sanırım 1,5 ay oldu benim totalde 3 kilo aldım...daha öncede demiştim yavas alıyorum diye o yüzden devam :)
canım benım tam bılmıyorum da artık saglık ocakları saglık guvencesı olmayanlarada bakıyor dıye duymustum bı arastır ıstersen tam bende bılmıyorum, ıstahın yoksa canının ıstemedgı seylerı kılo alcm dıye zorla yemeye calısma daha da zayıflarsn sen sevdıgın canının cektıgı seylerı yemeye calıs mumkun oldugunca suan yaz sıcakları bastırdı ınsanın canı sudan baska bısey ıstemıyo ama yapack bsey yok yemelıyız...umarım ıstedgn kıloya kavusursun canım... :)
sabah (bebe bisküvisi maması) öğlen ( 1 kase tahin pekmez) gece yatmadan önce yine (bebe bisküvisi maması)
hiç aksatmadan her gün yedim :))
40 günde 40 kilodan 44 kiloya çıktım bu benim için rekor :))
bunları yaparken başka yemek de yedin değil mi? ben sadece gece yatmadan 4. öğün olarak mama yiyebiliyorum. midem o kadar alıyo
ilahi
1 ayda 4 kilo diye yazınca nasıl hevesle açtım
bebe bisküvisini görünce tepkim
kilo almak isteyende varmış
Hey güzel ALLAH ım benim kilocukları bu kızlara versende ben zayıflasam noooolur
neyse demekki buda bi problem arkadaşlar ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun........
farketmez önemli olan süt ve bebe bisküvisi.benim de 1 hafta oldu başlayalı yalnız ben soğuk sütle yapıyorum ılık sütle yapmak fark eder mi?
rica ederim canım ben günde 40 tane yediğim zamanlar 1buçuk ayda 5 kilo aldımteşekkürler merilyn ben de günde toplam 40 tane yiyorum
rica ederim canım ben günde 40 tane yediğim zamanlar 1buçuk ayda 5 kilo aldım
farketmez önemli olan süt ve bebe bisküvisi.
bu arada geçenlerde bi yerde okudum bebe bisküvisini günde 5 taneden fazla yedirmeyin bebeğinize yazıyordu.şişmanlık yapıyormuş.kendi yediklerimi düşündüm de ohhoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?