1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Ben Eti cici bebeyi seviyorum Ülker normal bisküvi tadında oluyor Paylaşım için teşekkürler:38:

9 temmuzdan beri bebe bisküvisi yiorum. son 2qündürde qünde 2 kez yemeye başladım bide iştah açıcı surup kullanıorum..
9 temmuz 2012 tartıldıqımda = 42
şimdi tartıldıqımda = 45.700
qerçi tokum ondandır cok fazla durması :)

20 gunde 4 kilo verdim :(( neden verdiğimi biliyorum,bariz yemek yemedim...tek basıma olunca yemek yemıyorum canım ıstemıyor...ramazanda da kilo veririm genelde..yardımmmmm..bu bisküvi olayı işe yarar mı ya off :(((( 49 kiloyum..boyum 167...kaybettıgımı almak istiyorum

20 gunde 4 kilo verdim :(( neden verdiğimi biliyorum,bariz yemek yemedim...tek basıma olunca yemek yemıyorum canım ıstemıyor...ramazanda da kilo veririm genelde..yardımmmmm..bu bisküvi olayı işe yarar mı ya off :(((( 49 kiloyum..boyum 167...kaybettıgımı almak istiyorum

cnm sıkıntıya qırme hemen alınıo yaa. ben hep verirdim hiç kilo alamazdım smdi 45 oldum. sende dene. iştahın açılıo kuscak qibi oluosun ama nefes al ve yemeye devam et

ben 45 kiloydum gecen sene balık yağı ve sürekli olarak akşamları ballı muzlu süt içerek 52 oldum dahada inmiyorum aşağı:)

ben bi vakayım sanırım bebe bisküvisine başladığımda 44 kiloydum şimdi 43 e düştüm :14: bu sıcaklarda yemek yiyemiyorum günlük 2 öğün anca yiyebiliyorum :14: yardımmm :(

kilo azlığı ne sinir bozucu bişey ya insanın psikolojisi yerle bir oluyor ben 25 yaşındayım 155 boyum ve 40.5 kiloyum doktora gittim nestle nutrica enerji diye bi besin takviyesi verdi günde 6 adet içiyorum çok şükür iştahımda gözle görülür bi açılma var bebe bisküvisinide yiyorum gece yatarken inanıyorum ki 5 ayda 10 kilo alacağım allahın izniyle kilo olmayınca ne kalça var ne meme var ne bişey insan böyle oldukça iyice stres yapıyo ya allahım başkaları kilo vermeye çalışır biz almaya yardım et yarabbim ya...

Gerçekten tokluk hissi veriyo ben önceki gün yiyip yattım sabah kalktıgımda tokluk hissi duydum fakat bir gün sonra yiyemedim midem boş gibiydi dün akşam gene yedim farkı anlıyorum üzerine bide sabahları yağlı börek poğaça yiyorum inş. Kilo alırım bu gidişle iğne ipliğe döneceğim

olumlu sonuç alanları görünce bende gaza geldim ilk fırsatta başlayacağım denemeyeee...bende inşallah bir gün şu kadar kilo aldım diye yazarım burayaa...tek korkum psikolojim biraz bozuldu mu kilo kaybediyorum :/ boyum 1.75 kilo 52..
60 olduğum günü en yakın zamanda görmem umuduyla :)

canım bende aynı senın durumndaydım.yaptığım tahlillerde bişey çıkmadı herşey normaldi.senin bebe bskvsi aklıma yattı ve bugün başladım bakalım in işe yarar bende çok sıkıldım bu halimden. boyum 1.63 kilo 50. 56-57 olmak istiyorum :(

ben yıllardır gayet iştahlı hiç bir şekilde yemek ayırmayan ne bulursa yiyen tiplerdenim özellikle hiç birşey yapmadım yemedim.Küçüklüğümden beride bebe bisküvisi süte bayılırdım. Bigün dahiliye doktoruna gittim ağlayarak bana kilo aldıracak bişeyler verin lütfen bıktım artık kıyafet bulamıyorum millet çılpı diyo bana diye "doktor güldü önce sonra birsürü tahlil falan hiiç bişeyim yokmuş bana ne dedi dersiniz mama ye bildiğin bebek mamasımı dedim evet milupa falan al ye ciddiyim dedi " dalga geçiyo sandım mamalar pahalı diye bende bu bnm yöntemi yapıyım bakıyım dedim vallahi oldu yatmadan önce mutlaka tok karna tatlı niyetine gibi :) yedim yattım özellikle hiç bir şey yemedim içmedim bol bol yiyin zaten bi süre sonra iştahınız açılıyo
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

cnm bnde aynı senın durumndayım.tahlilerde bsey çıkmadı.herşey gayet normaldi.ama alamıyorum.s bi ara 56 oldum tekrar zayfldm 50 oldum.senın bebe bskvsi aklıma yattı bugn başladım.inş iyi sonuç alırım:(

Back