haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize
Ben artık mamaya devam edemiyorum yamidem almıyor artık.sabah kalkınca midem çok ağrıyor.hem sütten hem de bebe bisküvisinden nefret ediyorum diyebilirim.Keşke devam edebilseydim:2:
teşekkürler merilyn ben de günde toplam 40 tane yiyorum
Biraz ara veriyim midem düzelene kadar sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum.midem hala kendine gelmiş değil,bişey yiyemiyorum sanki hep tokmuşum gibi.ben tartılmadım daha bu ayın sonunda tartılacam,bakalım almışıyım:18::26:biraz daha dayan ya huhiç etkisini görmedin mi? ben başlayalı yaklaşık 10 gün oldu 1 kilo aldım. midene çok yüklendiğin için ağrı yapıyor olabilir.
arkadaşlar merhaba ben de bu mamayı deneyip bi kaç kilo almıştım ama ne yazıkk ki şimdi daha da kilo verdim 43 44 arası değişiyor kilom :/ şuan nefret ediyorum kendimden giydiğim hiç bişey yakışmıyor off doğal yollardan kilo alamıyorum artık ilaç kullanmaya karar verdim şu çok meşhur s ve p ile baslayan ilaçlar zararlı mı kullansam bi yan etki yapar mı :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?