1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

off 40 tane iyimiş :) ben sadece gece yatarken yedğim için en fazla 20 oluyor
mama yiynce acıkıyorum gece yarısı bide üşenmeyip bişiler yesem ama uyku daha tatlı geliyo yatıyorum yemeden

haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize

Bende öyleyim 18 yaşıma gircem. Okulda sınıfta değilsem garanti kantinde yemek yiyorumdur durumu vardı ama gene de 45 kilodan yukarı çıkmıyordu kilom. Doktora gittik evde en sağlıklı ben çıktım. Doktora sordum bu yaşlarda doğaldır ilerde alırsın dedi. Denicem bu tarifi. Teşekkürler. :):)

Ben artık mamaya devam edemiyorum yamidem almıyor artık.sabah kalkınca midem çok ağrıyor.hem sütten hem de bebe bisküvisinden nefret ediyorum diyebilirim.Keşke devam edebilseydim:2:

Ben artık mamaya devam edemiyorum yamidem almıyor artık.sabah kalkınca midem çok ağrıyor.hem sütten hem de bebe bisküvisinden nefret ediyorum diyebilirim.Keşke devam edebilseydim:2:

biraz daha dayan ya hu hiç etkisini görmedin mi? ben başlayalı yaklaşık 10 gün oldu 1 kilo aldım. midene çok yüklendiğin için ağrı yapıyor olabilir.

bende yıllardır kilo alamayanlardanım. bugün baslıcam bebe bisküvisi süt olayına insallah faydasını görürm kızlaar,haber edicem:)

biraz daha dayan ya hu hiç etkisini görmedin mi? ben başlayalı yaklaşık 10 gün oldu 1 kilo aldım. midene çok yüklendiğin için ağrı yapıyor olabilir.
Biraz ara veriyim midem düzelene kadar sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum.midem hala kendine gelmiş değil,bişey yiyemiyorum sanki hep tokmuşum gibi.ben tartılmadım daha bu ayın sonunda tartılacam,bakalım almışıyım:18::26:

sıcaklardan dolayı hiç birşey yiyemiyorum sadece soğuk su içiyorum.bisküviyide bırakmak zorunda kaldım.midem hiç bişeyi almıyo bu havalarda.iyice zayıfladım.moralim çok bozuldu

arkadaşlar merhaba ben de bu mamayı deneyip bi kaç kilo almıştım ama ne yazıkk ki şimdi daha da kilo verdim 43 44 arası değişiyor kilom :/ şuan nefret ediyorum kendimden giydiğim hiç bişey yakışmıyor off doğal yollardan kilo alamıyorum artık ilaç kullanmaya karar verdim şu çok meşhur s ve p ile baslayan ilaçlar zararlı mı kullansam bi yan etki yapar mı :?

Bence kullanmamalısın.bende o ilacı kullandım.ilacı kullandığım süre boyunca çok güzel uyudum.ilacı bıraktıktan sonra artık uyuyamıyorum.sabah 4'e kadar ayaktayım.hiç uyuyamıyorum.uyku diye bişey yok.ilacı kullanınca tekrar normal bi şekilde uyuyabiliyorum.bağımlı oldum resmen.iştah açtığı doğru fakat uyku düzeninizi mahvediyo

merhaba kızlar bende kilo almaya çalışanlardanım 176 62 kiloyum bi 5 kilo almam lazım öyle düşünüyorum.cumartesi gününde beri iyice harekete başladım..cumartesi kahvaltımı 11 gibi yaptım,öğle yemeğimda koca bir tabak mantı yedim bitiremedim gerçi..akşam yine mantı yedim bol soslu.yatmadan önce nutella ekmek yedim..pazar kahvaltı aynı saatte..öğeln hamburger sipariş ettim menü şeklinde..akşamı çok hatırlamıyorum ama nutella yedim yine..dün akşam işten gidince makarna yaptın yine bol soslu..yatmadan börek yedm 2 adet..şuanda da işteyim 1de öğle yemeği yedim azöncede iki tane probis yedim.ama gelgit tartılıyorum gramlar oyunuyo..

Destina öncelikle çok teşekkürler canım bugün 10 günüm ve tam 1 ,5 aldım hem iş yerinde hem evde tartıldım aynı sonuç :) ben sütü pek sevmediğim için bazen pudingle karıştırdım çilekli muzlu çikolatalı zaten hepsi kalori deposu :) birde günde 2 kere yedim sabah kahvaltıdan sonra 10 tane gece 15 tane falan sanırım kullandığım demir ve çinko haplarının etkisi ilede iştahımda açıldı daha önce ayda 1,5 kilo ya alıyordum ya almıyordum çok sağol valla Allah razı olsun :) bakalım bir ayın sonunda nasıl olucam

tam iki ay oldu gram dahi değişmedim ve artık içmiyorum ihmal ediyorum sıcaklardada gitmiyor zaten
anladım ben kilo alamıcam iki hafta sonra doktora gitmey düşünüyorum tiroidlerime baktırıcam beslenmemle alaklı değil sanırım benim kilo problemim (

kızlar ben bi süredir giremiyordum nete.benim neredeyse 2 ay olcak başlayalı öyle tam 5 kilo aldım.valla bazıları hızlı bazıları yavaş alıyo ben yavaş alanlardanım ama uzun sürede olsa 5 kilo almayı başardım devam ediyorum havalar sıcak insanın pek canı istemiyor ama bırakmıcam bi 4-5 kilo daha alana kadar devam etcem...benim tavsiyem sonucu hemen göremeyenlere hemen bırakmayın derim zorlayın sabrınızı benim gibi :)bol şans

ben süt içince mıdem bulanıyor.. ama bıskuvılerı aldım.. bak işe yaramazsa başlığı açan arkadaş..çok söylenırım arkandan

bu arada kılo almak ısteyen arkadaşlar.. ben çabuk kılo alıp verıyorum strese bağlı.. bu bunyede olanlar yumurta ve et ağırlıklı beslenın..ve tok karnına kıraz yıyıp doğal yoldan kan yapın..

çunku kansızlık ve demır eksıklığı zayıflık yaratıyor..

ben geçen sene bu yöntemle (hem de bu ayda)tam 6 kilo aldım,bir ayda.bir senedir kilomu da koruyordum.168 boy,52 kiloydum.58 kiloya kadar çıktım.benim iki tane oğlum var.beni şu aralar çok yordular ve 55 kiloya düştüm.bugün tekrar başlayacağım.58 kilo olunca ben de yazarım..

ben dün bır kase dolusu yedım..bırazını bıraktım.. bugun cesaret edemıyorum..süt zorluyor bnii:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…