Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 gunde 4 kilo verdim( neden verdiğimi biliyorum,bariz yemek yemedim...tek basıma olunca yemek yemıyorum canım ıstemıyor...ramazanda da kilo veririm genelde..yardımmmmm..bu bisküvi olayı işe yarar mı ya off
((( 49 kiloyum..boyum 167...kaybettıgımı almak istiyorum
ben 45 kiloydum gecen sene balık yağı ve sürekli olarak akşamları ballı muzlu süt içerek 52 oldum dahada inmiyorum aşağı:)
Aslında banada iki kilo iyi gelir...denesem mi acaba?
ben yıllardır gayet iştahlı hiç bir şekilde yemek ayırmayan ne bulursa yiyen tiplerdenim özellikle hiç birşey yapmadım yemedim.Küçüklüğümden beride bebe bisküvisi süte bayılırdım. Bigün dahiliye doktoruna gittim ağlayarak bana kilo aldıracak bişeyler verin lütfen bıktım artık kıyafet bulamıyorum millet çılpı diyo bana diye "doktor güldü önce sonra birsürü tahlil falan hiiç bişeyim yokmuş bana ne dedi dersiniz mama ye bildiğin bebek mamasımı dedim evet milupa falan al ye ciddiyim dedi " dalga geçiyo sandım mamalar pahalı diye bende bu bnm yöntemi yapıyım bakıyım dedim vallahi oldu yatmadan önce mutlaka tok karna tatlı niyetine gibi :) yedim yattım özellikle hiç bir şey yemedim içmedim bol bol yiyin zaten bi süre sonra iştahınız açılıyo
Umarım yardımcı olabilmişimdir...