arkadaşlar 53 kilo olmuşummm
aldım başımı gidiyorum artık haftada bir kere yapcam kızlardarısı başınıza 46 kilodan 53 kiloya çıktım dahada dicek sözüm yok
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
kızlarrr kilo alanlar ne kadar sürede aldıklarını yazsın ben yavas alıyorum bırakmayım diye zorluyorum kendimi...yazın da gaza geleyim
kızlarrr kilo alanlar ne kadar sürede aldıklarını yazsın ben yavas alıyorum bırakmayım diye zorluyorum kendimi...yazın da gaza geleyim
tatlım bende uzun süreli bir şekilde aldım ama bırakma lütfen sabret bak faydasını göreceksin yapabiliyosan sabah akşam yap arada badem fındık fıstık ceviz gibi şeyler ye çikolata ye özellikle snickers yee bak faydasını göreceksin bu mamanın... ben öğle yemeği yemem ve sadece akşamları yaptım oda 2 akşam yaptım 1 akşam yapmadım yada bir hafta yaptım 3 gün yapmadım ama aldım sağlam yaparsan hergün ortalama 2-3 ayda alırsın kiloyu sonunda istediğine ulaşıcaksan sabretmeye değmezmi? değdiğini ben gördüm sende görüceksin.... beni görenler kilo almışsın sen nekadar yakışmış diyorlar . herkes bunu farkediyor. bu bnı daha çok mutlu ediyor.
Kızlaaar herkese merhaba.
Bu mamayı geçen sene bende yaptımm ama ramazan nedeniyle bıraktım bidaha da başlamadım. Bende akşamları yatmadan önce yiyordum gelişme vardıı göbek falan topladı keşke devam etseydim. Şimdi yeniden başlıcam bu akşam alıyorum bisküvileri. Ama içine katılan bal veya pekmezi yiyemiyorumm çok tatlı oluyo. Yokmu başka çaresii :44:
ben mamaya bal ve pekmez koymuyorum bana da çok talı geliyor yiyemiyorum onları koymadan da yiyebilirsin.
burada önemli olan devamlılık hergün aksatmadan yediğin sürece kilo alırsın :)
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bu konuyu açtığı için destina arkadasımıza çok ama çok teşekkür ederim bu bisküvi süt karışımını 1 nisanda görmüştüm bütün konuşmaları yorumları sonuna kadar okudum ben kendimi bildim bileli 4o kiloydum arada 39 a iniyodum yaşım 22 ama herkes 17-18 yasında sanırdı çocuk gbi görünüyodum bi deri bi kemik o derece yani kilo almak için naptıysam işe yaramadı bu konuyu görünce denemekte fayda olduğunu düşündüm gittim hemen aldım basladım bu güne kadar hiç pes etmeden yedim we bu sürede 45 kilo oldum beni görenler büyümüşsün sen iyi olmuş böyle falan filan iltifat yağdırdı tabi bu beni çok mutlu ediyodu :)ama bi sorun war 3 gündür sürekli bi baş dönmesi miğde bulantısı kusma halsizlik ..bugün gittim doktora öğrendim ki kansızlık warmış sürekli süt içildiği zaman kansızlık yapıyomuş kilo alıcam derken sağlığımdan oldum sanırım bu süt bisküwi karışımıyla wedalaşıcamsizi uyarmak istedim kilo aldırmasına aldırıyo fakat sağlığınızdan olabilirsiniz dikkatli olun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?