Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheytt bunu okuyup aldım 2hafta önce sanırım ve bırakın 1ayı 2haftada 2 killo aldımzaten tadınıda çok seeviyorummm
canım ne kadar süre kullanmıştın mamayı???
gamzeli_st siz kaç gün yediniz mamayı?ve sadece gece yatmadan önce mi yediniz?her zamanki gibi yine yazıyorum inancınız sağlam olsun bu konu başlığına.
benim en büyük hayalimdi kilo almak ve aşırı zayıftım kaburgalar flnbelliydi yani incecik bişeydim
buna başlayınca giydiklerim dar gelmeye başladı yeni kıyafetler almak zorunda kaldım
şimdilerde 38 beden giyiyorum
kotta 29 30 fln
yaşım 21 boyum 1,58 kilom şuan 50![]()
arkadaşlar 53 kilo olmuşummm
aldım başımı gidiyorum artık haftada bir kere yapcam kızlardarısı başınıza 46 kilodan 53 kiloya çıktım dahada dicek sözüm yok
arkadaşlar 53 kilo olmuşummm
aldım başımı gidiyorum artık haftada bir kere yapcam kızlardarısı başınıza 46 kilodan 53 kiloya çıktım dahada dicek sözüm yok
26 yaşında boyum 160 yıllardır 40 kiloyu geçemiyordum... 3 hafta önce bebe büskivisi maması yemeye başladım ve 2,5 kilo aldım. mama diyeti kesinlikle işe yarıyor ben bile kilo aldıysam herkes alır :) yeter ki buna inanın ve bir iki gün yapıp bırakmayın...
tabi mamanın yanı sıra kalorisi bol yiyeceklerde tüketmelisiniz mesela ben günde bir kase tahin pekmez, 100 gr fındık yada çekirdek yiyorum..
hedefim 47 kilo...
meraba arkadaslar.. ben de kilo almayi cok istiyorum artik cevremde cok zayifsin ya yemiomusun sen biseyler diyen kisileri duymaktn biktim.. 21 yasindayim 1.76 boy ve 57 kiloyum( hedefim 6 7 kilo almak ama olmuyor maalesef.. incecik bi belim var ve beni cok rahatsiz ediyor.. ozelikle de bel ve karin bolgesinden almak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. doktora falan da gittim herhalgi bi saglik problemim de yok.. istahim da genelde yerindedir ama secici davraniyorum yemek konusunda sevdigim seylere agirlik veriyorum tatlli turu seyler de yemiyoum pek ama yatmadan once de bi yengen yaninda da cay yiyorum neredeyse hergun ama istahim olmadigi zamanlarda bu olmuyor tabi.. sizce ne yapmaiyim da kio amaiyim arkadslar bana bi yol gosterinn lutfenn
![]()
26 yaşında boyum 160 yıllardır 40 kiloyu geçemiyordum... 3 hafta önce bebe büskivisi maması yemeye başladım ve 2,5 kilo aldım. mama diyeti kesinlikle işe yarıyor ben bile kilo aldıysam herkes alır :) yeter ki buna inanın ve bir iki gün yapıp bırakmayın...
tabi mamanın yanı sıra kalorisi bol yiyeceklerde tüketmelisiniz mesela ben günde bir kase tahin pekmez, 100 gr fındık yada çekirdek yiyorum..
hedefim 47 kilo...
o kadar fındık çekirdek yesem yüzüm mahfolur benim :) inşallah hedefine ulaşırsın. benim hedef de yaklaşık 47-48. 10 kilo almam lazım![]()
zoru başarmak için ekmek yiyin kızlar tahin pekmez ceviz ara öğündür siz ana öğünlerinizi kuvvetli yapın ki ara öğünlerde takviye olsun sadece protein ağırlıklı beslenirseniz kilo verirsiniz alamazsınız mesela yumurta kilo aldırıyo diyolar kahvaltıda yumurta var ama karbonhidrat olan ekmek yok çok büyük yanlış ekmek makarna pilava ağırlık verirseniz göbişlerin şiştiğini görürsünüz hadi hayırlısı kızlarbu tavsiyeleri size 42 kilodan 56 kiloya çıkan solitary tavsiye ediyo deneyin bakın duacı olacaksınız bana
![]()
42 den 56ya ne kadar sürede çıktın? bu karbonhidrat protein olayını iyice araştırmak lazım. zaten iştah yok bir de yanlış şeyler yemeyelim.