sütün kansızlık yaptığı doğru ancak ben günde 1 kase tahin pekmez yediğim için bunu dengeliyorum. pekmez kan yapıyor mamaya devam edip pekmezde tüketirsen bir sorun olmaz.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bu konuyu açtığı için destina arkadasımıza çok ama çok teşekkür ederim bu bisküvi süt karışımını 1 nisanda görmüştüm bütün konuşmaları yorumları sonuna kadar okudum ben kendimi bildim bileli 4o kiloydum arada 39 a iniyodum yaşım 22 ama herkes 17-18 yasında sanırdı çocuk gbi görünüyodum bi deri bi kemik o derece yani kilo almak için naptıysam işe yaramadı bu konuyu görünce denemekte fayda olduğunu düşündüm gittim hemen aldım basladım bu güne kadar hiç pes etmeden yedim we bu sürede 45 kilo oldum beni görenler büyümüşsün sen iyi olmuş böyle falan filan iltifat yağdırdı tabi bu beni çok mutlu ediyodu :)ama bi sorun war 3 gündür sürekli bi baş dönmesi miğde bulantısı kusma halsizlik ..bugün gittim doktora öğrendim ki kansızlık warmış sürekli süt içildiği zaman kansızlık yapıyomuş kilo alıcam derken sağlığımdan oldum sanırım bu süt bisküwi karışımıyla wedalaşıcamsizi uyarmak istedim kilo aldırmasına aldırıyo fakat sağlığınızdan olabilirsiniz dikkatli olun derim.
Bu mamanın kansızlığa yol açtığını ilk defa duuyorum.Ama böyle bişey olsaydı bebeklere de bu mamadan yedirmezlerdi bu sorun var diye.Belki senin kansızlık sorunun başka bişeyden kaynaklanıyordur.
arkadaşlar çok mutlu oluyorum işe yaradığını gördükçe iyiki açmışım konuyu işe yaramadığını düşünen arkadaşlarım kesinlikle hemen bırakmayın sağlığınıza dikkat edin olumlu düşünün yeter...Sağlıcakla kalın
Bebe bisküvisi süte konulunca tadı çok kötü oluyor bende denemiştim ama o bisküviler ağzıma yumuşak yumuşak gelip midemi bulandırınca bıraktım..
Destinax;ya ben bi haftadır bu verdiğin mama tarifini uyguluyorum ya ben gitgide iştahsız oluyorum.hiçbişey yiyemiyorum.Sende de böyle bi etki var mıydı?
Bebe bisküvisi süte konulunca tadı çok kötü oluyor bende denemiştim ama o bisküviler ağzıma yumuşak yumuşak gelip midemi bulandırınca bıraktım..
yok canım bende böyle bişey olmadı, aksine iştahım zaten vardı daha fazla iştahlandım bünyeden bünyeye değişiyo demek ki iştah kaybının nedeni, baska bişey olabilirmi?
Destinax;ya ben bi haftadır bu verdiğin mama tarifini uyguluyorum ya ben gitgide iştahsız oluyorum.hiçbişey yiyemiyorum.Sende de böyle bi etki var mıydı?
canım kansızlık olabilir bence bi hastaneye git kan değerlerine baktır benim de iştahım gitmişti bi halsizlik bitkinlik çöktü üstüme hiç bi şey yiyemez hale geldim oysa kansızlık warmş pekmez ye bol bol umarım iyi olursun geçmiş olsun
canım benım tam bılmıyorum da artık saglık ocakları saglık guvencesı olmayanlarada bakıyor dıye duymustum bı arastır ıstersen tam bende bılmıyorum, ıstahın yoksa canının ıstemedgı seylerı kılo alcm dıye zorla yemeye calısma daha da zayıflarsn sen sevdıgın canının cektıgı seylerı yemeye calıs mumkun oldugunca suan yaz sıcakları bastırdı ınsanın canı sudan baska bısey ıstemıyo ama yapack bsey yok yemelıyız...umarım ıstedgn kıloya kavusursun canım... :)Çok sağol canım.Valla şuan sağlık güvencem yok ondan dolayı hastaneye şuan gidemem.ama bol bol pekmez yiyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?