merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bu konuyu açtığı için destina arkadasımıza çok ama çok teşekkür ederim bu bisküvi süt karışımını 1 nisanda görmüştüm bütün konuşmaları yorumları sonuna kadar okudum ben kendimi bildim bileli 4o kiloydum arada 39 a iniyodum yaşım 22 ama herkes 17-18 yasında sanırdı çocuk gbi görünüyodum bi deri bi kemik o derece yani kilo almak için naptıysam işe yaramadı bu konuyu görünce denemekte fayda olduğunu düşündüm gittim hemen aldım basladım bu güne kadar hiç pes etmeden yedim we bu sürede 45 kilo oldum beni görenler büyümüşsün sen iyi olmuş böyle falan filan iltifat yağdırdı tabi bu beni çok mutlu ediyodu :)ama bi sorun war 3 gündür sürekli bi baş dönmesi miğde bulantısı kusma halsizlik ..bugün gittim doktora öğrendim ki kansızlık warmış sürekli süt içildiği zaman kansızlık yapıyomuş kilo alıcam derken sağlığımdan oldum sanırım bu süt bisküwi karışımıyla wedalaşıcam
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sizi uyarmak istedim kilo aldırmasına aldırıyo fakat sağlığınızdan olabilirsiniz dikkatli olun derim.