hatta arabaların camlarından bile kendime bakıyorum :)))

ah ah aynen bende :)) mağazaların fln önünden geçerken hep camdan kendime bakıp kendi kendime iltifat eder oldum :)) bide ben ilk kilo almaya başladığımda hemen bütün elbiselerimi denerdim eskisi gibi olup olmadğıma bakardım çok zevkli bi işlem kendileri :P bide o taytı giyip pantolonuda üstüne giymeye çalışmıstımda pantolon çıkmıyodu yukarı çıkıncada mumya gibi olmuştum hareket edemiyodum :27::27:

Son düzenleme:

evet ya fena relax olmuşum bende :) 51 kilodan 47 ye düştüm mesela amaan nolcak hemen alırım diyorum :37:

ah ah aynen bende :)) mağazaların fln önünden geçerken hep camdan kendime bakıp kendi kendime iltifat eder oldum :)) bide ben ilk kilo almaya başladığımda hemen bütün elbiselerimi denerdim eskisi gibi olup olmadğıma bakardım çok zevkli bi işlem kendileri :P bide o taytı giyip pantolonuda üstüne giymeye çalışmıstımda pantolon çıkmıyodu yukarı çıkıncada mumya gibi olmuştum hareket edemiyodum :27::27:

bunları okurken çok gülüyorum :1: bu saçma şeyleri bi tek ben yapmıyormuşum.bende kilo almaya başladığım zaman tüm kıyafetlerimi giyip giyip nasıl olduğuma bakıyorum :1: hepsini sırayla deneyip ne kadar yakıştığını söylüyorum.ama kilo vermeye başladığım zaman bi eşofmanım var hep onu giyip evde paspal paspal dolaşıyorum.başka bişey giymek,süslenmek istemiyorum.bu kilo işi benim moralimide çok etkiliyor.kilo almaya başladığım için şu an çok mutluyum :9:

acaba bunu normal bisküvilerle yapsak nolur petibörlerle felan

bende petibörler var ya kakaolu onlardan yedim. Mesela tencereye süt seker unu koyup muhallebi gibi pisirdim icine de kakaolu petibör bisküvilerden kırıp attım karıstırıp yedm güzel oluyor:) tabi bebe bisküvisi biraz daha vitaminli falan. ama besin degerleri hemen hemen aynı

bunları okurken çok gülüyorum :1: bu saçma şeyleri bi tek ben yapmıyormuşum.bende kilo almaya başladığım zaman tüm kıyafetlerimi giyip giyip nasıl olduğuma bakıyorum :1: hepsini sırayla deneyip ne kadar yakıştığını söylüyorum.ama kilo vermeye başladığım zaman bi eşofmanım var hep onu giyip evde paspal paspal dolaşıyorum.başka bişey giymek,süslenmek istemiyorum.bu kilo işi benim moralimide çok etkiliyor.kilo almaya başladığım için şu an çok mutluyum :9:

süpersin ya :1: aynı şeyleri yaşıyoruz valla.Zaten zayıflayınca yada zayıfken dışarı çıkcağın zaman ne giysen uyuz duruyo beğenemiyosun surat 5 karış dışarı çıkıyosun ama biraz et but dolunca ne giysen yakışıyo bi özgüvenki sorma yüzümüzde güller açıyo :27:

40 tane bisküvi yiyen arkadaşları duyunca kilo alasım geldi yine :27:
şuan 20 tane yedim karnım doydu bi tabak daha yiyemicem ama fındık yiyorum.Kendime 10 gün süre tanıyorum şuandan itibaren :)

Tarih: 08.07.12
Boy: 1,58
Kilo: 46

10 gün sonraki tabloyla karşılaştırırım :)

arkadaşlar 1.63 boy 20 yaş ve 42 kiloydum. bu tarfifi qördüm her qece pekmezle yapıp yiorum. önceden yemesem yemezdim. ama şimdi 3-4 öqün yemek ara öqünüm cabası oldu. yaklaşık 6 qündür yiorum ve 1 kilo almışım :) hedef 50 - 52 durmak yok aslaaaa ! :D

sıcakda ben hiç bişey yiyemyorum 3 ay usanamdan yaptım gram almadım bıraktım iştahımda gitti olan kilomdanda düşücem diye korkuyorum
ve bende bu akşam yine başlıyorum belki bu sefer tutar
boy 160
kilo 45
yaş 31

kilo almam durdu çünkü sıcakta hiçbir şey yiyemiyorum :(
neyse 5 kilo aldım ya yinede mutluyum bu kış 55 kilo olmayı hedefliyorum :))

ben bir hafta önce başladım şimdilik bi değişim yok ve bi karar aldım tartılmıycam bi ay boyunca :))
boy: 165
kilo: 44
herkese bol kilolu günler :))))))))))

Back